❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

No et perdis, Sr. Bigotis

La finalitat del projecte és resoldre la problemàtica actual envers la sobrepopulació de gats del principat d'Andorra.

Laika

Un projecte de

Categoria

Creat a

Andorra la Vella, Andorra
0
segons
127
Aportacions
4.310€
De 3.600€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Actualment ens trobem amb una problemàtica que no podem resoldre sense ajut. Pels nostres carrers hi ha sobrepoblació de gats, i la única solució possible per aturar aquesta situació és esterilitzant-los a tots.

No obstant, no tenim economia suficient per incidir en aquests i altres aspectes que fan que cada vegada més animals visquin als nostres carrers, i és per aquest motiu que hem decidit crear un súper llibre: "No et perdis, Sr. Bigotis".

En aquest súper llibre coneixeràs al simpàtic Sr. Bigotis i les seves aventures on coneixerà als gatets de la colònia cuidats per Laika i també tots els que estan al carrer.

A continuació us presentem les recompenses, on podreu triar la que més us agradi!

Gràcies per ajudar-nos, Miau!

Sobre les recompenses

A les recompenses podreu trobar diferents opcions en funció del que aporteu.

  • Agraiments al llibre: sortirà el teu nom!

  • La versió digital del llibre en pdf del Sr. Bigotis

  • La versió física del llibre del Sr. Bigotis

  • Punt de llibre del Sr. Bigotis

  • Tassa del Sr. Bigotis

  • Enganxina del Sr. Bigotis

  • Totebag del Sr. Bigotis

  • Logo a la contraportada del llibre del Sr. Bigotis

  • Recompensa exclusiva: Gatonitza't! Com seria la teva versió felina? (Recompensa limitada)


Qui som

Laika és una associació que lluita per a la protecció dels animals de companyia, majoritàriament, gats i gossos. Es tracta d’una organització independent de Govern, formada per voluntaris sense cap ànim de lucre.

Laika neix a Andorra amb caràcter voluntari per treballar per a un millor entorn i facilitar als molts animals abandonats, maltractats i oblidats, una vida més fàcil al nostre País.

Difondre aquestes tasques, col·laborar amb Laika, i mantenir un contacte entre tots els que estimem els animals i el nostre País, són alguns dels objectius que volem assolir.

Laika som un grup de persones que dediquem el nostre temps lliure a la lluita del benestar dels animals d’Andorra. Ajudem als animals abandonats, maltractats o pels seus drets.

Al guió:

Alex Puig Linares

Alex Puig Linares (València, 1977). Des de molt petit va aprendre a viatjar per l'autopista literària de la mà dels més grans de la fantasia, la ciència-ficció i el terror. Tolkien, Pratchett, Weis i Hickman, Stocker, Lovecraft, Herbert, Asimov, Scott Card, Gaiman i Martin són només alguns dels seus nombrosos companys de viatge.

Escriptor compulsiu de ciència-ficció, fantasia i terror, que després d'anys de pràctica, s'ha atrevit a prendre el timó i ser ell mateix qui condueixi a altres per aquesta tortuosa senda.

Guanyador del 1r premi de contes de Nadal d'Andorra (2014) amb "Weihnachten". Des de llavors ha escrit diversos relats per a revistes i diaris d'àmbit internacional. Compta amb un parell de novel·les que han gaudit de gran acollida entre el públic. Es va llançar a l'autopublicació, sense corda ni xarxa, amb el relat "Caront" i "Sherlock Holmes i l'estrany cas de la dona barbuda".

Viu a Andorra amb el seu fill i el seu gos Totoro, embrancat en l'àrdua tasca d'escriure gairebé tot el que passa pel seu cap.

En 2016 col·labora en Llibres & Company, programa de foment de la lectura a Ràdio Andorra, amb un espai dedicat als llibres de fantasia, ciència-ficció i terror anomenat: "Estrelles, dracs i ratpenats".

En 2017 publica la novel·la "Cercles", inspirada en els mites de Cthulhu, i amb la qual ha tingut una excel·lent acollida.

En 2018 publica, juntament amb David Raval Carrión i Martin Blanco, la novel·la "La remor dels insectes a la nit" (Santa dalla).

Alex Puig

A la Il·lustració:

Carrie on Art (Carol Garrido)

És una il·lustradora laurediana de 27 anys. Ha estudiat Art Gràfic a la escola Joso de Barcelona i ha col·laborat activament amb empreses de publicitat d'Andorra, fent feines d'story boards i il·lustració gràfica, per empreses com Caldea, Andorra Telecom, City Xerpa, el Cirque du Soleil, Leo Boeck (bcn games borld, octoberfest bcn) Pucferteatre, etc. Ha fet storyboards per produccions audiovisuals ( Wolves, Bless of faithness (dirigits per l'Àlvaro Rodriguez Areny) i material gràfic per Prison Skin de la banda Persefone. Ha treballat activament amb merchandising de la botiga Kaburi (rol and games) i publicat un segell postal amb La Ribambulle. Ha fet concept art per Blue pulse studios, fet fondos per anuncis d'animació per a l'estudi Belga Aimé Tribolet i dona classes d'il·lustració i color a d'Art Andorra. Estudia actualment animació 2D i 3D.

Carrie on Art

A què destinarem les vostres aportacions

A la impressió dels llibres i a pagar els gasts del merchandising. Els diners que es recaudin amb la venta dels llibres es destinaran a les esterilitzacions dels gatets.

Calendari previst

Tenim previst tenir els llibres i les recompenses llestes per l'Abril del 2019, o sigui St.Jordi. A partir d'aquesta data començarem a fer la distribució de les recompenses!

+ Info

Segueix-nos a les xarxes socials!
Laika Andorra
Carrie on Art
Alex Puig

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

8 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Cosmo

    Cosmo

    5 años

    A tope! miau!

  • Carmen Franco Area

    Carmen Franco Area

    5 años

    Gracias!!

  • Naiara

    Naiara

    más de 5 años

    És una molt bona idea! 😄

  • Rosa Criez Perez

    Rosa Criez Perez

    más de 5 años

    Per un mon millor per als nostres animalets

  • Mercedes Requena Bruno

    Mercedes Requena Bruno

    más de 5 años

    Buen proyecto!

  • Loki Leviathan

    Loki Leviathan

    más de 5 años

    Ánimo, los gatetes lo necesitan!!

  • TERESA MORENO URRUTIA

    TERESA MORENO URRUTIA

    más de 5 años

    Una buena iniciativa!!!

  • Ivan Castells

    Ivan Castells

    más de 5 años

    Let's go!! :D

#01 / Ho hem aconseguit! Miaaaau! :D

Moltíssimes gràcies per fer-ho possible. Sobretot per tots els gatets que ho necessiten. No ets només un mecenes d'un llibre, ets un heroi pels gats que ho necessiten i amb la teva aportació estàs millorant la seva qualitat de vida.

Laika.

Pròximament coneixeràs als amics del Sr. Bigotis i seràs part de les seves aventures!
Pròximament coneixeràs als amics del Sr. Bigotis i seràs part de les seves aventures!

Carol: Gràcies a Laika per la iniciativa i l'oportunitat, a l'Alex per ser la ment pensant i a la Montse perquè sense ella estaríem perduts com el Sr. Bigotis. I sobretot a la Sandrine pel temps, les ganes, per desviure's pels gats i fer del món un lloc més just. A tota la gent i empreses que ho han fet possible.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies