❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Des del cor" primer disc de Mireia

Vull aconseguir que les cançons arribin a tocar el cor de molta gent i necessito la vostra ajuda per arribar-hi!

Mireia Zamora

Un projecte de

Categoria

Pop

Creat a

0
segons
120
Aportacions
4.780€
De 3.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Mireia neix després d'anys treballant per aconseguir trobar en les pròpies composicions l'essència que verdaderament la defineix.

És un viatge per les arrels de les emocions. Emocions explicades des del cor i des de la transparència i calidesa que la caracteritza. Pop d'autor en català amb molta sensibilitat i delicadesa unit a una gran força amb un to reivindicatiu en les seves lletres. Cançons que reflecteixen com ella veu el món des d'un punt de vista molt humà. Explica crisis com la dels refugiats; la llibertat de les dones; cançons de lluita en malalties; amor i desamor i, petites grans històries en concret, amb un missatge al darrere.

Aquest disc està arranjat i produït per en Toni Xuclà. Treballar al seu costat sempre és un gran regal.

Des del cor constarà de 10 temes. 9 propis i una versió. A més, hi haurà un duet molt especial i dues col·laboracions de grans artistes. Però això és sorpresa!

El disc s'està gravant entre Micro-cosmos i Vértigo studios.

A què destinarem les vostres aportacions

Destinaria les vostres aportacions a poder assumir una gran part del cost de gravació del disc. Ho necessito per fer-lo possible!

Si superés la xifra, realment seria un gran pas i podria arribar a gravar videoclip, disseny del disc, el web... allà on pugués arribar i gràcies a tots vosaltres!

Les recompenses

Les recompenses també estan fetes des del cor i tinc moltes ganes que ho pugueu rebre. Em fa una immensa il·lusió que vulgueu col·laborar i confiar en mi i per això les recompenses vull que siguin molt especials. Tant el disc, la bossa, com la llibreta serà totalment personalitzat.

Pels concerts em posaré en contacte amb els mecenes per acordar-ho tot.

M
M'ajudes? vull fer-ho realitat!

Calendari previst

Encara no se sap quan es publicarà el disc però calculo que podríem entregar les recompenses a finals d'aquest any. Us mantindré a tots informats.

Com podeu ajudar a difondre el projecte?

Tant si decidiu col·laborar com si no, però creieu en mi i voleu ajudar a difondre-ho, podem seguir el bonic procés penjant una fotografia i/o publicació amb el #verkamidiscmireia a les xarxes socials. Eternament agraïda!

I gràcies a Xavier Gironès de vimeo.com/mitjanit per col·laborar en el projecte creant el video del verkami.

+ Info

https://www.facebook.com/Mireiaoficial/
https://www.instagram.com/mireiazamora/?hl=es
https://twitter.com/mireia_zamora
https://www.youtube.com/watch?v=iONMCyuDOiA

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Silvia Montserrat

    Silvia Montserrat

    más de 6 años

    Ets una crack Mireia, t'ho mereixes molt :)

  • Mariona Capellera

    Mariona Capellera

    más de 6 años

    Endavant Mireia, tinc moltes ganes de sentir "Des del Cor"! :)

  • Carles Zamora

    Carles Zamora

    más de 6 años

    Vinga, que ja falta poc!😉

  • Cristina Thomas Creixans

    Cristina Thomas Creixans

    más de 6 años

    Mireia és màgia i passió per la música en estat pur. Un plaer compartir la vida amb tu, germana!

#02 / Sou fantàstics!! GRÀCIES!

Estimats mecenes. 120 mecenes. INCREÏBLE! No tinc paraules suficients d'agraïment... tenia por de fer el verkami i encara no m'ho crec!! tots vosaltres m'heu donat molt més impuls per creure en mi i en la meva música. No només hem arribat a l'objectiu que eren 3.000 sinó que l'hem superat! Infinites gràcies als 120 mecenes que ja formeu part de des del cor Gràcies a la vostra col•laboració, ara si que serà una realitat!! Això només acaba de començar i farem el viatge junts.

De veritat que moltíssimes gràcies per confiar en mi, prometo no decebre i seguir fent les coses des del cor.

Hi ha una altra sorpresa per tots vosaltres però quan ho pugui dir ja em posaré en contacte amb cadascú. Pel que fa a les recompenses, us escriuré per demanar-vos totes les vostres dades i quan estigui tot a punt ja us ho podré fer arribar.

GRÀCIES!

Mireïa.

#01 / Hem superat els 3.000€!!!

Encara no m'ho puc creure! :D

Falten 25 dies per finalitzar la campanya i ja s'ha superat els 3000€ que hi havia marcats com a objectiu per poder gestionar una bona part de la gravació! Tot això ho heu fet en 9 dies! Gràcies a vosaltres, als 81 mecenes que m'esteu acompanyant en aquest camí. Us vull agrair de tot cor que hagueu volgut confiar en mi i apostar pel meu projecte, per les meves cançons. Us ben asseguro que ho estic fent amb tota la meva ànima perquè res em fa més feliç a la vida, i sé que aquestes cançons fetes amb tanta cura i amor us arribaran de la mateixa manera com jo les he creat. Llavors, ja si que seré feliç del tot. Us agrairia molt si junts seguim fent difusió de la campanya! Aquesta, finalitza el 12 de setembre i no m'esperava arribar-hi i superar-ho, i menys tant d'hora. Tal i com vaig explicar a la descripció, si arribava ho destinaria a poder enregistrar material audiovisual tant necessari; al disseny del disc... El meu segon objectiu és poder seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies