❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Ajoblanco: REVOLVEMOS

Ajoblanco retorna per agitar de nou la nostra vida quotidiana. Creem un espai cultural i apostem un cop més per la revista en paper. Volem recuperar la passió, obrir el debat i barrejar cultures i generacions. Farem Ajoblanco amb la teva ajuda. Et necessitem.

Ajoblanco

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
1.179
Aportacions
37.079€
De 30.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Volem renovar la cultura des de la passió, la pluralitat, la imaginació, l'humor, la crítica, el debat i la solidaritat. Presentem un espai cultural, una plataforma digital i una revista en paper, que omplirem entre molts, sense censures ni concessions.

La revista

Sempre hem fet l'impossible per evitar les imposicions del mercat. Ara retornem i apostem per la reaparició d’Ajoblanco en suport paper en un escenari en el qual regnen els mòbils i internet i on els mitjans tradicionals estan en crisi. És més, farem un tiratge de 50.000 exemplars per quioscos i llibreries de l'estat espanyol i Llatinoamèrica.

La revista no tindrà pàgines publicitàries. No volem estar condicionats per tercers; la línia editorial la marquem des de dins i amb vosaltres, els lectors. Comptem amb la teva opinió, amb la teva mirada i amb les teves aportacions.

El nou Ajoblanco tindrà 132 pàgines i estarà estructurat en tres parts. La primera la dedicarem a un tema en concret amb l'ajuda de molts col•laboradors. En el primer número aquest tema serà 17 años sin; repassarem els 17 anys que no hem estat a les teves mans, explorarem les causes i les conseqüències claus que ens han portat fins aquest complex 2017. La segona part constarà d'entrevistes, cròniques, reportatges, periodisme d'investigació, perfils i cultures. A la part final, El Muro, desenterrarem la cultura underground, l'alternatiu, el radical, per donar veu als que encara no la tenen en un mitjà de comunicació en paper. Així que escriu-nos, perquè volem llegir-te.

En el segon número, que sortirà a la tardor de 2017, t’explicarem Com regirar la vida quotidiana al món d'avui.

Espai Ajoblanco

Presentem un espai flexible, viu, orgànic que albergarà les activitats de l' Associació Cultural Ajoblanco. Vine a explorar, a debatre i a jugar. Serem un punt de trobada entre artistes, autors i lectors de totes les disciplines: filosofia, activisme, literatura, teatre, cinema, fotografia, música, arts visuals, urbanisme i decreixement. Amb aquest gran còctel pretenem barrejar generacions, cultures i idees que qüestionin l’ordre establert.

Ajoblanco a les xarxes

El web i les xarxes socials d'Ajoblanco seran un collage d'articles, fotografies, il•lustracions, música, cinema i tot el que creguem que valgui la pena compartir amb tu al vast món d'internet. Volem llegir-te dia a dia i crear una comunitat que ens ajudi a entendre i explicar quines són les necessitats, les pors i les esperances de l'avui.

Els noms de tots els mecenes sortiran publicats en una pàgina de la revista.

Les recompenses inferiors a 50 € només inclouen l'enviament al territori espanyol; les superiors a aquesta quantitat inclouen també l'enviament internacional.

Les revistes originals de la 2a època s'escolliran de forma aleatòria. Cada mecenes pot rebre un exemplar diferent.

Publicar una revista en paper sense publicitat avui és un impossible que aconseguirem amb la teva ajuda. El nostre primer objectiu és cobrir amb les vostres aportacions els 30.000 € que costa la impressió del primer número 17 años sin.

Les recompenses es podran començar a enviar un cop s'hagi imprès la revista a mitjans de juny.

+ Info

Web Ajoblanco
Facebook Ajoblanco
Twitter Ajoblanco

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

4 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Ajoblanco

    Ajoblanco
    Autor/a

    7 años

    pues si así lo quieres así será, dilo en el mail a [email protected]

  • Patricia

    Patricia

    7 años

    Me gustaría saber si aportando 12 euros (jaleo) se entregan dos ejemplares iguales. Uno sería para regalar y otro para mi. Gracias y fuerzaaaaa.

  • Ajoblanco

    Ajoblanco
    Autor/a

    7 años

    Gracias José. revolvemos y manda cosas

  • Jose Caballero

    Jose Caballero

    7 años

    Salud, ya les pedi olaborar conviñetas, articulos, etc,

    Lei todos los ajos delos 80 , en mi epoca militante en organizaciones anarquistas .

    Aparte devolver a felicitarles por la iniciativa, reiterar mi deseo departicipar con vosotros en la revista

#02 / Llamada a la acción de Ajoblanco para mecenas intrépidos.

Descubrir qué ha sucedido en los 17 años sin Ajoblanco no es fácil. Pero ya hemos superado más de la mitad del objetivo marcado en la campaña de crowdfunding con Verkami para el lanzamiento del primer número impreso. Por este motivo no podemos parar y tenemos que seguir a este ritmo hasta llegar a los 30.000 euros necesarios, si queremos que el Ajo en papel sacuda nuestras conciencias una vez más.

El mecanismo es fácil, tú haces una aportación a través de la plataforma de crowdfunding y esta funciona a modo de preventa para los fanáticos del Ajo. Consigues la suscripción y regalos como los números más sugerentes de las dos primeras etapas de Ajoblanco. Sin olvidar la impresión del nombre de todos los mecenas en el primer número; en tinta todo se vive mejor.

Ya sabemos que aportaste, pero seguro conoces a alguien que la campaña le podría interesar. Te pedimos que no te quedes sin hacerlo. Nos quedan solo 20 días.

seguir llegint

#01 / Gracias por embarcarte en esta aventura… pero aún necesitamos más de tu ayuda

Queremos darte las gracias por ser uno de los casi 400 micromecenas que han apoyado la salida de nuestro Ajoblanco en papel. La respuesta en los primeros días ha sido sorprendente y desde los lugares más inesperados del mundo.

Hoy entramos en nuestra 3era semana de la campaña -son 6- y la meta aún la vemos lejana…Por eso, nos atrevemos a pedirte un esfuerzo más y que compartas, divulgues y comentes la campaña para que lleguemos a más personas.

Solo así, con vuestras ayudas, podremos renovar la cultura desde la pasión, la pluralidad, la imaginación, el humor, la crítica, el debate y el encuentro.

¡Métete y mete a gente en el Ajo!

MUCHAS GRACIAS.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies