❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2019!

Enfilats

L’artesania Gracienca vol obrir-te les portes al nou portal online de l’espai dels artesan@s de Gràcia, per als amants de peces úniques.

Categoria

Creat a

0
segons
9
Aportacions
490€
De 9.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

Enfilats no és una proposta més de creació web. Aquest portal pretén generar un espai de connexió entre diferents generacions, talents i experiències culturals, creatives i, sobretot, artesanals. Un punt d’exposició, promoció, venda i impuls de l’artesania i els oficis singulars, part del nostre patrimoni cultural. No volem fer només una passarel·la e-commerce, sinó un espai que englobi una proposta d’activitats i esdeveniments però també formació i divulgació.

Sabem que el col·lectiu i la figura de l’artesà i l’artesana viuen ara un moment delicat. I és per això que Enfilats podrà aportar-li l’impuls que li falta, ja que paral·lelament a l’espai online, creiem que és important oferir un servei d’assessoria que arribi a tothom, ja sigui novell, --professional que necessita posicionar-se en el món digital-- o bé mestre artesà, amb una vida dedicada, i que vol compartir el seu talent i experiència.

És una porta oberta a tot el jovent que sembla més desvinculat del món “artesanal” i el teixit associatiu-cooperatiu, i on descobrirà una oportunitat de desenvolupar-se, tan a nivell professional com personal, de forma pràctica, creativa i lliure.

Però Enfilats també és una resposta a aquell públic amant de les peces d’art i artesania úniques, que no troben a les botigues i grans comerços habituals.

En definitiva: una proposta diferent i atractiva per a la societat en general, que pretén l’apropament a la figura de l’artesà i l’artesana, i donar a conèixer històries i experiències vives d’un col·lectiu que representa una part essencial de la nostra identitat, del nostre barri i la nostra societat.

Aquest primer apropament online permetrà a qui ho vulgui, anar més enllà mitjançant les diferents trobades i activitats al nostre espai: El taller dels Oficis. Podrà conèixer aquests artesans, visitar els seus tallers, i tocar i sentir els productes i les peces in situ. Experiències que marquen la diferència i queden a la nostra memòria.

Enfilats serà un espai de connexió entre diferents maneres de crear. Un lloc de trobada entre generacions, talents i experiències culturals, creatives i, sobretot, artesanals, ben diverses.

Si estimes Gràcia, l’art i l’artesania, col·labora amb nosaltres, sigues un soci mecenes. Et necessitem

Qui som

L'Associació artesans de Gràcia treballa per impulsar, fomentar i difondre l’artesania del barri de Gràcia facilitant eines als artesans i les artesanes per fer viables els seus projectes.

L’Associació es va fundar l’any 1995, i les activitats que hem anant fent des del seu inici ens han fet mereixedores del premi Vila de Gràcia i de la Medalla d'Honor de Barcelona, i hem contribuït a fer de Gràcia el primer barri a Barcelona que té denominació de "zona d’interès artesanal". També hem publicat el llibre: 41 oficis Reflexions contemporànies sobre artesania, i organitzat exposicions per tot el territori.

Per a nosaltres els oficis artesans són una part molt important de la nostra cultura i ens esforcem en mantenir la seva continuïtat.

L'any 2014, varem obrir El taller dels oficis per facilitar a artesans i artesanes un espai on trobar-nos, fer formació, treballar, exposar i vendre els nostres productes.

Ara, els artesans i les artesanes de Gràcia, seguint el nostre tarannà col·laboratiu i emprenedor, volem impulsar el projecte Enfilats per tal de fer el salt tecnològic, fer-nos un espai a internet i poder mostrar arreu del món la creativitat gracienca.

A què destinarem les vostres aportacions

 1. Creació del portal de venda online on tinguin cabuda totes les persones que es dediquen a l’art i a la creativitat a Gràcia (2.2500€).
  
 2. Serveis per a la dinamització i difusió del projecte durant 2 mesos (3.250€)
  
 3. Serveis de suport als artesans i artistes (fotografies, assessorament, gestió de continguts, gestió de catàlegs…) (1.500€)
  
 4. Serveis de màrketing i comunicació digital durant 2 mesos (1.000€)
  
 5. Despeses derivades de l’impuls del projecte (1.000€)
  

Total: 10.000 euros mínim ( de 250 a 300 mecenes)

Calendari previst

Maig - juny 2018: cerca de finançament, difusió de la campanya.

Juny - juliol 2018: creació del portal web. Inici dels serveis de dinamització i suport als artistes i artesans.

Setembre 2018: Festa d’inici del projecte. Repartiment de les recompenses.

Setembre 2018: Posada en marxa de la botiga online

Desembre 2018: autofinançament del projecte (estirem el fil…)

+ Info

Artesansdegracia.com
Facebook
Instagram

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

8 persones van donar suport a aquest projecte

4
són mecenes recurrents de Verkami
4
són mecenes nous
 • Elisabet Gaspar
 • Teresa Vergés-Enric Sunyol
 • Mercè Arimany
 • JOSEFINA
 • E.M.A
 • Joan Orduña
 • Jordi Soler
 • victoria
Les cookies ens ajuden a oferir-te la millor experiència. Configuració