❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

LA CARTA SECRETA DE MARILYN MONROE. Llibre d'investigació amb revelacions inèdites sobre els últims dies de l'actriu.

Pocs dies abans de morir, Marilyn Monroe escriu una carta a Truman Capote, l'amaga i no se'n torna a saber res més... fins ara.

Frederic Cabanas

Un projecte de

Categoria

0
segons
47
Aportacions
8.500€
De 8.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

L'objectiu del crowdfunding és publicar un llibre, d'una edició limitada a 1.500 volums, en espanyol i anglès.

Característiques:

_ Títol: La carta secreta de Marilyn Monroe

_ Autor: Frederic Cabanas

_ Gèneres: Assaig, biografia

_ Edició: 164 pàg., 165x240mm, tapa dura i sobrecoberta

_ Idioma: Edició en espanyol i edició en anglès

La carta secreta de Marilyn Monroe, de Frederic Cabanas

El llibre és un assaig al voltant dels darrers dies de vida de Marilyn Monroe escrit a partir d’un document inèdit que, sorprenentment, va arribar a mans de Frederic Cabanas, un reconegut expert marilynòfil resident a Sant Cugat del Vallès, Barcelona. Es tracta d’ una carta escrita per la mateixa Marilyn, la setmana abans de morir, dirigida al seu amic i prestigiós escriptor Truman Capote.

Frederic Cabanas ha estat bona part de la seva vida col·leccionant objectes relacionats amb Marilyn Monroe. Quan, de manera rocambolesca, la carta va arribar fins a ell no va dubtar ni per un moment de la seva autenticitat, i de seguida es va posar a investigar. Després de sis anys d'intensa feina i gelosa cautela, està llest per a donar a conèixer tota tota la veritat.

Aquesta "carta secreta" probablement sigui l'escrit més rellevant que va deixar Marilyn Monroe, i afegirà un nou capítol a les seves futures biografies. El text no només és revelador pels fets que descriu, sinó que també permet conèixer de primera mà quins eren els sentiments de la famosa actriu en el punt més àlgid, i alhora més cru, de la seva vida.

La carta ha estat amagada des que va ser escrita, fa prop de 60 anys, a l'interior de l'estoig d'un bolígraf Montblanc, i surt ara a la llum. Sembla una novel·la, però és un fet real. El llibre de Cabanas donarà a conèixer l’existència de la missiva, el seu periple i, sobretot, el seu contingut, on es parla del President J. F. Kennedy, entre d'altres destacats personatges de l'època.

Que tot això es conegui, i que el món tingui una idea més veraç sobre qui era i com va viure Marilyn Monroe, és a les vostres mans.

Sobre l'autor: FREDERIC CABANAS

La seva principal vocació és la d'artista plàstic (pintor i escultor), i és per això que un dia, inevitablement, es va sentir fascinat per la imatge de Marilyn Monroe. Des de llavors, ja fa 40 anys, que col·lecciona objectes relacionats amb ella, especialment llibres. S'enorgulleix de dir que té la biblioteca més gran del món de publicacions sobre aquesta dona mítica, i que fins i tot ha contribuït a engruixir-la escribint i editant quatre llibres: Marilyn Monroe en España, Las 30 caras de Marilyn Monroe, Marilyn 3-D i Marilyn Monroe. Una bibliografía. Actualment, dirigeix la Casa Museu - Cal Gerrer, a Sant Cugat del Vallès, Barcelona, on hi ha una exposició permanent sobre l'actriu.

Sobre les recompenses

Per suposat, la recompensa estrella és el propi llibre "La carta secreta de Marilyn Monroe", que s'editarà en espanyol i en anglès. Cadascú podrà triar la versió que més li convingui, i també si vol el seu exemplar signat o dedicat per l'autor.

Qui sigui marilynòfil/a, a més, gaudirà de tot un seguit d' objectes relacionats amb l'actriu (postals, pins, samarretes...), així com d'altres llibres escrits per Frederic Cabanas sobre aquesta icona del segle XX.

També oferim visites guiades pel propi Frederic Cabanas a la seva col·lecció d'objectes. O, senzillament, entrades per a veure la Casa Museu - Cal Gerrer a Sant Cugat del Vallès, on s'hi exposa aquesta col·lecció única.

A aquelles persones que vulguin fer una contribució més substanciosa fins i tot se les inclourà amb noms i cognoms al llibre com a "mecenes honorífic", deixant registrada la seva aportació a la memòria de Marilyn Monroe per sempre més en una publicació que ha de marcar un abans i un després.

A què destinarem les vostres aportacions

A cobrir en part algunes de les despeses principals de l'edició:

  • La producció del llibre físic: disseny, maquetació, drets fotogràfics i impressió (1.500 unitats).

  • La traducció a l'anglès.

La Fundació Cabanas aporta la resta del pressupost.

Si aconseguim recollir més diners dels inicialment previstos els destinarem a ampliar la tirada de llibres.

Calendari previst

La presentació del llibre es farà a la Casa Museu - Cal Gerrer de Sant Cugat el 18 d'abril de 2020. A partir de llavors començarem a entregar les recompenses.

Enllaços d'interès

Instagram de la Casa Museu - Cal Gerrer
Facebook de la Casa Museu - Cal Gerrer

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies