❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Descobreix els 10 Verkamis que van marcar el 2019!

Batec de Santa Tecla

‘Batec de Santa Tecla’ és un documental que vol reflectir el sentiment que els tarragonins i les tarragonines tenen envers les festes de Santa Tecla, amb una mirada intimista i subjectiva, oferint uns punts de vista únics i espectaculars d'alguns instants de la festa gran de Tarragona.

Explay

Un projecte de

Creat a

0
segons
50
Mecenes
1.605€
De 8.000€
Aporta al projecte

“Batec de Santa Tecla” és un projecte documental que vol donar un punt de vista únic de la Festa de Santa Tecla, no tan sols per les imatges, sinó també pel testimoni dels grans protagonistes, totes aquelles persones que participen activament a la festa i aquelles que la viuen d’una manera especial.

Centrarem l’atenció en els sentiments i les emocions que els diversos actes d’aquesta festa transmeten als tarragonins, captant punts de vista únics i espectaculars i mostrant aquells instants que normalment passen desapercebuts per a l'ull humà.

La mirada de tots aquells que fan possible aquest esdeveniment màgic serà el leitmotiv. Cadascuna de les històries que apareixeran, ens mostraran algun dels valors i sentiments que conflueixin dins dels diferents conjunts del seguici: balls i danses, representacions, bestiari, entremesos... per embriagar-nos de l’orgull i la sensació de pertinença de totes les persones que la fan possible.

El resultat final serà un documental de gran qualitat, ple d'emocions, d'instants inoblidables, d'imatges espectaculars i úniques que ens oferiran un punt de vista inèdit de la festa de Santa Tecla.

Volem que vosaltres sigueu una part important d’aquest documental i per això us demanarem ajuda per preparar el guió a través del concurs "Històries de Santa Tecla", que es convocarà per tal de seleccionar alguns dels protagonistes del documental.

A què destinarem les vostres aportacions

Aquest projecte va iniciar-se ara fa un any amb la gravació d’imatges durant la Santa Tecla 2015 amb l’objectiu de poder mostrar-vos allò que volem fer de la forma que millor que sabem, amb un tastet audiovisual.

Si arribem al nostre objectiu, assegurem el rodatge del documental, però encara ens quedarà un llarg camí per poder assolir el pressupost total del documental. Pel rodatge final d'aquest documental necessitarem comptar amb càmeres d'última generació que ens permetin captar en slowmotion i 4K aquells instants únics de les festes de Santa Tecla.

Volem que sigui un projecte ambiciós i innovador, per això haurem de comptar amb altres recursos, necessaris per poder realitzar un documental a l’alçada d’una de les festes més importants de Catalunya, Santa Tecla, a través de patrocinadors i subvencions. Per aquest motiu necessitem una primera empenta per poder tirar-lo endavant!

Si arribem als 8.000 euros, ho destinarem al lloguer de material tècnic i a contractar l'equip humà necessari per a poder captar els millors instants de cada acte.

Si arribem als 10.000 euros, crearem una BSO per al documental i assegurem la promoció i distribució nacional i internacional que un documental de Santa Tecla es mereix.

Qui som

Explay és una productora audiovisual tarragonina que va néixer l’any 2011. Des de llavors, hem realitzat diversos projectes audiovisuals, entre els quals destaquem “La Mirada de l’Àliga”, un documental festiu per mostrar la Baixada de l’Àliga des d'un punt de vista únic. "La Meva Àliga", projecte realitzat amb motiu del 30è aniversari de l'Àliga de Tarragona, i un documental de la carrera artística del cantant Raimon que actualment es troba en fase de realització. L’equip està format per professionals de l’àmbit audiovisual i de la comunicació:

DIRECCIÓ: Jeremy Alonso

DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA: Carlos Gómez

GUIÓ: Andrea M. Torres

DISSENY GRÀFIC: Xavi Pallarès

Sobre les recompenses

Primer de tot volem agrair a totes aquelles persones, empreses o entitats que doneu suport a aquest projecte. Volem que la vostra experiència com a mecenes sigui més atractiva i per això volem agrair les vostres aportacions amb diverses recompenses.

El disseny de la imatge del documental la realitzarà el dissenyador gràfic Xavi Pallarès, qui ja va realitzar la del documental "La Mirada de l'Àliga", i també va guanyar el concurs del disseny de la samarreta commemorativa del 30è aniversari de l' Àliga de Tarragona. Ell serà l'encarregat de realitzar el disseny de la samarreta, la motxilla i el cartell del documental, així com de la caràtula del dvd. Entre les recompenses també destaquem el dvd del "Batec de Santa Tecla" i el del nostre primer documental "La Mirada de l'Àliga".

Comptem amb un equip de professionals que s'encarregarà de la difusió del documental més enllà de la ciutat de Tarragona. Per això creiem que és una molt bona oportunitat per a empreses i entitats vincular-se a un projecte d'aquest tipus. Hem creat 3 packs de patrocinis molt atractius:

  • "PACK PATROCINI BÀSIC": inclourem el nom de la teva empresa o entitat (no logo) als crèdits del documental.

  • "PACK PATROCINI TOP": per a totes aquelles empreses i entitats que vulguin formar part de l'equip de patrocinadors del documental. Us anunciarem com a patrocinadors a tots els canals on estem presents i el vostre logo sortirà als crèdits, al tràiler (10.000 visualitzacions assegurades) i al dvd del documental.

  • "PACK PREESTRENA AL TEU LOCAL": ideal per a bars, pubs, restaurants i entitats. Si realitzes aquesta aportació, et recompensarem amb un pack molt especial! A més d'incloure les recompenses del "PACK PATROCINI TOP", també organitzarem una preestrena del documental al teu local, dies abans de l'estrena.

Entrega de recompenses

Durant les festes de Santa Tecla del 2018 s'entregaran les corresponents recompenses: dvd de "La Mirada de l'Àliga", samarreta, motxilla, cartell i dvd de "Batec de Santa Tecla'. Quan arribi el moment, us informarem de com podreu recollir les vostres recompenses.

Calendari previst

Si assolim la fita marcada per poder iniciar aquest documental, començaríem a preparar el guió i iniciaríem la preproducció a partir del gener del 2017. El rodatge es realitzaria durant la Santa Tecla del 2017 i les setmanes prèvies. De cara a l’octubre, s’iniciaria la postproducció i l’estrena seria per Santa Tecla del 2018.

+ Info

Facebook
Web
Instagram
Canal de Vimeo
Canal de Youtube

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

0 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

5€
1 mecenes

ENVIAMENTS INTERNACIONALS

AFEGIR-HO NOMÉS PER A ENVIAMENTS FORA DE LA PENÍNSULA IBÈRICA.

10€
5 mecenes

PACK AGRAÏMENTS ALS CRÈDITS

Aparició als crèdits del documental.

15€
2 mecenes

PACK AGRAÏMENTS+CARTELL

Cartell del documental.
+ Aparició als crèdits del documental.

15€
0 mecenes

PACK "LA MIRADA DE L'ÀLIGA"

DVD del documental “La Mirada de l’Àliga”.
+ Aparició als crèdits del documental.

20€
9 mecenes

PACK MOTXILLA

Motxilla "Batec de Santa Tecla".
+ Aparició als crèdits del documental.

25€
8 mecenes

PACK DVD “BATEC DE SANTA TECLA”

DVD del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ Aparició als crèdits del documental.

30€
6 mecenes

PACK SAMARRETA

Samarreta "Batec de Santa Tecla".
+ Aparició als crèdits del documental.
+ DVD del documental “La Mirada de l’Àliga”.

40€
8 mecenes

PACK DVD “BATEC DE SANTA TECLA” + PREESTRENA

DVD del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ 2 invitacions a una de les preestrenes del documental.
+ Aparició als crèdits del documental.
+ DVD del documental “La Mirada de l’Àliga”.

50€
8 mecenes

PACK SAMARRETA + DVD

Samarreta del documental.
+ DVD del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ 2 invitacions a alguna de les preestrenes del documental.
+ Aparició als crèdits del documental.

75€
2 mecenes

PACK COMPLET "BATEC DE SANTA TECLA"

Samarreta del documental.
+ DVD del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ Motxilla “Batec de Santa Tecla”.
+ Cartell "Batec de Santa Tecla".
+ 2 invitacions a alguna de les preestrenes del documental.
+ Aparició als crèdits del documental.

90€
1 mecenes

PACK x 2

2 samarretes del documental.
+ 2 DVD's del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ 4 invitacions a alguna de les preestrenes del documental.
+ Aparició als crèdits del documental.

150€
0 mecenes

PACK PATROCINI BÀSIC

(Per a empreses i entitats)

Nom de l'empresa o entitat (no logo) als crèdits del documental.
+ 2 DVD's del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ 2 samarretes del documental.
+ 2 Invitacions a l’estrena del documental en lloc preferent.
+ 1 DVD del documental “La Mirada de l’Àliga”.

250€
0 mecenes

PACK PATROCINI TOP

(Per a empreses i entitats)

Logo als crèdits del documental, al tràiler i als dvd’s.
+ 2 DVD's del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ 2 samarretes del documental.
+ 4 Invitacions a l’estrena del documental en lloc preferent.
+ 1 DVD del documental “La Mirada de l’Àliga”.

500€
0 mecenes

PACK PREESTRENA AL TEU LOCAL (aforament limitat. Informa’t a explaytgn@gmail.com)

Preestrena del documental al teu local amb la presència de l'equip
+ Logo als crèdits del documental, al tràiler i als dvd’s.
+ 2 DVD's del documental “Batec de Santa Tecla”.
+ 2 Samarreta del documental.
+ 4 Invitacions a l’estrena del documental en lloc preferent.
+ 1 DVD del documental “La Mirada de l’Àliga”.

Les cookies ens ajuden a oferir-te la millor experiència. Configuració