❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Catalunya dansa contra el càncer"

Gala benèfica professional de dansa (Teatre Municipal de Girona, 09/09/2018), amb ballarins catalans de primer nivell internacional.

0
segons
36
Mecenes
3.140€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English

Dansa per a la salut i per una societat de pau i cultura

El 27 i 28 de juliol de 2017 es van celebrar unes gales benèfiques molt especials: "Ballarins de Girona, junts contra el càncer".

Fotografia: Hayim Heron
Fotografia: Hayim Heron

Aquestes van tenir una molt bona acollida per part del públic i es va recaptar 7.500€ per a la Fundació Oncolliga Girona, una fundació amb una àmplia trajectòria en millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona.
Els diferents ballarins van tenir una crítica molt bona i el públic va demanar per unanimitat, a través d'una enquesta de satisfacció, que es tornés a repetir una gala semblant.

Salutacions de la gala "Ballarins de Girona, junts contra el càncer". El Beso Photography
Salutacions de la gala "Ballarins de Girona, junts contra el càncer". El Beso Photography

Així doncs, el pròxim 9 de setembre de 2018 es celebrarà la gala "Ballarins catalans, junts contra el càncer" al Teatre Municipal de Girona a les 19:00, acollint un ampli ventall d'estils de dansa: clàssic, neoclàssic, contemporani, folklore i balls de saló.

La gala comptarà amb ballarins catalans de renom que estan activament ballant en companyies internacionals, i que presentaran un repertori de coreògrafs de prestigi com Marco Goecke, Kenneth MacMillan, Hans van Manen, John Cranko i John Neumeier, entre d'altres. La gala tornarà a ser presentada pel carismàtic actor i dramaturg català Martí Peraferrer.

Aquest projecte és una manera de promocionar el talent català tot recaptant fons per a una bona causa. Tots els beneficis obtinguts de taquilla aniran destinats a projectes benèfics d'Oncolliga Girona.

Aquesta gala forma part de la setmana "Girona en Moviment", que compta amb activitats de dansa al carrer, una conferència sobre Dansa i Salut, i un curs intensiu per a joves ballarins/es.

La gala benèfica "Ballarins catalans, junts contra el càncer" forma part de la setmana benèfica de dansa Girona en Moviment
La gala benèfica "Ballarins catalans, junts contra el càncer" forma part de la setmana benèfica de dansa Girona en Moviment

Com?

L'objectiu és realitzar un esdeveniment cultural, artístic i benèfic que permeti recaptar fons per una bona causa: la lluita contra el càncer. La recaptació total de la gala anirà destinada a projectes d'Oncolliga Girona, com el banc de perruques i la psicooncologia, entre d'altres.

Tess Buck Gili. El Beso Photography
Tess Buck Gili. El Beso Photography

A què es destinaran les vostres aportacions?

Les aportacions es destinaran a finançar, en part, els costos de transport, allotjament i dietes dels artistes que formaran part de la gala benèfica. Tot i que els/les ballarins/es actuaran a la gala de forma altruista i voluntària, s'han de cobrir els costos bàsics per aquests. Aquesta campanya Crowdfunfing té com objectiu fer possible l'assoliment d'aquests costos, a fi de realitzar la gala benèfica de dansa professional.

Virginia Joëlle López. El Beso Photography
Virginia Joëlle López. El Beso Photography

El total dels fons obtinguts de la venda d'entrades i de les accions solidàries es destinaran a ajudar malalts de càncer a través de la Fundació Oncolliga Girona.

Si es supera l'objectiu, es podrà destinar una major aportació directa a la causa contra el càncer.

Sobre les recompenses

Les recompenses van des de l'obtenció d' entrades VIP, l' aparició en els crèdits dels vídeos i tràilers promocionals, aconseguir pòsters i DVDs signats pels ballarins, tours backstage del Teatre Municipal de Girona guiats per l'actor Martí Peraferrer, participació a tallers de dansa, participació com a membre honorable de Girona en Moviment, foto professional emmarcada amb els ballarins de la gala, accés als assajos generals i assistir al sopar a peu dret de comiat amb els artistes i l'equip organitzador.

Luke Prunty i David Rodríguez. El Beso Photography
Luke Prunty i David Rodríguez. El Beso Photography

Agrairem també les aportacions solidàries d' empreses i mecenes, que comptaran amb el seu logo destacat en el pòster de la gala, al DVD, tràiler i en altres mitjans de promoció.

Els mecenes més destacats tindran el seu logotip al photocall a l'entrada del teatre i/o projectat al teló de l'escenari.

Solidaritat premiada i valorada!

Qui som?

La gala professional "Ballarins catalans, junts contra el càncer" és un projecte del ballarí i gestor cultural David Rodríguez ( Associació Cultural David Rodríguez ), i està coordinat conjuntament amb la Fundació Oncolliga Girona, una fundació amb una àmplia i reconeguda trajectòria dedicada a facilitar recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmode la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica.
Aquest projecte compta amb el suport i acompanyament de l' Ajuntament de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Després de la primera col·laboració junts amb les gales "Ballarins de Girona, junts contra el càncer" celebrades l'any passat, s'ha establert una bona connexió professional i d'amistat entre el promotor del projecte, en David Rodríguez, i la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, la Sra. Lluisa Ferrer.

Calendari previst

L'objectiu és realitzar la gala benèfica "Ballarins catalans, junts contra el càncer" el dia 9 de setembre de 2018 al Teatre Municipal de Girona a les 19:00. A partir dels fons obtinguts, la Fundació Oncolliga Girona els distribuirà en diferents projectes dedicats a l'ajuda al malalt de càncer i els seus familiars.
Els col·laboradors i mecenes podran gaudir de les recompenses de la campanya durant els dies previs de la gala i durant la jornada del 9 de setembre de 2018.

David Rodríguez i Sandra Bourdais. El Beso Photography
David Rodríguez i Sandra Bourdais. El Beso Photography

Es pretén fer la primera roda de premsa a mitjans de juliol de 2018.

+ Info

Fundació Oncolliga Girona
Blog Ballet y más - Entrevista amb David Rodríguez
El Punt Avui - Èxit solidari dels ballarins gironins
El Punt Avui - Ballarins gironins actuen a Bescanó contra el càncer"
Teatre Municipal de Girona

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

2 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • Michael Strong

  Michael Strong

  más de 1 año

  Wish we could be there! All the best for a wonderful night.

 • Maria Agüera

  Maria Agüera

  más de 1 año

  Gràcies a vosaltres!

5€
6 mecenes
Aportació solidària

Vols ajudar a fer possible aquest projecte cultural i benèfic? Pots aportar el teu gra de sorra! Estem molt agraïts!

Pots fer també la teva aportació solidaria a qualsevol altre import i renunciar després a rebre el que s'hi ofereix a canvi!

10€
5 mecenes
Vols saber-ne més? Xerrada informativa

Reserva la teva entrada a la xerrada pre-funció informativa que es farà abans de la funció al Teatre Municipal de Girona el dia 9 de setembre de 2018 a les 18:00. En aquesta xerrada podràs saber més sobre els diferents ballarins/es participants, la seva feina i les companyies internacionals on treballen, així com la història al darrera de les coreografies que ballaran.(No inclou entrada de l'espectacle).

25€
5 mecenes
Participació al taller de dansa!

Amb aquesta contribució pots participar a un taller de dansa el dissabte dia 8 de setembre impartit per ballarins de la gala. Un taller interactiu i per a tots els públics! Diversió assegurada!

35€
1 mecenes
Taller + Xerrada

• Amb aquesta contribució pots participar a un taller de dansa el dissabte dia 8 de setembre impartit per ballarins de la gala. Un taller interactiu i per a tots els públics! Diversió assegurada!
• Reserva la teva entrada a la xerrada pre-funció informativa que es farà abans de la funció al Teatre Municipal de Girona el dia 9 de setembre de 2018 a les 18:00. En aquesta xerrada podràs saber més sobre els diferents ballarins/es participants, la seva feina i les companyies internacionals on treballen, així com la història al darrera de les coreografies que ballaran.(No inclou entrada de l'espectacle).

50€
8 mecenes
Entrada + Taller + Programa de mà signat!

• Una entrada en la secció de platea del Teatre Municipal de Girona per veure l'espectacle perfectament.
• Entrada al taller de dansa el dissabte dia 8 de setembre impartit per ballarins de la gala. Un taller interactiu i per a tots els públics! Diversió assegurada!
• Programa de mà signat per tots els ballarins professionals de renom participants en l'espectacle.

100€
5 mecenes
Entrada + Sopar a peu dret = Coneix els/les ballarins/es!

• Entrada (a platea) per veure l'espectacle
• Invitació al sopar a peu dret després de la funció. Aquest sopar consistirà en una pica pica excepcional amb una copa inclosa. En aquest podreu conèixer els artistes i l'equip organitzador de la gala al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona.
• Programa de mà signat per tots els ballarins professionals de renom participants en l'espectacle.
• Entrada a la xerrada pre-funció informativa que es farà abans de la funció al Teatre Municipal de Girona el dia 9 de setembre de 2018 a les 18:00. En aquesta xerrada podràs saber més sobre els diferents ballarins/es participants, la seva feina i les companyies internacionals on treballen, així com la història al darrera de les coreografies que ballaran.

200€
5 mecenes
2 entrades i 2 sopars a peu dret!

• 2 entrades per a la gala (a platea)
• 2 invitacions pel sopar a peu dret després de la funció. Aquest sopar consistirà en una pica pica excepcional amb una copa inclosa. En aquest podreu conèixer els artistes i l'equip organitzador de la gala al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona.
• Accés a veure els assajos generals de la gala al Teatre Municipal de Girona el dissabte dia 8 de setembre.
• Aparició el vostre nom en les crèdits del tràiler de la gala.
• Accés al Tour backstage a la mitja part de la funció! Coneix l'interior del Teatre Municipal de Girona i veu com es preparen els ballarins. Si sou dels que us apassiona conèixer l'interior dels teatres i la vida entre cametes, aquest paquet és per vosaltres. Aquest tour serà realitzat pel carismàtic actor i presentador de la gala Martí Peraferrer.

500€
0 mecenes
Una experiència única!

Pels mecenes més compromesos, aquesta col·laboració els hi proporciona:

• El vostre nom o entitat serà enunciat pel presentador de la Gala com a col·laborador i mecenes de l'esdeveniment
• 2 entrades a platea per la Gala
• 2 entrades pel sopar a peu dret post-funció

A més a més:

• Accés al Tour backstage a la mitja part de la funció! Coneix l'interior del Teatre Municipal de Girona i veu com es preparen els ballarins. Si sou dels que us apassiona conèixer l'interior dels teatres i la vida entre cametes, aquest paquet és per vosaltres. Aquest tour serà realitzat pel carismàtic actor i presentador de la gala Martí Peraferrer.
• El DVD de la gala enviat a casa.
• El programa de mà signat personalment per tots els artistes participants.
• Participació al taller de dansa el dissabte dia 8 de setembre impartit per ballarins de la gala. Un taller interactiu i per a tots els públics! Diversió assegurada!
• Foto professional enmarcada i personalment dedicada amb tots els ballarins participants a la gala, al finalitzar l'espectacle.

1.000€
En queden 2 (de 3)
Club Mecenes exclusiu

Aquesta és una col·laboració molt especial per aquells mecenes compromesos en el desenvolupament d'una gestió cultural que permeti més cooperació entre institucions públiques, privades i de societat civil per fer possible esdeveniments com la gala "Ballarins catalans, junts contra el càncer".
A part, aquests mecenes també reben totes les recompenses del paquet "una experiència única" i es posarà el seu nom o logo al pòster de promoció de la gala, així com en el vídeo-tràiler.

• 2 entrades a platea per la Gala.
• 2 entrades pel sopar a peu dret post-funció.
• Aparició del vostre logotip en gran al teló de l'escenari del Teatre Municipal de Girona, abans de començar l'espectacle, a la pausa i al final
• El vostre logo al photocall del hall del Teatre, on el públic prendrà fotos amb els artistes de la gala
• El vostre nom o entitat serà enunciat pel presentador de la Gala com a col·laborador i mecenes de l'esdeveniment
• Entra a formar part del cercle de Membre d'Honor de Girona en Moviment, per promoure la dansa a la província de Girona.

A més a més:

• Accés al Tour backstage a la mitja part de la funció! Coneix l'interior del Teatre Municipal de Girona i veu com es preparen els ballarins. Si sou dels que us apassiona conèixer l'interior dels teatres i la vida entre cametes, aquest paquet és per vosaltres. Aquest tour serà realitzat pel carismàtic actor i presentador de la gala Martí Peraferrer.
• El DVD de la gala enviat a casa.
• El programa de mà signat personalment per tots els artistes participants.
• Participació al taller de dansa el dissabte dia 8 de setembre impartit per ballarins de la gala. Un taller interactiu i per a tots els públics! Diversió assegurada!
• Foto professional enmarcada i personalment dedicada amb tots els ballarins participants a la gala, al finalitzar l'espectacle.

Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. Al continuar navegant n'acceptes el seu ús.