❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

23:15 NOVEL·LA GRÀFICA

Novel·la gràfica de suspens ( 100 pàgines ) Recomanada entre els 14 i 70 anys.

2sonats.com

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
74
Aportacions
1.879€
De 1.350€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

MOLTES GRÀCIES!

Fem aquesta campanya per arribar al màxim de gent possible, que ens conegueu i sobretot perquè ens motivem a continuar fent més projectes. Tenim ocupats els pròxims 25 anys d'idees. ( No és broma del tot )

El procés, que hem fet?

1- Crear un guió amb els seus personatges. ( 1 any )

2- Documentació gràfica i històrica ( 6 mesos )

3- Dirigir i dibuixar més de 500 escenes. ( 1 any )

4- Crear els diàlegs. ( 4 mesos )

5- Implementar el text a 100 pàgines. ( 2 mesos )

Si, heu sumat bé, hem tardat 3 anys... estem una mica SONATS però ens encanta treballar junts, crear històries, el procés, crear el nostre món...

LA NOVEL·LA

Aquí us deixem amb el primer capítol sencer, perquè us enganxeu. :)


Sinopsis: En Guillem, un jove que treballa en seguretat de xarxes, deixa Barcelona per culpa de la crisi. Una nova feina l'espera a Atenes, serà el responsable de la seguretat d'un banc online.

Un cop allà, sol, coneix a l'Alaya, una cambrera Argentina que l'ajudarà quan tingui problemes. El seu cap del Illusion Bank el convida un cap de setmana a una festa a l'illa d'Hydra, una casa de luxe on en Guillem escoltarà una conversa que li farà sospitar que dos companys volen robar el banc.

En Guillem revisa la seguretat del tallafocs i veu que hi ha un error en el sistema, tot i no semblar a primera vista res invasiu li comunica al director. Poc després a la cafeteria de l'Alaya es troba un pendrive amagat, quan finalment pot obrir l'arxiu, pateix un ciber-atac al seu portàtil.

Tots aquest fets faran que en Guillem hagi d'ocultar-se en el parc Pentelicus, per por a ser assassinat.

Paranoic, sol, amb només un portàtil i un mòbil investigarà i comunicarà el seu cas a un diari independent de Barcelona.

És una aventura per amants de Grècia, fanàtics del conspiracionisme i per a els apassionats dels misteris.


TENIM MÉS OBJECTIUS!!

Enviarem capítols a mida que superem els objectius. També anirem desbloquejant els obsequis sorpresa.


RECOMPENSES

⌾ Llibre: Novel·la gràfica a escollir idioma ( Castellà / Català )

⌾ Peu: Sortiràs al peu de pàgina. Aquesta pàgina ha sigut possible gràcies a tu!

⌾ Obsequi sorpresa: Cada objectiu aconseguit desbloquejarà un obsequi sorpresa.

⌾ Postal: Una postal amb la il·lustració de la portada del llibre.

⌾ Graffiti: Sigues gamberro/a! Pinta a la paret d'algun escenari. Quedarà per sempre. Només 12 recompenses.

⌾ Selfie: Surt com a figurant a la nostra novel·la. Envia'ns una fotografia teva o d'un amic/ga si ets tímida.**Només 10 recompenses.**

⌾ Punt de llibre: Una cara a color.

⌾ Fitxes dels personatges: Impressió de fitxes dels personatges. ( 10cmx6cm)

⌾ Pròxim llibre (2018): Estem treballant en la segona novel·la. Tens l'oportunitat de fer una col·laboració doble. Guardarem les teves dades i t'enviarem un exemplar quan estigui acabat. Moltes gràcies per creure en nosaltres!

⌾ Actor/Actriu: Tens l'oportunitat de ser o escollir la cara d'un personatge secundari per la nostra segona obra.

⌾ Llibre edició especial: Llibre de qualitat amb extres a l'interior, així com les fitxes dels personatges, esbossos i fotografies que hem utilitzat.**Un color diferent interior. En el somni les pàgines seran blaves i en els moments de més tensió seran vermelles.** La portada serà diferent i en tapa dura.

NOTA: Totes les recompenses l'enviament de correus va inclòs. ( Excepte la recollida local )


ENTREGUES

El llibre està acabat i editat, així que al Juny es durà a impremta i a inicis de Juliol ja el tindreu a casa.

Recollida local: Len's Comic Café ( C/ Bailèn, 47, 08010 Barcelona ) Rebreu un missatge dient quan estan disponibles per anar-lo a buscar.


DETALLS TÈCNICS

Format: 170mm x 240mm.

Enquadernació: Rústica fresada.

Portada: 510mm x 240mm estucat brillant 200 grams.

Interior: 100 pàgines escala de grisos.

Per a entesos: es una novel·la gràfica en format comic-book.

Col·laboren:

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

8 comentaris

Si ja ets mecenes, iniciar sessió per comentar.

 • 2sonats.com

  2sonats.com
  Autor/a

  casi 5 años

  Si donarem per triar varis escenaris per les selfies i els graffitis no han de ser molt llargs, per exemple unes 5 o 6 lletres.

 • Patricia A. Zárate

  Patricia A. Zárate

  casi 5 años

  Voldria saber si es pot escollir on surtiran les selfies i qué es pot posar en el graffiti?

 • 2sonats.com

  2sonats.com
  Autor/a

  casi 5 años

  Si, t enviarem vàries imatges i podràs escollir els llocs que més t'agradi. Gràcies per l'interès Patricia.

 • Patricia A. Zárate

  Patricia A. Zárate

  casi 5 años

  Hola, l'any passat vaig aportar per dues recompenses, una per penjar un cartell i l'altra per pintar un graffiti, però com que ja no teniu la del cartell m'agradaria una o dues de selfies. Com l'any passat voldria saber si es pot escollir on posar-l

 • 2sonats.com

  2sonats.com
  Autor/a

  casi 5 años

  Tens les recompenses a l'esquerra i la descripció en la plana general. Gràcies pel teu interès.

 • montserrat font

  montserrat font

  casi 5 años

  Què és "SONAT COL.LECCIONISTA"?

 • 2sonats.com

  2sonats.com
  Autor/a

  casi 5 años

  Hola, sólo la primera opción es recogida local. Todas las otras recompensas esta el envio incluido para Península y Baleares. Gracias por tu interés.

 • Antonio

  Antonio

  casi 5 años

  Hola, ¿no hacéis envíos, solo se recoge en el local?

#12 / 12€ A 35€

[CAT]

Enviades les recompenses de 12€ a 35€. Els de la recollida local ens posarem en contacte amb vosaltres la setmana que ve.

Recompenses de 40€ a 150€ us demanem paciència ja que vam tenir un problema amb l'impremta i hem decidit portar les fitxes dels personatges i l'edició especial a un altre lloc. ( Pot tardar 10 dies més )

[CAS]

Enviadas las recompensas de 12€ a 35€.

Recompensas de 40€ a 150€ os pedimos paciencia, ya que tuvimos un problema con la imprenta y decidimos hacer las fichas y la edición especial en otro sitio. ( Puede tardar 10 días más )

#10 / PER FI ! - ¡POR FIN!

[CAT]

Bé ja estan enquadernant la novel·la, i totes les altres recompenses estan fetes. Esperem que el dilluns comencem a signar el llibres i dimarts o dimecres a repartir-los. Seguim informant!

[CAS]

Bien ya estan encuadernando las novelas y todas las otras recompensas estan hechas. Esperamos que el lunes podamos empezar a firmar y el martes o miércoles a enviar. ¡ Seguimos informando!

#09 / PETIT RETRÀS - PEQUEÑA DEMORA

[CAT]

Ahir divendres dia 5 d’agost ens va trucar l'impremta dient que ha tingut un error de tòner i la producció s’ha quedat a mitges. Al ser vacances, el tècnic no pot venir fins el dia 22 d’agost. Així que em pres la dedició d’esperar i aprofitar fer nosaltres unes petites vacances també. Ha sigut una decepció molt gran per a nosaltres però intentem acceptar-ho mica en mica en bon humor. Així que ens veiem al setembre, lamentem molt aquest incident i esperem que compreneu la nostra situació.

[CAS]

Ayer viernes 5 de agosto nos llamó imprenta diciendo que ha habido un error en el tóner y la producción ha quedado a medias. Como son vacaciones, el técnico no puede venir hasta el día 22 de agosto. Así que hemos tomado la decisión de esperar y aprovechar para tomarnos una pequeñas vacaciones nosotros también. Ha sido una gran decepción para nosotros… seguir llegint

#08 / PRIMERA RECOMPENSA!

[CAT]

Entregada la primera recompensa DIGITAL als mecenes d'entre 40€ i 150€. Queden aproximadament menys de 10 dies perquè rebeu el llibre. Esperem que esteu passant unes BONES VACANCES!

[CAS]

Entregada la primera recompensa DIGITAL a los mecenas entre 40€ y 150€. Quedan aproximadamente menos de 10 días para que recibaís el libro. Esperamos que estéis pasando unas ¡BUENAS VACACIONES!

#07 / CAMÍ A IMPREMTA - CAMINO A IMPRENTA

[CAT]

Totes les recompenses ja són al llibre, així que la novel·la comença el seu viatge a impremta. Entre 20 i 25 dies les tindrem, informarem quan surtin cap a les vostres cases.

[CAS]

Todas la recompensas ya están en el libro, así que la novela empieza su viaje a imprenta. Entre 20 y 25 días las tendremos, informaremos cuando salgan hacía vuestras casas.

#06 / AVANCEM - AVANZAMOS!

Un dels graffitis al llibre - Uno de los graffitis en el libro

[CAT]

Fins aquí donem per finalitzat la part dels formularis. Estem acabant de posar les recompenses dins de l'edició del llibre. Esperem que en una setmana ja estigui a impremta. SEGUIM!

[CAS]

Hasta aquí damos por finalizada la etapa de formularios. Estamos acabando de poner las recompensas dentro de la edición del libro. Esperamos que en una semana esta a imprenpta. ¡SEGUIMOS!

#05 / UN PAS MÉS / UN PASO MÁS

[CAT]

Tot i que falta que alguns usuaris omplin el seu formulari, tirem endavant. Estem col·locant les recompenses al llibre, ja queda menys per anar a impremta.

[CAS]

Falta que algunos usuarios rellenen sus formularios, pero seguimos adelante. Estamos poniendo las recompensas en el libro, ya queda menos para ir a imprenta.

#04 / COMENÇA EL PROJECTE - EMPIEZA EL PROYECTO

[CATALÀ]

Bé, ho hem aconseguit! Estem molt contents de que hi hagi hagut tanta participació. Ens posem en marxa!

Ara mateix estem preparant les recompenses per a impremta i estem a l'espera de poder enviar-vos els formularis perquè ens indiqueu l'idioma, els graffitis, les imatges dels selfies, etc...

Anirem informant, una abraçada.

[CASTELLANO]

Bien, lo conseguimos! Estamos muy contentos por la gran participación que hemos recibido. Empieza el proyecto!

Ahora mismo estamos preparando las recompensas para imprenta y estamos a la espera de poder enviar los formularios para que nos indiquéis el idioma, los graffitis, las imágenes de selfies, etc...

Iremos informando, un abrazo.

#03 / GRÀCIES - GRACIAS

[CATALÀ]

Gràcies a vosaltres d'aquí poc 23:15 serà una realitat.

2º OBJECTIU:

Comparteix el projecte a les xarxes socials per poder arribar a més gent. Millorarem la qualitat si arribem als 2.000€

Copiar enllaç: https://www.verkami.com/locale/ca/projects/14652-2315-novela-grafica

[CASTELLANO]

Gracias a vosotr@s dentro de poco 23:15 será una realidad.

2º OBJETIVO:

Comparte el proyecto en las redes sociales para llegar a más gente. Mejoraremos la calidad si llegamos a los 2.000€

Copiar enlace: https://www.verkami.com/locale/es/projects/14652-2315-novela-grafica

#02 / ÚLTIMS DIES - ÚLTIMOS DIAS

[Català]

Moltes gràcies! Ja hem aconseguit el 1er objectiu però no ens adormim...queden pocs dies. NO ET QUEDIS SENSE EXEMPLAR.

[Castellano]

¡Muchas grácias! Ya hemos conseguido el 1er objetivo pero no hay que relajarse...quedan pocos días. NO TE QUEDES SIN EJEMPLAR.

#01 / SONAT SUPER-FREAKY - LOC@ SUPER-FREAKY

[Català]

Bones notícies només queden 2 Mecenes de Sonat Super-Freaky, estàs a temps de sortir a la pròxima novel·la i emportar-te el super-pack!

[Castellano]

Buenas notícias sólo quedan 2 Mecenas de Loc@ Super-Freaky, aún estás a tiempo de salir en la próxima novela i llevarte el super-pack!

Utilitzem cookies pròpies per poder oferir el nostre servei i de tercers per finalitats analítiques i mostrar-te publicitat personalitzada a partir dels teus hàbits de navegació. Accepta totes les cookies punxant “Acceptar” o més informació i configura les teves preferències aquí.