❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

L'Altre Festival Internacional d'Arts Escèniques i Salut Mental 2017

"L'Altre Festival" és un esdeveniment cultural que reuneix Arts Escèniques i Salut Mental i que tindrà lloc a Barcelona del 8 a l'11 de juny del 2017. Un espai de trobada entre les persones amb o sense trastorn mental, el món de les arts escèniques i tota la ciutadania.

L'Altre Festival

Un projecte de

Creat a

0
segons
121
Aportacions
8.955€
De 8.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Què és L’Altre Festival?

És un esdeveniment cultural basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones amb un trastorn mental, que es celebrarà a Barcelona del 8 a l'11 de juny de 2017.

Per què L’Altre Festival?

Perquè estem convençuts, i així ho vam poder comprovar en la primera edició L'Altre Festival 2015, que les arts escèniques són una eina facilitadora en el procés rehabilitador i normalitzador de la vida de les persones que tenen un trastorn mental.

Perquè volem trencar prejudicis i acostar el trastorn mental a la societat des d’una vessant positiva i integradora, convertint-nos en un espai de trobada entre les persones amb trastorn mental, les seves famílies, els professionals de la salut mental, la ciutadania i el món de les arts escèniques. I perquè som, també, cultura popular.

Com serà?

Obrint portes amb el pianista James Rhodes i el cantautor Joan Manuel Serrat, L'Altre Festival ofereix 4 dies d’activitats relacionades amb les arts escèniques i la salut mental: Teatre, música, circ, dansa. Arts plàstiques i fotografia. Entrega del Premi Josep Clusa.

foto Dave Brown

Per què necessitem la vostra col·laboració

Les vostres aportacions les destinarem per pagar les despeses derivades de la participació de totes les Companyies i els artistes al festival; a la seva acollida, manutenció i a vestir tècnicament tots els espectacles.

A on i quan?

L'Altre Festival es celebrarà els dies 8 a l'11 de juny de 2017 a la Fabra i Coats.

Fabra i Coats és una antiga fàbrica de teixits en el centre de Sant Andreu del Palomar a Barcelona. En aquest magnífic recinte industrial, seu de l’Altre Festival, es combinen grans espais oberts amb recintes escènics com l’Espai Bota. A més, aquest any, la Fabra i Coats Fàbrica de Creació, també participa en el projecte. Igualment, repetim col·laboració amb el Centre Cívic Baró de Viver, on obrim un nou espai dedicat al públic escolar.

Sobre les recompenses

Les recompenses seran principalment entrades, però perquè les pugueu gaudir, primer hem de poder obrir les portes de l'Altre Festival, i per fer-ho, les vostres aportacions són el més important.

Les entrades s'assignaran fins esgotar els aforaments de les funcions i segon l'ordre d'arribada de les aportacions fetes. Us informarem via correu electrònic com gestionar les vostres reserves. Un cop feta la reserva seran entregades a la taquilla del Festival.

Calendari previst

Les recompenses s'entregaran presencialment a la taquilla del festival (Fabra i Coats) durant els dies 8, 9, 10, 11 de juny del 2017.

+ Info

Web de L'Altre Festival

Facebook

Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies