❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Qui sap si un dia (Chi sa se un giorno )

Gravació dels cd’s de la cançó principal del projecte solidari Amatrice.

Amatrice

Un projecte de

Creat a

0
segons
85
Aportacions
2.115€
De 1.600€
Aporta al projecte
Veure projecte en Italiano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Les associacions culturals Etcètera, amb seu a La Canonja; i les italianes Movimento Culturale Spiragli i Il Sorriso di Filippo, van realitzar el juliol del 2017 el Festival Al3Mura per Amatrice. L’esdeveniment es va fer en aquesta petita població, Amatrice, considerada el símbol del terratrèmol del 24 d’agost 2016 en el qual hi van perdre la vida 249 persones.

Festival Al3Mura - Amatrice 2017
Festival Al3Mura - Amatrice 2017

El festival es va fer per portar uns somriures als supervivents i, especialment, per sensibilitzar l’opinió pública de la necessitat de no oblidar la tragèdia perquè, més enllà de la pèrdua d’una casa i altres bens materials, la gent d’Amatrice ha perdut quelcom més important: els seus essers estimats.

Festival Al3Mura - Amatrice 2017
Festival Al3Mura - Amatrice 2017

Projecte Amatrice

En aquest punt, i per continuar amb la labor iniciada, les tres associacions decideixen seguir endavant amb el que s’anomena Projecte Amatrice. Així, es convoca el primer Premi Nacional de Literatura Filippo Sanna –que porta el nom del jove que va perdre la vida al terratrèmol i que va ser l’última víctima d’aquella tragèdia- amb l’objectiu de fer participar als més joves, inculcant-los valors i garantint el seu futur. A més, el Projecte Amatrice també persegueix aconseguir que es constitueixi a Itàlia un “Fons Nacional per a les víctimes de les grans catàstrofes”, actualment inexistent.

Imatge del Filippo Sanna
Imatge del Filippo Sanna

Cançó "Chi sa se un giorno"

Per aconseguir diners per aquesta causa, i com a emblema de record de la tragèdia i les seves víctimes, neix la cançó “Chi sa se un giorno” amb lletra del poeta italià Bartolomeo Smaldone i música de la cantautora tarragonina Anna d’Ivori. A la gravació de la cançó, feta el passat mes de febrer, hi han pres part els músics de la banda de la cantautora i una desena de músics voluntaris que han fet possible la secció de corda del tema musical, tots ells coordinats per Nuria Ferrer. La cançó s’ha gravat en la versió original italiana i també en català a través de la traducció feta per l’escriptor Òscar Ramírez Dolcet, i titulada "Qui sap si un dia".

Anna d
Anna d'Ivori i Bartolomeo Smaldone

Destí de les aportacions

Els diners d’aquesta campanya estan destinats a fer còpies del CD que contindrà les cançons del projecte i que es vendran a la cerimònia de lliurament del Premi Nacional de Lieratura Filippo Sanna que s’entregarà el proper 3 de juny a la ciutat italiana de Rieti; i a altres actes activitats que té previstes l’associació Il sorriso di Filippo.

web Projecte Amatrice

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

6 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Daco75

    Daco75

    casi 6 años

    Un grande abbraccio! Fabrizio Cattivera

  • Daco75

    Daco75

    casi 6 años

    Un grande abbraccio, ed in bocca al lupo, per questo bellissimo progetto. Davide Buccimazza.

  • Ignacio

    Ignacio

    casi 6 años

    HI ARRIBAREM -. IGNACIO 2!!

  • Ignacio

    Ignacio

    casi 6 años

    Endavant amics!!!

  • Amatrice

    Amatrice
    Autor/a

    6 años

    així és, moltes gràcies!

  • Deckard67

    Deckard67

    6 años

    A per totes! Avanti!!!

#02 / Campagna e il tuo indirizzo (Campanya i la teva adreça).

Caro/a amico/a

Estimat amic/amiga

ITALIANO: La campagna di Verkami a sostegno del “Progetto Amatrice” e della canzone “Chi sa se un giorno” si è conclusa positivamente ed è andata oltre ogni più rosea aspettativa. Il tuo contributo è stato determinante, e di questo ti siamo infinitamente grati.

Al fine di poter effettuare la spedizione del CD è necessario che ci comunichi esattamente il nome e cognome del destinatario e l’indirizzo ove poter effettuare il recapito.


CATALÀ: La campanya de Verkami a favor del “Projecte Amatrice” i de la cançó “Qui sap si un dia” s’ha tancat positivament i superant les nostres previsions inicials. La teva aportació ha estat determinant i t’estem infinitament agraïts.

Ara, per poder-te enviar el teu CD ens convé que ens diguis el teu nom i cognoms, adreça, població i codi postal, per enviar-te’l físicament a casa.

Le associazioni / Les associacions

Il sorriso di Filippo

Etcètera

Movimento Culturale Spiragli

#01 / Il momento di diffondere il progetto / El moment de difondre el projecte

Samuele Arba - Mario Sanna
Samuele Arba - Mario Sanna

Ringraziamo i tanti che con grande generosità hanno risposto alla nostra campagna di crowdfunding per il “Progetto Amatrice”. Adesso è arrivato il momento di diffondere quanto più possibile questa iniziativa coinvolgendo direttamente parenti e amici, ai quali va ricordato che il cd legato al progetto contiene il brano “Chi sa se un giorno”, interpretato da Anna D’Ivori nella sua doppia versione in italiano e in catalano, e anche il brano dal titolo "Terremoto", scritto e musicato da Mario Sanna in memoria di Filippo e interpretato dal cantante sardo ma catalano di adozione Samuele Arba.

Grazie ancora per il vostro impegno.

Agraïm la vostra generositat, ara que esteu responent a la crida d’ajut que fem a través d’aquesta campanya de micromecenatge de Verkami pel Projecte Amatrice. Ara ha arribat el moment de defensar aquesta iniciativa solidària fent-la arribar, i explicant-la, als vostres familiars i amics. El llegat del projecte serà un CD amb la cançó seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies