❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

HAT-TRICK

Un joc que combina estratègia, atzar i habilitat. Viu l'experiència d'un partit de futbol en un tauler. Quina tàctica faràs servir?

muntgames

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
100
Aportacions
3.615€
De 3.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

  • Us presentem Hat-trick.

Hat-trick és un joc de futbol en què l’estratègia, l’atzar i les habilitats de cada participant es posaran a prova en tot moment. L’objectiu del joc, com en tot partit de futbol, consisteix a arribar a porteria i marcar gol, i caldrà assolir-ho mitjançant accions com la correcta distribució dels jugadors sobre el tauler, el regateig i el xut i, per descomptat, temptant la sort.

Hat-trick és un joc per a 2 jugadors a partir de 7 anys. Cada partida pot durar 30 minuts.

Descobreix Hat-trick i demostra que ets el millor entrenador de futbol.

  • Com en qualsevol partit de futbol, cada equip compta amb 11 jugadors . També disposeu de 4 daus: 2 daus amb números que us permetran moure-us pel tauler; 1 dau àrbitre, amb el qual podreu robar la pilota, però també us pot fer cometre falta i ser expulsats; 1 dau de passada/xut que us permetrà decidir cap a on xuteu i triar si el xut és llarg, mitjà o curt, però aneu amb compte perquè també podeu relliscar, i llavors l’atzar decidirà.

Els jugadors podran anar equipats amb els colors que vosaltres trieu, ja que és possible personalitzar-ne la indumentària segons les tonalitats dels vostres equips preferits.

Si teniu la sort de cara i arribeu a porteria, encara us quedarà un altre pas per fer: el porter traurà les seves cartes de posició i l’atzar tornarà a formar part del joc.

  • El PVP del producte és de 29,95 €, però volem recompensar els mecenes amb un preu de sortida al Verkami més econòmic, de 27 €.

  • BOTIGUES 3:

Aportant 66 euros, n'aconseguiràs 3 còpies i tindràs l'enviament nacional gratuït.

Això representa un descompte aproximat del 36% sobre el PVP.

  • BOTIGUES 5 + 1:

Aportant 110 euros, n'aconseguiràs 5 còpies + 1 còpia oberta de regal + l'enviament nacional gratuït.

Això representa un descompte aproximat del 36% sobre el PVP.

  • BOTIGUES 11 + 1:

Aportant 229 euros, n'aconseguiràs 11 còpies + 1 còpia oberta de regal + l'enviament nacional gratuït.

Això representa un descompte aproximat del 44% sobre el PVP.

  • El nostre principal objectiu és arribar a 3.500 € per poder portar el joc a producció. Però si se supera l’objectiu, tenim previstos un seguit de detalls a mode d’incentiu per als nostres mecenes:

  • Per agrair a totes les botigues la seva col•laboració, destinem aquest espai de la presentació a posar un enllaç de la seva web i a fer visible el seu logo. Igualment farem publicitat en el nostre Facebook, que actualment ja compta amb forces seguidors.

Milions de gràcies a tothom!!!

  • Enllaços a les webs de les botigues:

  • Ho tenim molt avançat és per això, que si tot va bé, a mitjans d'abril us podrem començar a fer les entregues del Hat-trick.

  • La nostra empresa “Munt Games” neix de la il•lusió i la passió que tenim els dos socis pel món del joc de taula. El nostre objectiu és crear, desenvolupar, fabricar i comercialitzar una línia de jocs de taula propis.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

5 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Gamers Nest

    Gamers Nest

    5 años

    Animo chicos. Seguro que lo consigue. Good Luck!

  • Lia Fugarolas

    Lia Fugarolas

    5 años

    A Lia li fa molta il.lusió aquest joc, ptó tieta

  • muntgames

    muntgames
    Autor/a

    5 años
    • Hi ha un full extra d’adhesius?

    Els adhesius són extres, hi ha el full que porta el joc i un altre full personalitzat amb els colors que es vulgui.

    • Amb els extres tindrem dues llibretes?

    El joc bàsic porta una llibreta, i si s’aconsegueix l’objectiu és una llibreta extra amb un llapis.

    • Com es mouen els jugadors?

    El moviment dels jugadors és lliure, pots moure’t en qualsevol direcció. Pots moure la quantitat de jugadors que vulguis sempre i quant tinguis suficients punts de moviment per fer-ho.

    • Com es mou la pilota?

    La pilota pot anar sempre en vertical, horitzontal, diagonal i endavant o enrere.

    • Com funciona el xut a porteria?

    El xut a porteria és interpretable, o hem deixat una mica obert perquè depèn de l’edat dels jugadors. Si juguen dos adults, tan el jugador que xuta com el porter poden decidir la direcció. Si juguen nens o adults amb nens es pot deixar més a l’atzar, el porter no escull la direcció de la pilota o fa el jugador que va a xutar. Exemple: el porter agafa la carta a l’atzar sense veure el que agafa i el jugador xuta cap on ell creu, llavors es gira la carta de porter.

    • ¿Hay una hoja extra de adhesivos?

    Los adhesivos son extras, está la hoja que lleva el juego y otra hoja personalizada con los colores que se quiera.

    • ¿Con los extras tendremos dos libretas?

    El juego básico lleva una libreta, y si se consigue el objetivo es una libreta extra con un lápiz.

    • ¿Cómo se mueven los jugadores?

    El movimiento de los jugadores es libre, puedes moverte en cualquier dirección. Puedes mover la cantidad de jugadores que quieras siempre y cuando tengas suficientes puntos de movimiento para hacerlo.

    • ¿Cómo se mueve el balón?

    El balón puede ir siempre en vertical, horizontal, diagonal y adelante o atrás.

    • ¿Cómo funciona el disparo a portería?

    El disparo a portería es interpretable, lo hemos dejado un poco abierto porque depende de la edad de los jugadores. Si juegan dos adultos, tanto el jugador que dispara como el portero pueden decidir la dirección. Si juegan niños o adultos con niños se puede dejar más al azar, el portero no escoge la dirección del balón lo hace el jugador que va a disparar. Ejemplo: el portero coge la carta al azar sin ver lo que coge y el jugador dispara hacia donde él cree, entonces se gira la carta de portero.

  • Jocs Solva

    Jocs Solva

    5 años

    Ja feia dies que us anava seguint pel facebook. Enhorabona, espero que arribeu aconseguir els objectius. Molta sort!!!

  • Albert

    Albert

    5 años

    Fa molt bona pinta!

#04 / Joc enviat / Juego enviado

Avui hem enviat tots els Hat-trick. La setmana que ve els rebreu a casa. Els que vau dir que recolliríeu el joc a les botigues Hisop o Infolúdica, quan vulgueu ja hi podreu passar a recollir-lo.

Moltes gràcies mecenes! Esperem que us agradi molt!

Hoy hemos enviado todos los Hat-trick. La próxima semana los recibiréis en casa. Los que dijisteis que recogeríais el juego en las tiendas Hisop o Infolúdica, cuando queráis ya podréis pasar a recogerlo.

¡Muchas gracias mecenas! ¡Esperamos que os guste mucho!

#03 / Entrega Hat-Trick

La setmana que ve, ja començarem a enviar el Hat-Trick. Penseu a omplir el formulari que us hem enviat. Us avisarem el dia que comencem a fer els enviaments.

Moltes gràcies mecenes! Esperem que us agradi molt!

La próxima semana, ya empezaremos a enviar el Hat-Trick. Pensad a rellenar el formulario que os hemos enviado. Os avisaremos el día que empezamos a hacer los envíos.
¡Muchas gracias mecenas! ¡Esperamos que os guste mucho!

#02 / ¡Proyecto finalizado!

¡Hola a todos los mecenas!

El día 3 de marzo acabó esta campaña de micro mecenazgo que con vuestra ayuda ha sido un éxito, ¡muchas gracias!

Gracias a vosotros podemos llevar a cabo nuestro primer proyecto. Estamos muy contentos por lograr este éxito y seguimos trabajando en futuras novedades, que ya os iremos presentando.

Esperamos que a todos los mecenas que habéis participado os guste y volváis a confiar en nuestros juegos, A medida que nos vayan llegando los componentes del Hat-Trick os iremos informando, y estar atentos que también os informaremos de nuestro segundo lanzamiento.

#01 / Projecte finalitzat!

Hola a tots els mecenes!

El dia 3 de març va acabar aquesta campanya de micromecenatge, que amb la vostra ajuda ha estat un èxit, moltes gràcies!

Gràcies a vosaltres podem dur a terme el nostre primer projecte. Estem molt contents per aconseguir aquest èxit i seguim treballant en futures novetats, que ja us anirem presentant.

Esperem que a tots els mecenes que heu participat us agradi i torneu a confiar en els nostres jocs. A mesura que ens vagin arribant els components del Hat-Trick us anirem informant, i estigueu atents que també us informarem del nostre segon llançament.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies