❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

TIERRA LINDA

Documental sobre l'experiència de Pablo Yglesias, un veí de Barcelona que va decidir deixar-ho tot per impulsar una Reserva de la biosfera i la biodiversitat al Parc Nacional del Manu, a la selva del Perú.

Produccions La Llacuna

Un projecte de

Creat a

0
segons
23
Aportacions
2.000€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Volem realitzar un documental d'aproximadament una hora de durada sobre la Reserva Tierra Linda, un projecte que neix el 2013 impulsat de forma autogestionada per en Pablo Yglesias, un jove de Barcelona que decideix trencar amb tot per dedicar la seva vida a un projecte coherent amb la seva manera d'entendre la vida i la relació amb el nostre entorn.

Temes principals

Volem explicar la seva experiència per reflexionar sobre la importància de preservar medi ambient i viure segons els propis valors: ser conseqüent amb els ideals d'un mateix, lluitar per allò que creus just, la recerca de la felicitat i la construcció d'un món millor a partir de petites iniciatives locals com la seva, tot contraposant el nostre estil de vida occidental amb la forma com es veu el món des de la selva.

El protagonista

PABLO YGLESIAS neix a Barcelona el 1981. La seva experiència el converteix en l’autèntic protagonista del documental. Estudia Formació Professional d’electrònica a Barcelona, i realitza cursos d’informàtica, il·luminació i so per a teatre i espectacles de forma autodidacta. Treballa en muntatges teatrals per a companyies consolidades, com La Cubana o La Fura dels Baus i col·labora com a autònom per a diverses empreses del sector audiovisual entre el 2002-2008.

A partir d’aquell moment, la crisi econòmica li fa replantejar la seva forma de vida. Realitza un voluntariat al Perú i descobreix la seva nova passió: la natura i la biodiversitat. Finalment, el 2013, fundarà la Reserva Tierra Linda a la selva amazònica peruana, on s’hi instal·la i s’hi implica de manera absoluta.

La Reserva TIERRA LINDA

La Reserva Tierra Linda es situa al Parc Nacional del Manu, en plena selva amazònica del Perú. La ciutat més propera amb aeroport és Cusco, situada a 3.400 metres d’altitud i a 1.000 kilòmetres de distància de la capital del país, Lima. A partir d’aquí, cal continuar per carretera, unes sis hores de viatge fins al poble de Chontachaca, al districte de Kosñipata, la porta d’entrada al Parc Natural.

Pablo Yglesias va fundar la Reserva el 2013. Des de llavors, el projecte ha anat creixent a través de l’altruisme, el voluntariat i la cooperació. La seva perseverància ha aconseguit que finalment el Govern escolti algunes de les seves peticions, consolidant el projecte i els valors que defensa.

Actualment, la reserva TIERRA LINDA realitza tasques en defensa de la biosfera i la biodiversitat, tot donant suport a les tribus indígenes de la zona i oferint xerrades educatives i de conscienciació. Segueix comptant amb l’ajuda desinteressada de voluntartis que hi arriben des d’arreu del món.

A què volem dedicar els diners?

A poder finançar el viatge fins al Perú Tenim els mitjans tècnics i humans per poder tirar endavant el projecte, però ens falta el capital per poder pagar ells bitllets d'avió fins a Cusco, on trobem l'aeroport més proper al Parc Nacional del Manu.

Recompenses

Com veureu a l'apartat de recompenses, un regal que us podem oferir per participar en el nsotre projecte és una semarreta de la Reserva Tierra Linda. El model (provisional), serà semblant a aquest:

Calendari previst

  • Preproducció: Fins al mes de Juny 2017

  • Producció-Rodatge: Juliol-Agost 2017

  • Postproducció: Setembre-Desembre 2017

  • Presentació: Finals del 2017

+ Info

Web Tierra Linda
Web del projecte. En català
Web del proyecto En castellà
Produccions La Llacuna
Facebook
Twitter
Canal Youtube
Canal Dailymotion

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies