❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Namina, segon disc: ÍGNIA.

Namina està preparant el segon disc: ÍGNIA. Un disc roent i humit alhora. Comptem amb vosaltres per fer possible la gravació, mescla, masterització i edició física del disc. Deu cançons. Deu històries. Ens toquem a sobre!

NAMINA

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
88
Aportacions
3.840€
De 3.800€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Hola!

Han passat dos anys des de la sortida del primer disc! Orlando es va fer realitat gràcies a l'aportació de tots els mecenes que van creure en el projecte. Amor infinit.

I tornem a ser aquí, amb el segon disc sota el braç.

Ígnia: adj. [LC] De foc, que té la natura del foc.

Què hi trobareu? Deu cançons vertebrades per un eix: els elements, que conflueixen en un lloc comú: el cor obert.

La banda

Creades sempre a partir de veu i acústica en el seu estat primigeni, en un procés solitari i íntim, les cançons de Namina, Natàlia Miró do Nascimento, han estat minuciosament treballades amb la banda. Sí, la banda que es va crear gràcies a la sortida del primer disc. Pepo Domènech al contrabaix i al baix, Xevi Matamala a la bateria, Agnès Prats al violoncel i Àlex Miró a la guitarra elèctrica.

Tots cinc hem estat presentant "Orlando" arreu de Catalunya.

Equip

No només hi estem implicats, però, els cinc membres de la banda. Aquest és un disc especial per moltes coses. Diverses persones hi han col·laborat i hi col·laboraran. Cada imatge, cada so i cada lletra és una peça del trencaclosques que forma Ígnia.

El so

Gravarem a l'estudi Sol de Sants, on també ens faran les mescles del disc.

La masterització anirà a càrrec de Joel Condal a l'estudi Grabaciones Silvestres.

La imatge

Escultura ígnia: Quim Falcó i Txell Tembleque, artesans i artistes del vidre, han creat una escultura a partir de les cançons del disc, un cor d'aigua obert i prenyat de paraules, recolzat sobre braços de ferro, que se sosté sobre pedra. A dins hi trobem " textos on s'explica l'origen mitològic del món. Aigua, un ou que s'ha transformat en un cor d'aigua...paranys de ferro, una ferida oberta. El cor i tot el que significa com a centre verdader, quan volem parlar de veritat diem que ho fem amb el cor, és el que ha inspirat la peça després de sentir les cançons ." Sobre el procés creatiu, en Quim explica això. " Els nostres procesos són bàsicament intuïtius, una cosa porta a l'altra i a l'altra i les peces van encaixant soles. No hi ha una lògica o una explicació clara, els conceptes són molt difosos, mana la matèria, per nosaltres tot hi emana. Per lectures posteriors a l'acte creatiu, ens agrada buscar el significat simbòlic dels elements que formen les peces. En aquest cas podrien ser: aigua, pedra, ferro, cor, ferida... L'escriptura en estrats com a capes i capes d'històries que es van sobreposant com les cançons. Les peces són com una mena de fòssils de moments viscuts, com una remor llunyana.... No sé, les interpretacions són lliures i cadascú ha de trobar la seva, totes son vàlides ."

Xavier Minguella: fotògraf oficial del primer disc, torna a col·laborar en el nou projecte, aquesta vegada fent les fotos de promo de la banda. "Crec en la gent que val i això no té preu, sigui la Namina, sigui qui sigui, el meu saber fer estarà sempre disponible per a tothom que em fagi somiar".

Zöe Valls: Cop de Cap és el seu projecte visual i sonor. La Zöe il·lustra la cançó "Wet" des de dins a través de les seves fotografies.

Juan Linares: dibuixant, grafista, il·lustrador, sketcher i activista social. Ens vam conèixer gràcies a Stop Mare Mortum, quan vam compartir acció de denúncia durant el concert del BarnaSants 2015 al Centre Cultural Albareda. Ell és l'encarregat d'il·lustrar la cançó "Strange dead Fish", un crit d'impotència i mal davant de les morts a la Mediterrània, la deshumanització i la violència governamental i institucional.

Jordi Soler: Les col·laboracions amb en Jordi vénen de lluny. Va ser el baixista i partner creatiu en els primers projectes musicals de Natàlia Miró do Nascimento. Vint anys més tard, al primer disc, va col·laborar realitzant el videoclip d'Orlando. Ara la seva aportació vindrà de la vessant de fotògraf.

Xevi Casas: forma part d' Ígnia en totes les seves capes i aspectes. Creador de la imatge global del disc, comparteix direcció artística i disseny del projecte amb Natàlia Miró. També és l'autor de les fotografies i del treball artesanal i edició de la portada, contraportada, pòster i altres imatges del llibret.

Mecenes: veniu a nosaltres!

Malgrat que la necessitat de crear sorgeix d'una ànsia individual i onanista, qualsevol peça creada no és viva fins que no hi ha interacció (=cantar al lavabo mola molt però aspirem a seguir portant el directe a llocs menys íntims). És a dir, tenim les cançons, ens falta poder gravar, mesclar, masteritzar i fer l'edició física del disc perquè el que hem treballat arribi a la màxima gent possible, als nostres fans i als fans potencials (hi sou, ho sabem!). Us necessitem a vosaltres.

3800€ és l'objectiu mínim que hem d'assolir per poder entrar a l'estudi i fer una edició de cd's en format Jewel, el de la caixa de plàstic de tota la vida. Si superem aquest primer objectiu, ens podrem plantejar fer l'edició en Album pocket, és a dir, en caixa de cartró.

Les recompenses ígnies

Entenem que qui decideix ser mecenes del disc és perquè creu en el projecte, una mena d'acte de fe i d'amor a l'art, i vol ajudar-nos a fer-lo possible. Totes les aportacions tenen el mateix valor. Ara bé, hem creat packs de diferents recompenses segons quina sigui l'aportació. Esperem que us agradin perquè han estat pensades i triades amb molt d'amor! I totes són exclusives per a vosaltres.

Katsue Kusumi, IMMUSK. " Vaig començar a fer ceràmica per poder fer el meu propi joc de vaixelles. És un dels passos per poder portar una vida autosuficient, que és el meu somni ." D'entre les seves peces, hem escollit les més ígnies per color i per textura.

En Pere Cardona-V de Vinagreta, cuiner del Tatau l'Antiquari de Barcelona, sempre té projectes ceatius entre mans. Dels seus plats musicals, per exemple, n'acaba de sortir un llibre! Els músics també mengen.

Celler Mas de Móra. Ens agrada el vi i el volem compartir amb vosaltres! " Una denominació d'origen: Costers del Segre. Una subzona: Vall del Corb. Una passió: el vi. Una manera de fer vi: ecològica i artesanal. Un repte: demostrar que es pot fer vi, ecològic i de qualitat amb uns preus assequibles per a totes les economies. Un poble: Verdú. Un celler: Mas de Móra ."

Àlex Miró Rebirthing Tothom qui ha rebut una o més sessions de Rebirthing ha experimentat una cosa en comú: la incapacitat per explicar fins a quin punt, a través de la respiració dirigida, es fa un treball transformador intern que marca un abans i un després. Prova-ho!

Al Moianès qui no coneix el Blat i Cal Tià? Ens fa molta il·lusió poder comptar amb la col·laboració de tots dos per oferir-vos un sopar per a dues persones a cada lloc!

També ens fa molta il·lusió que una de les primeres dates d'estrena que tenim confirmades sigui al Tarambana de Cardedeu. Per això, en diverses recompenses hem inclòs entrades per venir a celebrar el disc.

Ja us hem parlat de l'equip que s'encarrega de definir i/o il·lustrar l'aspecte visual del disc. Trobareu les seves creacions impreses en les postals. Anirem publicant algunes d'aquestes imatges al blog del verkami i a les xarxes durant la campanya. Stay tuned!

Calendari previst

Entrarem a l'estudi aquest mes d'agost.

A mitjans de setembre estrenarem a les plataformes digitals el primer single del disc.

Tenim prevista la sortida de l'edició física pel mes d'octubre (casualment o causal com en el primer disc), llavors es farà l'entrega de les recompenses.

Preferiblement les recompenses es donaran en mà en qualsevol de les presentacions en directe. Si preveus que et serà molt complicat venir i prefereixes que te l'enviem, si us plau, digue'ns-ho. Tot i així, algunes recompenses ja tenen les condicions d'entrega especificades.

IMPORTANT:

1) Per fer entrega en mà de recompenses fràgils com les peces de ceràmica o les ampolles de vi és imprescindible que ens comuniqueu quan vindreu a recollir-les a una de les presentacions. [email protected]

2) El cobrament de les vostres aportacions només es fa efectiu quan finalitza la campanya de Verkami, que té una duració total de 40 dies i que només assoleix l'èxit si s'arriba a l'objectiu mínim, en aquest cas: 3800€.

SOM-HI!

Tenim en total quaranta dies per fer-ho possible!

+ Info

http://www.namina.net/
https://www.facebook.com/NAMINAnmn/
https://twitter.com/naminanmn
https://www.instagram.com/naminanmn/

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

2 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • NAMINA

    NAMINA
    Autor/a

    casi 8 años

    Fet, Laia! Moltes gràcies!!! Seguim! :) Quan arribi el moment ens posem en contacte!

  • Laia

    Laia

    casi 8 años

    M'agradaria rebre la meva recompensa per correu :)

    M'encanta el vostre projecte! Ànims!

#09 / Presentació d'Ígnia: 21 desembre La [2] d'Apolo 21:30h

Hola mariners!

Us esperem el proper dimecres 21 de desembre a La [2] d'Apolo, Barcelona, a les 21:30h. Inciciem gira de presentació d'Ígnia! Sí, gràcies a tots vosaltres!

Què hi trobareu? Tota la banda i convidats de luxe com: Enric Casasses, Jaume Pla (Mazoni), Lucila Ciocoletto i Alberto Pérez (Sol de Sants).

Si voleu estar ben informats de totes les novetats, visiteu sovint:

https://www.facebook.com/NAMINAnmn/

http://www.namina.net/

https://twitter.com/naminanmn

Alguns ja heu rebut la vostra recompensa, d'altres, encara no. Aprofito per recordar-vos que podeu recollir-la el mateix dia del concert o en qualsevol altra data. Com us vaig informar, només es fan eviaments per correu si el mecenes ho demana expressament, però en cap cas es faran enviaments de les recompenses que inclouen el vi i/o la ceràmica.

Altre cop, moltes gràcies!!! Esperem veure-us el proper dimecres!

Seguim!

Namina

Mira el videoclip de Wet! {https://www.youtube.com/watch?v=zekQUV8Wv4g}

#08 / Preestrena Ígnia 30 octubre

Hola mariners,

Doncs ja ho tenim aquí, gràcies a vosaltres!

Aquest diumenge 30 d'octubre a lesp 18:15h farem el primer concert del nou disc amb la banda sencera. Del col.laboradors, vindrà la Lucila Ciocoletto.

Recorda, és al Tarambana de Cardedeu, Carrer Bellsolar s/n.

Si la teva recompensa inclou entrada/es al concert, no pateixis, estàs a la llista d'entrada.

Fins diumenge!

Namina

#07 / Descàrrega digital Ígnia

Bon dia, mecenes!

Ha arribat l'hora! Reviseu la carpeta d'entrada i la carpeta d'spam del vostre correu. Hi heu de trobar un mail amb el títol: "Descàrrega Ígnia_Namina Mecenes Verkami‏".

Hi trobareu les instruccions per descarregar-vos anticipadament el disc.

Si la vostra recompensa inclou peces de ceràmica Immusk i/o ampolla de vi del Celler Mas de Móra, recordeu, si us plau, de fer-nos saber a quina presentació vindreu a la recollir-la.

Moltes gràcies! Seguim!

Namina

#06 / I ara què?

Bon dia, mariners!

Ja fa dies que tenim al sac la matèria primera del disc, ja l'hem ben gravat.

Ara tot just hem començat a treballar en el màster. I ben aviat tindrem el disseny definitiu del disc, llibret, etc.

Hem passat un estiu intensiu, treballant en Ígnia.

Aprofito per recordar que, si sabeu segur que vindreu a recollir la recompensa a la preestrena del disc (30 octubre Tarambana, Cardedeu), ens ho feu saber per missatge privat o email.

Altre cop i fins l'infinit: moltíssimes gràcies!!!

Namina

#05 / Compte enrere

Hola mecenes!

Vull tornar a agrair-vos les vostres aportacions. Ígnia podrà veure la llum gràcies a vosaltres.

I ara què? Entrem a l'estudi del 7 al 12 d'agost!

Abans, però, ens podreu venir a escoltar a la banda sencera el dia 6 d'agost a la Festa Major d'Argentona, Can Doro, a les 20h.

Us deixo un dels temes que formaran part del disc, gravat amb so ambient, sense editar, sense maquillatge i en el seu estat original de veu i guitarra.

Molt d'♥!

Namina.

#04 / Els títols

Bon dia!

Aquí teniu un 2x1. Una altra de les imatges de les postals i els títols de les deu cançons que formen el disc.

Fotografia i artwork de Xevi Casas.

Seguim! El 15 de juliol s'acaba la campanya i el 7 d'agost entrem a l'estudi!

Gràcies infinites per pujar a la barca!

Els bojos són els altres. :)

Namina

#03 / Bon dia, mariners!

Recta final. Queden quatre dies de campanya i estem a punt d'assolir l'objectiu!

Aquí teniu una altra de les imatges que s'imprimiran a les postals.

Fotografia de Zoë Valls.

Moltes gràcies!

Seguim!

Namina

#02 / Hola mecenes!

Moltes gràcies!

Aquí teniu una de les imatges que aniran impreses a les postals. Escultura de Quim & Txell, fotografia de Xevi Casas.

Seguim! Compte enrera.

Namina

#01 / Hola mecenes!

Moltes gràcies a tots 28 mecenes que ja heu fet la vostra aportació!

Seguim amb alegria i tossuderia treballant en el disc per totes bandes i buscant recolzament econòmic.

Que agafi embranzida!

Flors per vosaltres

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies