❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Gaia, la nena dels ulls vius

Àlbum il·lustrat sobre la infància i el pas del temps en el món fantàstic i desbordant de naturalesa de Gaia, la nena dels ulls vius.

Gaiadelsullsvius

Un projecte de

Creat a

0
segons
111
Aportacions
2.694€
De 2.300€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Gaia, la nena dels ulls vius, és un projecte d’àlbum il·lustrat amb l’objectiu de néixer i arribar a tantes mans, manetes, ulls i ullets com sigui possible arreu dels territoris i llars catalanoparlants.

El conte ens parla de la infància i el pas del temps a través de la vida de la protagonista, la Gaia, en una època fantàstica del nostre món i amb la naturalesa com a element essencial de la història.

Gaia conviu en harmonia amb la naturalesa, donant llum i vida al seu entorn a través de la màgia dels seus ulls. La seva vida canviarà dràsticament amb l’acció de Tàntibus, la bruixa del temps. La protagonista, es veurà forçada a adaptar-se a una nova situació i als seus propis canvis.

Com vivim la infantesa? Quin valor té a les nostres vides i que aporta al món? Com pot ocórrer un canvi d’etapa? Que pot canviar en nosaltres i en la relació que tenim amb el nostre entorn?

Són algunes de les preguntes que conviuen amb el relat. Preguntes amb milions de respostes, tantes com vides. La història de Gaia, la nena dels ulls vius, és una d’elles. Vol emocionar-nos i obrir les portes a explorar l’alegria, l’entusiasme, la ràbia o el dolor.

Altres col·laboradors fantàstics i claus per la realització i l’èxit del projecte són:

Individuals com @whatdoyouneedtobe, Maria Serrano, Pau Gros (@pau_gross), Leticia Pérez, Marina Huete i Roger Martí. Ajudant-nos a fer difusió de la campanya o aportant el seu temps, art i ofici en les recompenses. El Sergi Ros, la Mariona Trabal i altres amables lectors han fent possible el creixement del text amb els seus suggeriments.

Empreses com el Restaurant La Masia (@la_masia_restaurant) al facilitar-nos el seu espai per distribuir les recompenses i la Llibreria Papasseit (@lapapasseit) que també ens permetrà fer la presentació del llibre i exposar els originals, a més de distribuir les recompenses. Descontrol Editorial (@descontroled // descontrol.cat) serà qui imprimirà els exemplars i ha corregit el text.

També l’Andi Martín qui ha posat veu al vídeo, a l'Hera Sabaté per col·laborar amb la campanya i als acompanyants del projecte educatiu autogestionat de secundària El Planter (@el_planter_).

I tu, mecenes! Per fer possible amb la teva aportació que el conte sigui una realitat.

Actualment, el conte està escrit en el seu format definitiu i les il·lustracions que l’acompanyaran estan esbossades i llestes per néixer en el paper (excepte algunes que ja podeu veure!). Tan bon punt el projecte tingui assegurats uns mínims econòmics per fer-ho possible, podrà posar-se en marxa el procés fins al final.

Els diners es destinaran a pagar les il·lustracions del conte, la impressió de 300 exemplars de 36 pàgines de 23x23cm i coberta i contracoberta en tapa dura, pagar la correcció professional del text i altres despeses de campanya. Si bé amb aquesta quantitat no es finança tot el cost bàsic, és suficient per poder recuperar més endavant les despeses i generar algun benefici distribuint a llibreries.

Podeu estar tranquils i tranquil·les perquè al com dicta el funcionament de Verkami, si no s’arriba a aquesta xifra, el projecte no rep el finançament i no us cobrarien l’import de la vostra aportació.

Si s’aconsegueix arribar a aquesta xifra, ens engrescarem a fer una tirada de 500 exemplars amb les mateixes característiques que l’anterior. La distribució seria més laboriosa i augmenta el risc però podrem complir més rotundament l’objectiu del projecte!

Quan i on recollir les recompenses?

Des del l’assoliment del primer tram de la campanya, passaran uns quatre mesos per tenir llestes les il·lustracions. Després s’haurà de finalitzar la maquetació i imprimir els exemplars. Això significa que els àlbums estaran a punt entre finals d’agost i principis de setembre. Farem una festa de presentació on estareu convidats i convidades totes les mecenes a la Llibreria Papasseit! Literatura i bons aliments per celebrar que el conte surt a la llum.

Podreu recollir les recompenses físiques a Manresa a la Llibreria Papasseit. A Lleida podreu recollir-les al restaurant La Masia. Es buscaran altres espais de distribució a Barcelona i Girona. En cas de dificultats d’anar als punts de distribució enviarem a la direcció que ens indiqueu la recompensa sempre que sigui a l’estat espanyol sense cobrar-vos despeses d’enviament.

+ Info

Si teniu qualsevol dubte sobre el conte, la campanya o les recompenses no dubteu en contactar-nos!

Preguntes freqüents

  • Com s'escolliran les il·lustracions originals?

    Un cop estiguin totes les il·lustracions acabades i digitalitzades, s'avisarà als mecenes de la recompensa "Il·lustració original" perquè puguin escollir la que prefereixin visualitzant-les digitalment. Quan un mecenes n'escolleixi una, aquesta ja quedarà reservada.

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

14 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Gaiadelsullsvius

    Gaiadelsullsvius
    Autor/a

    casi 5 años

    Moltes gràcies David! Espero que tu tambe en tinguis molts! :)

  • CR David

    CR David

    casi 5 años

    Us desitjo molts exits!

  • Gaiadelsullsvius

    Gaiadelsullsvius
    Autor/a

    5 años

    I tant! Moltes gràcies pel suport i per colaborar! :D

  • EsterBach

    Esterbaco

    5 años

    Quines ganes de tenir el llibre a les meves mans i llegir-lo! Enhorabona i desitjo que el projecte rebi molt suport!!

  • Gaiadelsullsvius

    Gaiadelsullsvius
    Autor/a

    5 años

    Moltes gràcies Aura!!

  • auracareta

    auracareta

    5 años

    Benvinguda Gaia, esperem que puguis néixer!

  • Gaiadelsullsvius

    Gaiadelsullsvius
    Autor/a

    5 años

    Moltes gràcies pel suport Jordi!

  • Jordi Camps

    Jordi Camps

    5 años

    Acabo de donar 27 euros i comparteixo amb amistats. A veure si us en sortiu!

  • Gaiadelsullsvius

    Gaiadelsullsvius
    Autor/a

    5 años

    I requetegracias a ti, Maria Elena! ^^

  • Maria Elena

    Maria Elena

    5 años

    Campeonessss gracies gracies gracies

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies