❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Curt de dansa poètiques del cos

Projecte de dansa que investiga en el moviment i el cos femení. Part pràctica de la tesi titulada: Poètiques del cos: de la carn al text.

Verònica Hernández Royo

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
36
Aportacions
1.005€
De 1.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i Français

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Aquest projecte de dansa investiga el moviment del cos femení. Mitjançant el llenguatge del gaga, la dansa contemporània i les danses urbanes, el projecte cerca les noves relacions de la dona amb el seu propi cos, la relació i interacció amb la resta de cossos i la seua ubicació en l'espai.

Qui som

La coreògrafa: Verònica Hernández Royo @vhernandezroyo

Actual estudianta de doctorat en l'àrea de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona, ballarina i coreògrafa s'ha format en dansa clàssica i urbana a Barcelona, en gaga al Suzanne Dellal Centre de Tel-Aviv i actualment en tècniques d'improvisació a París, la seua ciutat de residència.

Ha dirigit alguns curts de dansa com NO o NEUQUÉN QUIMEY, ha coreografiat grups de competició com NOT BAD, ha dirigit la seua pròpia companyia de dansa XIQUIS.

Les ballarines

Ámbar Murgia @ambaar_mw

Cora Panizza @corapanizza_fab18
Íria Llena Gasol @iria_llena_gasol

Joana Noda @joana_noda

Luisina Sánchez @luisisus

Sara Morales @sarafqueen_

Verònica Hernández Royo @vhernandezroyo

Càmera, edició i fotografia: Christopher Picón @cpiconvisuals

Estilisme: Ludovica Moccia @ludostylistartdirection

A què destinarem les vostres aportacions

Destinarem el total de les aportacions a les despeses de rodatge: càmera, edició, atrezzo, vestuari, maquillatge, lloguer de sala per als assajos, lloguer de sala per a la gravació, desplaçament, material de rodatge, etc.

Calendari previst

El rodatge està previst per a la primera setmana d'octubre, així que les recompenses estaran preparades per a la segona setmana d'octubre.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies