❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Kaf Kaf

Un conte il·lustrat de princeses despentinades, cavallers amb espases de fusta y dracs que no son ferotges!

Marina's

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
164
Aportacions
3.947€
De 2.200€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Segon objectiu aconseguit! En una setmana hem aconseguit el segon objectiu, i com el promès és deute, tots els mecenes que vau adquirir un pack rebreu també una fulla din-A5 d’adhesius. Esperem que us agradi!

I… Com no hi ha dos sense tres… Anem pel tercer objectiu! Augmentem a 4.400€

Com és un número especial (mai haguerem pensat que potser aconseguim el doble de l’objectiu inicial) us anunciem que si arribem, per a celebrar-lo, tots els mecenes que hàgiu adquirit un pack us emportareu, a més dels adhesius, una postal de Kaf Kaf i una llibreta Din-A6

Estem molt emocionades amb la rebuda que està tenint Kaf Kaf, donem-li una empenteta més entre tots a veure si aconseguim aquest tercer objectiu.

Mil gràcies!

Marina P i Marina M.


En només 6 dies hem aconseguit l’objectiu de finançament, per tant, ja podem dir que Kaf Kaf és una realitat!!

Abans de res, volem agraïr de tot cor a totes les persones que estau fent que això sigui possible.

També dir-vos que hem ampliat l’objectiu.

Que vol dir això?

Doncs que ara ens proposem arribar als 3.300 €.

Si ho aconseguim, tots els mecenes (els antics i els nous) us emportareu de regal un full dinA5 de ferratines (aquestes seran diferents de les que rebran els mecenes del pack “per als més ràpids”, així tots gaudiu del regal)

Ajudau-nos a aconseguir aquest segon objectiu compartint el projecte amb els vostres amics i coneguts.

Moltes gràcies per tot.

Marina P i Marina M


Hola a tots i benvinguts al conte de Kaf Kaf!!

La historia de Kaf Kaf està inspirada en la llegenda tradicional de Sant Jordi i el drac, però contada des d’una perspectiva ben diferent! És una història d’empoderament, canvi de rols, amistat i confiança.

Kaf Kaf pretén ser una eina per a transmetre valors i ensenyar als més petits a pensar per si mateixos, a trencar amb els estereotips de gènere i amb les normes establertes.

És un llibre il·lustrat de 32 pàgines a color i tapa dura (21cm x 21cm).

Disponible en CATALÀ i CASTELLÀ

Qui és Kaf kaf?

Kaf Kaf és una criatura temuda per tots els habitants d'un petit poble de la Serra de Tramuntana. Però un dia, na Naia decideix que vol conèixer-la… i així ho fa!

No et perdis l'aventura de Kaf Kaf, Naia i tots els seus amics. T'ho passaràs d'allò més bé!

D’on surt Kaf Kaf? La historia al darrera de tot…

Aquest és un dels contes preferits de la filla de l'autora, Marina M. A casa seva son molt "fans" del dia de Sant Jordi, com a bons amants dels llibres que son. Però, hi havia coses d’aquesta llegenda que no li agradaven i les canviava a mesura que contava el conte a la seva filla. Un dia va decidir escriure una de les mil versions que havia fet i d'aquí va néixer Kaf Kaf.

Kaf Kaf està inspirada en la gosseta negra de 4 anys que viu amb l'autora i la seva família des que era molt petita. Va ser rescatada d'un contenidor d'escombraries quan era un cadell. Una protectora es va fer càrrec i la va cuidar les primeres setmanes de vida mentre cercaven una bona llar per a ella. El que van sentir Marina. M i la seva parella quan la vàren veure, va ser amor a primera vista, i a partir d'aquell moment, Kaf Kaf (o Kafy com li diuen carinyosament) va començar a formar part de la seva vida i família.

El personatge de Naia està inspirat en la seva filla, una nena de 18 mesos sensible, valenta i molt alegre.

Com va començar l'aventura?

Tot va començar amb el desig de materialitzar un somni: fer tangible el conte que li contava Marina M. a la seva filla.

Un dia l'autora va veure una il·lustració que la va enamorar. Era d'una antiga companya de classe que feia més de 15 anys que s'havíem perdut la pista i va decidir que fos ella qui il·lustrés la història de Kaf Kaf.

Marina P. va accedir de seguida a formar part d'aquest projecte. A partir d’aquell moment s'endinsaren en aquest món de lletres, colors i històries, creant el que a dia d'avui és un somni fet realitat.

Part de les aportacions van destinades a una associació d’animals vellets

El 90% **de les vostres aportacions aniran destinades a la **realització del projecte (proves d'impressió, impremta, elaboració de materials i despeses d'enviament).

Un 5% de les aportacions es destinen al projecte "Abuelos Mallorca", una associació que es dedica a rescatar gossos vellets que han estat abandonats a la canera i donar-los així una segona oportunitat.

Un 5% per les despeses de gestió de Verkami.

Verkami funciona amb el** finançament TOT O RES**, això vol dir que tenim 40 dies per aconseguir l'objectiu de finançament, si en aquest temps, no s'aconsegueix, no es farà el càrrec bancari als mecenes. L'aportació es cobra una vegada hagi acabat la campanya, sempre i quan s'hagi arribat a l'objectiu.

Tot el que et pots emportar!

Podràs gaudir del material dissenyat especialment per aquest projecte i disponible només pels mecenes. Tindràs el conte a les teves mans per Sant Jordi! Així que pot ser un bon regal pels petits de la casa!

Làmina il·lustrada / 3 Làmines per colorejar / Bossa de tela / Imans / Punts de llibre / Ferratines

Calendari previst

Comencem la campanya dia 24 de gener per a que Kaf Kaf pugui ser a les vostres cases per a la diada de Sant Jordi. El 3 de Març finalitzarà la campanya.

A partir d'aquest moment, començarem amb la impressió del llibre i totes les recompenses.

Una vegada tinguem els contes, procedirem amb els enviaments. Les despeses d'enviament estàn incloses en el preu, i són les mateixes per a tot el territori Espanyol, indistintament que sigui Península, Illes Balears o Canàries.

Qui som?

Marina Mercadal. Autora del llibre.

Em considero una persona de ment inquieta i creativa. Des de sempre m'han agradat els contes il·lustrats i molt abans de ser mare vaig començar la meva petita biblioteca a casa. Fa 18 mesos va néixer la meva filla i amb ella mil històries que anava inventant dia rere dia.

Marina Pons. Il·Lustradora.

Des de molt petita se m’aferren irremeiablement els pinzells, llapis de colors i pintures a les mans. Tant és així que després d'alguns anys buscant i provant professions “reals” vaig decidir dedicar-me a la il·lustració i tornar a navegar pel món de la creativitat. Els llibres il·lustrats sempre m'han fascinat, sobretot els que tenen il·lustracions tan elaborades que per si soles ja conten històries.

Més info!

Si vols conéixer a fons el projecte Kaf Kaf (curiositats, procés d'elaboració, inspiració...) pots seguir el compte d'Instagram @kafkaf.book

Si vols conèixer a l' autora del llibre pots seguir-la a l'Instagram @conectatealatierra

Per saber més coses sobre la il·lustradora, pots trobar-la a Instagram @marinaponswolff o visitar la seva web: www.marinaponswolff.com

Si t'agrada el projecte us agrairíem molt que en féssiu difusió! Moltes gràcies!!!!!

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

26 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Marina's

    Marina's
    Autor/a

    4 años

    Siii! Ya lo conseguimos Tere. Muchísimas gracias por tu aportación. Dentro de poco empezaremos con la impresión y posterior envío! :)

  • Tere

    Tere

    4 años

    Ánimo ya está conseguido creo, deseando recibirlo pronto para que llegue a tiempo para Sant Jordi y pueda llevarlo mi nieto al colegio

  • Marina's

    Marina's
    Autor/a

    4 años

    Muchisimas gracias! 😊

  • Me encanta la historia y las ilustraciones!!!

  • Marina's

    Marina's
    Autor/a

    4 años

    Quina alegría saber de tu després de tants d'anys, Nuria! Moltes gràcies pulida!

  • nurianura

    nurianura

    4 años

    Al·lotes, enhorabona!! fa molt bona pinta!! m'ha fet molta il·lusió llegir que vos vau retrobar al cap de molt de temps... jo també fa molt que no vos veig però estic molt contenta de tornar-vos a seguir sa pista a partir d'aquí

  • Marina's

    Marina's
    Autor/a

    4 años

    Qué ganas de que lo tengáis en vuestras casas 😊

  • Ana María Ruiz Sierra

    Ana María Ruiz Sierra

    4 años

    Que ganas de leerlo🤗🤗

  • Marina's

    Marina's
    Autor/a

    4 años

    Oiiiixx... muchas gracias Isa!! <3

  • Isha

    Isha

    4 años

    Uma Gelabert está deseando ver el cuento! MUCHA MIERDA

#04 / Noticias de "Abuelos Mallorca" / Notícies d'"Abuelos Mallorca"

Buenos días,

Esperamos que muchos de vosotros ya estéis disfrutando de Kaf Kaf.

Queríamos compartir con todos vosotros y vosotras que hoy nos han dicho desde la asociación “Abuelos Mallorca” que con el dinero de la donación de Kaf Kaf, la abuelita Mia, una border collie preciosa, ha pasado por quirófano para la intervención de su segunda línea mamaria y ha ido estupendamente. Ahora está recuperándose y cogiendo fuerzas.

Queremos agradecer a la asociación “Abuelos Mallorca” por la gran labor que hace y el amor que demuestran día tras día hacía los peluditos más desprotegidos.

Muchas gracias a todos por hacer que la operación de Mia haya sido posible.

Adjuntamos foto de Mia.

Marina P. y Marina M.


Bon dia,

Esperem que molts de vosaltres ja estigueu gaudint de Kaf Kaf.

Volíem compartir amb tots vosaltres que avui ens… seguir llegint

#03 / Kaf Kaf alza el vuelo / Kaf Kaf alça el vol

¡Buenos días a todos y todas!

Esperamos que estéis bien y el confinamiento no esté resultando demasiado duro.

Nos alegra informaros que estamos empezando a preparar los paquetes de Kaf Kaf y durante esta semana y la próxima haremos los envíos.

¡Esperamos que no tarden mucho en estar en vuestras manos y que Kaf Kaf os ayude a hacer más agradables estos días!

Att. Marina P y Marina M


Bon dia a tots i totes!

Esperem que estigueu bé i el confinament no estigui resultant massa dur.

Ens alegra informar-vos que estem començant a preparar els paquets de Kaf Kaf i durant aquesta setmana i la que ve farem els eviaments.

Esperem que no triguin gaire a estar en les vostres mans i que Kaf Kaf us ajudi a fer més agradables aquests dies!

Att. Marina P i Marina M

#02 / Estado actual del proyecto 26-03-2020 / Estat actual del projecte 26-03-2020

[CAST]

Buenos días a todos y todas,

Esperamos que estéis todos bien y que el confinamiento no esté resultando demasiado duro.

Para nosotras es importante la salud y bienestar de todos y todas es por ello que, apelando al sentido común, preferimos posponer el envío del cuento para no agravar la situación, poniendo así nuestro granito de arena y no saturar más el sistema.

Tan pronto se normalice la situación, enviaremos los paquetes para que lleguen a vuestras casas y podáis disfrutarlos.

Agradeceros una vez más la confianza depositada en nuestro proyecto y daros muchos ánimos para encarar esta situación de la mejor manera posible.

¡Ya tenemos los cuentos en casa!
¡Ya tenemos los cuentos en casa!

Att. Marina P y Marina M

.


[CAT]

Bon dia a tots i totes,

Esperem que estigueu bé i que el confinament no estigui resultant molt dur.

Us volíem comunicar que a causa de la situació actual, ens és impossible mantenir el calendari programat.

seguir llegint

#01 / Estado actual del proyecto / Estat actual del projecte

[CAST]

Buenos dias.

Hacemos la primera entrada en el blog de Verkami para informaros como va el proyecto.

A principio de esta semana pasada hicimos todos los pedidos; las recompensas y los cuentos. Nos dijeron que en aproximadamente 12 días tendríamos los productos en casa pero cómo bien sabréis todos, estamos viviendo una situación delicada con lo del Covid19, y nos informaron de que quizás las entregas sufrirían retrasos si finalmente acababan cerrando la/s empresa/s. Por ahora todo marcha según lo previsto, pero cualquier contratiempo os avisaríamos por aquí.

Sabemos que será difícil cumplir con los tiempos de entregas ya que no contábamos con este gran contratiempo, a parte de lo comentado anteriormente, yo, Marina M, quiero a desplazarme a

Menorca, donde vive mi compañera Marina P y dónde nos llegan todos los productos,… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies