❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

De l'amor i del temps

Enregistrament, edició i fabricació del CD "De l'amor i del temps", amb cançons basades en textos del poeta Gabriel Ferrater.

Joan Artigas

Un projecte de

Categoria

0
segons
129
Aportacions
3.613€
De 3.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

L'estiu de 2014 vaig iniciar l'aventura de posar música als poemes de Gabriel Ferrater, el poeta català amb una de les l'obres més originals i rellevants de la segona meitat del segle XX.

Després de dos anys arriba el moment d'enregistrar les deu cançons que han nascut fruit d'aquest treball i editar-ne el CD.

Aquest treball va ser presentat en concert a Sant Cugat, el 29 d'abril de 2016.

Deixa´t seduir pel món Ferrater i gaudeix d'una experiència inoblidable.

El disc constarà de deu cançons i s'enregistrarà als Estudis Laietana de Barcelona durant el mes de juny. Tot i que no va poder estar present a l'inici d'aquest projecte, ara podrem comptar amb la col·laboració de Pau Domenech (clarinet, clarinet baix, saxo soprano, flauta travessera). També farà una col·laboració especial Sergi Artigas (piano).

ELS MÚSICS

M'acompanyen des de l'inici d'aquest projecte alguns dels millors músics del país:

Sergi Sirvent(piano i trompeta)

Martí Hosta (percusions)

Artur Regada (contrabaix)

I per a l'enregistrament també ens acompanyarà:

Pau Domenech (clarinet,clarinet baix, saxo soprano i flauta travessra)

Des dels setze anys m'ha interessat la música, la poesia i el teatre. He format part d'orquestres de ball, grups de música popular i grups de teatre. Podeu veure la meva biografia artística aquí.

L'equip del projecte De l'amor i del temps ja m'ha acompanyat en altres ocasions, com l'enregistrament de la maqueta Tot recordant Pere Quart l'any 2012:

Després d'una llarga trajectòria professional en el món de l'ensenyament, vull obrir una nova etapa en la meva vida per mostrar els projectes artístics que he dut a terme fins ara i poder iniciar-ne de nous.

Vosaltres podeu ajudar-me en aquest primer pas. La vostra aportació començarà a fer realitat aquest somni.

Sota el títol "De l'amor i del temps", el disc farà un repàs a l'obra poètica de Gabriel Ferrater, el poeta nascut a Reus amb una obra que ha estat una de les més influents en la literatura catalana del segle XX. Va morir a Sant Cugat del Vallès l'any 1972 quan li faltava un mes per complir els cinquanta.

En aquest enllaç podreu escoltar alguna de les cançons enregistrades en directe.

SOBRE LES RECOMPENSES

A què es destinaran les vostres aportacions?

· Enregistrament, edició i mescla del disc als estudis Laietana de Barcelona
· Masterització
· Disseny i maquetació
· Fabricació

Si les aportacions superen l'objectiu marcat, els diners es destinaran a la promoció del disc i a l'enregistrament d'un videoclip.

CALENDARI

  • Maig 2017: Enregistrament i edició.

  • Juny 2017: Mescla i masterització.

  • Juliol 2017: Disseny i fabricació.

  • Setembre 2017: Distribució recompenses

  • Octubre 2017: Presentació del CD

+INFORMACIÓ

Web del projecte
Facebook
Blog
Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#02 / Hem acabat la gravació del disc/ Hemos acabado la grabacion del disco

Amb la contribució d'en Pau Domenech (clarinets,flauta i saxo soprano), hem acabat la gravació del disc. El proper dimarts sentirem la premescla i es farà la masterització. Comptem començar a repartir les recompenses a partir de la primera quinzena de setembre.

Con la contribución de Pau Domenech (clarinetes,flauta y saxo soprano), hemos terminado la grabación del disco. El próximo martes sentiremos la premezcla y se hará la masterización. Contamos empezar a repartir las recompensas a partir de la primera quincena de septiembre.

Pau Domenech
Pau Domenech

#01 / Verkami "De l'amor i del temps" un èxit de tots i totes

La meravella de fer un projecte a través del micromecenatge és la de poder compartir una il·lusió amb la gent que t'estima i, en aquest cas, amb la gent que estima la música i la poesia. Ha estat una experiència inoblidable.

La maravilla de hacer un proyecto a través del micromecenazgo es la de poder compartir una ilusión con la gente que te quiere y, en este caso, con la gente que ama la música y la poesía. Ha sido una experiencia inolvidable.

{https://www.youtube.com/watch?v=PpnD4GzdqlU}

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies