❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Collbaix, la nova cervesa de Hoppit!

Entre tres amics, hem creat la cervesa artesana de Manresa. Ens ajudaràs a elaborar el nostre nou estil de cervesa sense gluten?

Cerveses Hoppit

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
182
Aportacions
6.480€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Qui som?

El Germán, el Manel i el Ferran. Tres amics que des de ben petits hem compartit camins i projectes.

Encisats pel món de la cervesa artesana des de fa 10 anys, vam donar el pas d'aprendre a elaborar-la per nosaltres mateixos.

Les proves que anàvem fent a la masia amb el nostre equip de "homebrewer" anaven millorant a passos de gegant, fins que vam decidir donar el pas definitiu i fer realitat aquest projecte.

Cal Garges, on va néixer Cerveses Hoppit.
Cal Garges, on va néixer Cerveses Hoppit.

Enamorats de l'entorn on elaboràvem els primers lots i amb un visió crítica de voler canviar les regles del joc en el món de la cervesa a Manresa, vam crear Hoppit.

Som nòmades, no tenim fàbrica pròpia. Però tenim la sort de viure a prop de grans cerveseries que ens lloguen les seves instal·lacions.

Sabem que no és fàcil iniciar un projecte des de 0. Per aquest motiu sempre busquem la sinèrgia i la col·laboració amb altres projectes joves i emergents, com ara musicals, artístics, artesans...

El nostre objectiu és elaborar un producte de qualitat a la ciutat de Manresa, treballant per afavorir la producció de cervesa artesana envers les grans productores internacionals.

Volem fomentar el producte natural i proper, que la puguem trobar fàcilment en el nostre dia a dia.

Natural. Local. I plena d
Natural. Local. I plena d'amor.

A què destinarem les vostres aportacions?

A elaborar la Hoppit Collbaix! El nom se li dóna pel cim més alt del terme municipal de Manresa. Bé, fa poc més de 500 metres i potser no és el més bonic de la comarca, però els manresans li tenim una gran estima, sobretot per les meravelloses vistes un cop ets a dalt!

L'estil de cervesa prové de Colònia (Alemanya), concretament és una Kölsch. Es tracta d'un estil d'amargor suau amb una varietat aromàtica de malta que li aporta una dolçor i acidesa molt característica. S'utilitzaran dos llúpols alemanys amb aromes cítrics i florals per acabar d'arrodonir aquesta preciositat.

A més a més, no tindrà gluten. Sí, pensem en vosaltres celíacs!

Etiqueta Hoppit Collbaix
Etiqueta Hoppit Collbaix

Ens hem proposat que a partir d'ara, tots els futurs lots que llancem al mercat siguin sense gluten, ja que és un procés que no influencia en la qualitat del producte i és totalment natural.

Amb les vostres aportacions, finançarem tots els costs d'elaboració, disseny, embotellat i logística del primer lot de 800 litres de Hoppit Collbaix!

Amics que han col·laborat en el projecte i en l
Amics que han col·laborat en el projecte i en l'espot.

Sobre les recompenses

Qui participi en el nostre projecte de micromecenatge, tindrà dret a una recompensa segons la quantitat que hagi aportat.

Els cost d'enviament peninsular està inclòs en la recompensa! Si ho desitgéssiu, us ho podríem enviar per missatgeria.

Hem habilitat un punt de recollida, el Bar Toni's situat a la Plaça Major de Manresa. També podem quedar amb vosaltres si viviu a prop, així ens retrobem ;)

Si es compleix l'objectiu econòmic que ens hem proposat, al desembre farem una festa de presentació de la nova cervesa. Podrem celebrar amb tots els mecenes que ho hem aconseguit. Hi esteu tots i totes convidades!

  • Els obreampolles estan fets per Manresa Makers, uns amics que fabriquen objectes amb impressores 3D. Molt xulos!

  • En el Pack Hoppit s'haurà de parlar prèviament on serà l'esdeveniment. No, no anirem fins a Jerez de la Frontera. A partir dels 200 km no ens farem càrrec dels costos de desplaçament.

  • En el Pack Collbaix podeu escollir entre dinar o sopar.

Hotel Restaurant Cal Segudet (Castellnou de Bages), on podreu gaudir del Pack Collbaix.
Hotel Restaurant Cal Segudet (Castellnou de Bages), on podreu gaudir del Pack Collbaix.

  • Podreu escollir la talla de la vostra samarreta (S/M/L/XL/2XL).

La samarreta Hoppit!
La samarreta Hoppit!

Calendari previst

A principis de desembre, la Hoppit Collbaix ja estarà llesta per ser beguda.

Així doncs, aprofitarem la festa que farem per aquelles dates per repartir les recompenses als mecenes que s'hi presentin.

Qui no pugui venir que no es preocupi! Habilitarem punts de recollida :)

Passeja't pel nostre Instagram

Cerveses Hoppit

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

20 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • SiucUro

    SiucUro

    más de 5 años

    millor tard q mai

  • Enric Vicens

    Enric Vicens

    más de 5 años

    Força Ferran!!!!

  • hoboken

    hoboken

    más de 5 años

    Felicitats i amb ganes de beure la vostra cervesa!

  • Jaume Cané Martrus

    Jaume Cané Martrus

    más de 5 años

    Nois que sigui un Èxit.

  • sluuuj

    sluuuj

    más de 5 años

    sou molt guaaaaais! tot el meu suport moral i econòmic (que puc permetre'm) amb vosaltressss!

  • Rosa Soler

    Rosa Soler

    más de 5 años

    Sort

  • mariajosep

    mariajosep

    más de 5 años

    Molta sort!!

  • Vicky

    Vicky

    más de 5 años

    Vaaa! Tots a ajudar als Hoppits, que són d’aquí i ho fan super bé!!!

  • Manel Peláez

    Manel Peláez

    más de 5 años

    Ja tinc ganes de probar-la. Molta sort

  • Manel Peláez

    Manel Peláez

    más de 5 años

    Ja tinc ganes de probar-la. Molta sort

#03 / Recompenses de camí / Recompensas en camino

Bona tarda estimats mecenes! Abans de res, moltes gràcies als que veu venir divendres passat a Cal Magre, un plaer conèixer-vos i compartir unes cervesetes amb vosaltres ;)

Us escrivim sobretot als que no veu poder venir, doncs us volem informar que ja estem començant els enviaments dels paquets a tots vosaltres. Als que sou de Manresa i voltants intentarem venir personalment a fer-vos l'entrega, que a aquesta època els enviaments es poden retardar degut a la gran demana del període nadalenc. Als altres esperem que no s'allargui més d'unes setmanes per poder-les gaudir aviat a casa.

Si teniu qualsevol dubte o consulta ens ho podeu fer arribar a [email protected]

Salut i bones festes a tots!


Buenas tardes queridos mecenas! Antes de nada muchas gracias a los que pudísteis venir el pasado viernes a Cal Magre, un placer conoceros y compartir unas cervecitas con vosotros ;)

seguir llegint

#02 / Ho hem aconseguit! / Lo hemos conseguido!

Gràcies a tots vosaltres, als quasi 200 mecenes que heu contribuït en aquesta campanya, la Hoppit Collbaix serà una realitat. Volem agrair la confiança que heu dipositat en nosaltres, ens fa immensament feliços veure que cada vegada sumem més gent al projecte, cosa que ens fa tirar endavant encara amb més ganes i forces.

Ens encantaria poder conèixer a les persones que ho heu fet possible, és per això que estem preparant una petita festa per tots vosaltres on fer-vos entrega de les recompenses i poder compartir impressions i el futur que li espera a Hoppit. Us informarem de tot això via mail, on en els pròxims dies us enviarem un formulari per recollir les vostres dades i començar a preparar els packs.

El camí de Hoppit segueix, gràcies per compartir-lo amb nosaltres!

(ES)

Gracias a todos vosotros, a los casi 200 mecenas… seguir llegint

#01 / Hem fet el cim del Collbaix!

Objectiu aconseguit! Aquest matí hem arribat a la xifra que ens proposàvem, i només ens queda donar-vos les gràcies a tots els mecenes que hi heu contribuït.

Encara ens queden un parell de dies de campanya per intentar sumar-hi al màxim de gent possible, ja que com diu la dita, quants més siguem, més riurem!

Així que si teniu amics, coneguts o saludats que no hagin participat, tenen encara unes últimes hores per poder fer una mica més gran aquest petit projecte.

Gràcies a tots i seguim!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies