❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Canta’m un poema

toca'm el cor, fes-me un bes a l'ànima, un projecte artístic, belles melodies que endevinen les paraules, veus que et faran somiar

JAM poètica l'Eliana

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
89
Aportacions
3.099€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Canta'm un poema

Hi havia una vegada una unió absoluta de les arts: poesia, música instrumental, música vocal, teatre i dansa. Amb el pas del temps, van anar separant-se, però avui es tornen a ajuntar en una meravellosa combinació que és tot un regal per als sentits.

Canta'm un poema, Toca'm el cor, fes-me un bes a l'ànima. Volem portar a tots els llocs aquesta unió entre poesia i música. Volem vibrar amb vosaltres!

Poesia, piano, violí, flauta, veu cantada i rapsodiada ...
... Totes aquestes sensacions en un projecte artístic que inclou belles melodies que endevinen les paraules, veus que et faran somiar i una ballarina que t'encantarà amb els seus onírics moviments.

Tot en un únic disc i en un disc únic que no et pots perdre (no inclou la dansa, per a això millor veuen a veure els concerts en directe!)

CONTINGUT DE L'OBRA

  • Vidas (poema Alicia Seguí) Voces: Lola Martínez y Alejandra Marrero

  • Sobre mi sien (poema Carmen Berga) Voz: Empar Llàcer

  • La semilla ingrávida (poema Javier Molledo) Voz: Mélanie Lapalus

  • Para qué (poema Carmen Calabuig) Voces: Clara Gómez y Olga Alonso

  • No silencies (poema Mª del Prado Marco) Recitado: Mª del Prado Marco

  • Frente al papel (poema Vicente Enguix) Recitado: Vicente Enguix

  • Costura sagnant (poema Pura Peris) Voz: Victòria Ros

  • A Camarón (poema Maribel Fuertes) Voz: Diego Jurado

  • Aguas bravas (poema Vicente Viguer) Voz: Alejandra Marrero

  • Al final del camino (poema Nina Dragu) Voces: Rafael Alfonso, Magdalena María Giaccaglia y Mélanie Lapalus

  • 13 Focs, 13 Roses (poema Víctor Iñúrria) Voz: Neus Fuster

---- Flauta: Neus Fuster Violín: Mara Manuel Piano: Andreu Soler

Música original y dirección artística: Andreu Soler

Sobre les recompenses

Vius a prop de l'Eliana? gaudeix amb nosaltres de l'estrena d'aquest projecte el proper 21 de desembre a l'Auditori de l'Eliana i recull un CD el mateix dia de l'estrena, aportant a aquest projecte 8 € (estarà a la venda per 10€)

No has pogut venir a l'estrena? a partir del mes de gener podràs recollir a la seu de reunions, a la direcció i horari que t'indicarem per mail, aportant 8 €.

No vius a prop? ... mentre no puguem unir-nos en concerts prop del teu lloc de residència Perquè no gaudir de les composicions?

No et perdis aquesta joia de CD que podràs obtenir si aportes al nostre projecte 10 € (enviament nacional).

Arriben dates assenyalades i no saps què regalar? Tens amistats a les que els agrada la poesia i i la música? Si aportes 25 € podràs obtenir tres CD (enviament nacional).

T'agradaria organitzar un recital a la teva localitat? Aportant 300 € faríem una actuació en el lloc que ens organitzares, prèvia concreció d'agenda, espai i recursos disponibles (sempre que en el lloc on vulgues organitzar el recital no estigui a més de 20 kms. de l'Eliana)

Vols col·laborar amb el projecte però no et encaixa cap d'aquestes opcions? decideix quina quantitat vols aportar entre un mínim de 25 € i el màxim al teu parer!!

Qui som

En Canta'm un poema ens hem unit dues associacions culturals, la Jam Poetica i el Cor de Cambra de l'Eliana, sota la direcció artística del pianista i compositor Andreu Soler. Us expliquem alguna cosa més sobre nosaltres:

La Jam poética, va néixer com a associació el 2012, amb l'objectiu que la poesia sortís al carrer, poesia de bar i saló, poesia itinerant i compartida, poesia participativa.

recital homenaje federico Garcia Lorca, l
recital homenaje federico Garcia Lorca, l'Eliana 2016

Des de la seva creació a avui, s'han publicat 12 obres dels seus membres i hem creat un premi de poesia juvenil que ja va per la tercera edició.

Alejandro Marquez, primer premio poesia juvenil Jam ed. 2017, entrega de premios, Paris Gourmet, l
Alejandro Marquez, primer premio poesia juvenil Jam ed. 2017, entrega de premios, Paris Gourmet, l'Elian, con el premiado Pura Peris, Presidenta , teresa Badenes, vicepresidenta y Vicente Viguer, Tesorero. jam poética.

A la Jam poètica entenem que hem de servir d'instrument útil per a la integració social i per al concurs eficient dels ciutadans en els assumptes públics i com a part compromesa amb la nostra espècie utilitzarem els nostres poemes per denunciar totes les violacions dels drets humans, tots els atropellaments a la dignitat dels ciutadans i dels pobles, tot abús de poder del que tinguem total coneixement, sense distinció ni excepció, preservant en tot cas, totes i cadascuna de les realitats multiculturals i lingüístiques
Ruta poética, mes de la dona, l
Ruta poética, mes de la dona, l'Eliana 2016. Mujeres de la jam poética,

Tot això sense perdre la frescor de reunir-nos per bars i salons, el segon divendres de cada mes a les nostres Jam en viu, si les festes o els esdeveniments participant amb altres grups poètics. En aquestes Jams hi ha sempre dues parts: una amb temàtica prevista i una altra de micro obert amb la finalitat d'unir totes les inquietuds i emocions que bateguen en el nostre col·lectiu

recital poético en el Museo nacional de cerámica, Marqués de Dos Aguas, Valencia, 2014
recital poético en el Museo nacional de cerámica, Marqués de Dos Aguas, Valencia, 2014

El Cor de Cambra Es forma al gener de 2016 amb l'objectiu de cantar poesia musicada dels poetes més coneguts de tots els temps (Bécquer, Rosalía de Castro, Hernández, Machado, Neruda, Estellés, etc.).

Integrat per coralistes professionals, el cor ha actuat a les sales més emblemàtiques de la nostra ciutat: el Palau del Marqués de Dos Aigües, el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València o Sant Miquel dels Reis, entre d'altres. Destaca el seu concert al Palau de la Música el passat 8 de setembre, aconseguint completar l'aforament de la Sala Rodrigo.

recital "Y el verso se hizo música" Palau de la Música, Valencia, 2017
recital "Y el verso se hizo música" Palau de la Música, Valencia, 2017

La cirereta del pastís d'aquest projecte poètic-musical la posa la rapsoda Esther Villanueva, que recita els textos abans de ser interpretats, juntament amb la ballarina Julia Cambra, que expressa amb el seu cos allà on les paraules no aconsegueixen arribar. A més, en els directes es reparteixen les poesies perquè el públic pugui seguir- les i així tenir una experiència sensorial completa.

recital conjunto Jam , cor de cambra, 2017
recital conjunto Jam , cor de cambra, 2017

I el gran artífex d'aquest meravellós projecte ** Andreu Soler ** (1987). Músic valencià.

Andreu Soler
Andreu Soler

Marimbista juntament amb la pianista Lola Martínez, el Black & White Keys duo (2 CD'S gravats).

tocant la marimba, andreu soler
tocant la marimba, andreu soler

Co-director del Cor Veus del Túria i del Cor de Cambra de l'Eliana. Pianista acompanyant de nombroses formacions valencianes. Ha actuat en sales com el Palau de la Música, Beneficència, Sala de Cristall de l'Ajuntament de València, Ateneu Mercantil, Marqués de Dos Aigües, Sala Eutherpe de Lleó, Fundació Olivar de Castillejo a Madrid, Sala María Cristina de Màlaga, entre d'altres.
en l
en l'estudi de gravació

A més, Andreu és Mestre de piano a la Unió Musical de l'Eliana des de l'any 2016.

En l'actualitat es troba gravant un nou treball al voltant de poesies musicades per a veu i piano, peces totes elles compostes per Andreu. Aquest disc sortirà al mercat el primer trimestre de 2018

gravant Canta
gravant Canta'm un poema!

A qué destinarem les vostres aportacions

Totes les aportacions van a anar destinades a sufragar els costos d'enregistrament i realització del CD on es recullen les peces musicades i cantades dels poemes que han estat seleccionats per Andreu Soler i que són tot poemes de membres de la Jam poètica i poder realitzar el estrena d'aquest projecte el proper 21 de desembre a l'Auditori de l'Eliana. Esperem que després d'aquesta estrena, puguem portar Canta'm un poema a molts llocs més.

Calendari previst

L'enregistrament està finalitzat i estem en condicions de concertar l'enregistrament dels CD, perquè puguen estar ja físicament el 21 de desembre de 2017, data a partir de la qual els que hagueu aportat almenys 10 € podreu obtenir la vostra recompensa.

+ Info

  • ens podreu trbar al FB Jam poetiva de l'Eliana (grup)

  • cor de cambra: www.cordecambradeleliana.webs.com

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Rafa Desco

    Rafa Desco

    más de 6 años

    Enhorabona Jam poètica, la vostra veu musicada ens ajudara una volta més a somiar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies