❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Cartes per a adults en família

Estimat/ada ❤ Ajuda'ns en la campanya de Verkami per editar el joc Cartes per a adults en família! Fas una "bona obra" i reps el nostre agraïment i una recompensa ;) Dóna suport a aquest recurs projectiu per a la presa de consciència i l'autoconeixement de famílies, amics i professionals.

Categoria

Creat a

0
segons
127
Aportacions
6.295€
De 6.060€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Aquest joc de cartes és una eina que facilita la tasca dels professionals conductors/animadors de grups de famílies, fonamentat en els principis bàsics de la Llibertat emocional de Ferran Salmurri.

Un recurs projectiu per acompanyar a les persones que les utilitzin (famílies, grups d'amics, grups de tutoria, professionals, equips de treball...) cap a la seva evolució, prenent consciència de qui són, com senten, com pensen, com actuen i perquè, i cap a on volen o no anar.

Desprès de constatar l’escassesa de materials que facilitin aquesta tasca, des de fa temps, hem estat construint diverses cartes de presentació, que hem anat millorant amb els anys, i que afavoreixen especialment les relacions en la gènesis dels grups.

La nostra recerca personal ens diu que realment és un material que funciona, i és a partir d’aquesta certesa, que hem decidit desenvolupar les cartes i construir un instrument plural, que pugui possibilitar el treball també a molts altres professionals que treballen en àmbits afins.

"Cartes per a adults en família" consta de 52 cartes il·lustrades, organitzades en 5 categories:

  • Autoestima

  • Autocontrol de la conducta

  • Autocontrol emocional

  • Estil cognitiu

  • Relacions amb els altres.

La baralla va acompanyada d’un llibret on s’expliquen les intencions preteses, les bases que orienten l’organització i gestió d’un grup d’adults en família, i la descripció i utilització de cada una de les cartes.

El joc de cartes utilitzat per a fer la campanya és una versió beta que ens facilita la difusió. L’edició final serà en una millor qualitat.

Les cartes estan construïdes per ser utilitzades de diverses maneres. Tenen un alt grau d’adaptabilitat i versatilitat a múltiples contexts i situacions. Són molt útils en moments inicials, i també són un bon instrument per facilitar l’evolució d’un grup, mitjançant l’aprofitament de les cartes en un moment de crisis del grup, com quan a vegades està estancat. Són útils en situacions de comunicació emocional. Alguns dels diversos nivells d’utilització són: lúdic, socialització bàsica, relacional, o reflexiu.

El BES, Barcelona Espai de Supervisió, el formem un equip intergeneracional de professionals que ens ocupem, des del 2005, de procurar espais de benestar en els àmbits de convivència de les famílies i els professionals que treballen amb elles. Els dispositius que utilitzem provenen de contextos personals i professionals diversos: l’educació, la psicologia, la psicopedagogia, les arts plàstiques i les arts escèniques.

Els col·lectius afins a Barcelona Espai de Supervisió són aquells relacionats amb l'àmbit educatiu i d'acompanyament a les persones: escoles, instituts, Universitats, Centres privats d'acompanyament a les persones, col·legis professionals d'educadors, pedagogs i psicòlegs, etc.

En aquest projecte concret hi participem el Dr. Xavier Gimeno Soria (Professor Titular d’Universitat al Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB. Pedagog, psicòleg, mestre, orientador familiar, grupanalista i analista institucional i supervisor d’equips professionals) i l’ Arnau Careta Plans (Educador social, psicopedagog, educador en temps lliure i dinamitzador en grups de reflexió i orientació de famílies) amb la col·laboració de l’ Eudald Carré Trias (Dissenyador gràfic, il·lustrador, psicopedagog i director en temps lliure).

Anteriorment el Dr. Xavier Gimeno, juntament a la Carina Escolà i la Rosa Maria Curto, ja havien editat les Cartes per a infants i joves. Aquest joc que volem editar ara forma part de la mateixa col·lecció, però destinat a un públic adult. L’Eudald Carré també ha col·laborat en l’edició de diferents material educatius i publicacions pedagògiques.

La teva aportació ens permetrà jubilar-nos en un paradís fiscal, que està molt de moda. Amb el que ens sobri editarem 600 exemplars del joc de cartes.

Les diferents categories d’aportacions i recompenses que presentem permeten que cadascú pugui triar com vol col·laborar: des d’un aportació econòmica simbòlica fins a una recompensa personalitzada.

Volem compartir amb tu l’especial valor que té poder participar en una sessió tutorial sobre l’ús de les cartes.

El joc de cartes utilitzat per a fer la campanya és una versió beta que ens facilita la difusió. L’edició final serà en una millor qualitat.

Hem estructurat les recompenses per donar-te diverses opcions de vincular-te al projecte segons les teves possibilitats i interessos.

Per exemple:

  • En trobaràs algunes que suposen l’obtenció de material original i inèdit. Poden ser les il·lustracions originals de les cartes, cartes personalitzades amb la teva imatge o l'imatge d'algú que tu vulguis, etc. Llegeix-les totes i tria la que et sembli més sostenible.

  • D’altres que et permetran obtenir formació individual o amb el teu equip de treball sobre la utilització de les cartes en l’acompanyament a famílies o al mateix equip. La formació amb caràcter individual la farem a l'EspaiBES al carrer Sardenya de Barcelona. La formació amb el teu equip de treball tant la podem fer a l'EspaiBES com al lloc de treball de l'equip que ha fet el mecenatge. Tant en un cas com en l'altre consistirà en un taller en el que es practicarà l'ús de les cartes en diversos contexts possibles. També es presentaran amb detall els "principis actius" en el que estan inspirades i que vam trobar al llibre Llibertat Emocional del reconegut psicòleg clínic Ferran Salmurri.

  • En algunes el factor temps és important, que vol dir que, sols podràs accedir a aquest tipus de recompenses si t’afanyes. Aquestes estan senyalades amb un “PIM-PAM”.Són les recompenses per als més ràpids.

Quan sobrepassem el pressupost mínim per poder fer l’edició dels 600 jocs, invertirem els diners extres en la perfecció de l’edició de les cartes i el llibret explicatiu.

En un marge de 2 mesos des del tancament de la campanya Verkami, tindrem les cartes editades i podrem iniciar el procés de realització de les recompenses.

Web de Barcelona Espai de Supervisió
Facebook de Cartes per a adults en família
Canal de YouTube de Barcelona Espai de Supervisió
Facebook de Barcelona Espai de Supervisió
Twitter de Barcelona Espai de Supervisió

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#05 / Ja tenim les Cartes per Adults en Família a les mans!!

Avui podem celebrar que ja tenim les Cartes per Adults en Família!

Sabem que s'han fet esperar i que moltes esteu ja amb ganes de poder-les fer servir. Ens posem a repartir-les entres les persones mecenes que ho heu fet possible. En els propers dies rebreu un correu nostre.

Properament les cartes estaran també disponibles per a altres persones no mecenes a través de l'aparador del web del BES: http://espaibes.cat/aparador/

Si necessiteu qualsevol informació o aclariment, com sempre, ens teniu a la vostra disposició a través del correu electrònic, el telèfon i en persona a l'Espai BES.

Grazie mille per la vostra confiança i la vostra espera.

Xavier Gimeno, Arnau Careta i Eudald Carré

#04 / Les cartes ja entren a impremta!!

Estimades i estimats,

ens acaben de confirmar que les Cartes per a Adults en Família estan començant a imprimir-se, i estem molt contents :)

Esperem poder començar a enviar-vos les recompenses a finals d'octubre.

Ja venen!!!

Si necessiteu qualsevol informació o aclariment, com sempre, ens teniu a la vostra disposició a través del correu electrònic, el telèfon i en persona a l'Espai BES.

Un cop més, moltes gràcies,

Xavier Gimeno, Eudald Carré, i Arnau Careta

#03 / De Camí a la Imprempta

Estimades i estimats,

ja hem recollit les dades de tots els mecenes i hem enviat les cartes cap a la imprempta. Esperem que surtin del forn aviadet.

Si necessiteu qualsevol informació o aclariment, com sempre, ens teniu a la vostra disposició a través del correu electrònic, el telèfon i en persona a l'Espai BES.

Un cop més, moltes gràcies.

Aprofitem per convidar-vos a la festa d'aniversari del BES que celebrarem el proper divendres 16 de setembre. Podeu trobar-ne més informació a: http://espaibes.cat/activitat/festa-1r-aniversari-espai-bes/

#02 / HO HEM ACONSEGUIT!! Les Cartes per Adults en Familia més a prop de fer-se realitat.

Estimat/ada,

HO HEM ACONSEGUIT!!

Això és una victòria col·lectiva que hem aconseguit també gràcies al teu granet de sorra!! Volem celebrar amb tu i la resta de mecenes que hem tancat amb èxit la campanya de micromecenatge de les Cartes per Adults en Família.

Properament us demanarem les vostres dades com a mecenes, i quan les haguem recollit i inclòs els vostres noms a l'edició, les enviarem a la imprempta. A principis de setembre estaran acabadetes de sortir del forn i rebreu les vostres recompenses.

Sabem que és un tòpic, però sense vosaltres no hagués estat possible.

Moltíssimes gràcies pel suport rebut!

Una abraçada de tot cor,

Xavier Gimeno, Eudald Carré, i Arnau Careta

#01 / ANEM PER LA MEITAT!

Estimades i estimats mecenes de les Cartes per a Adults en Família, volem celebrar amb vosaltres que ja hem aconseguit la meitat dels diners que necessitem pel projecte; i per altra indicar-vos que també estem a la meitat (i una mica més) del temps. Ajudeu-nos a fer difusió siusplau!!

Aprofitem per fer-vos saber que si entreu a la pàgina web del projecte de micromecenatge a través de Verkami trobareu noves imatges i nous vídeos que expliquen les possibles recompenses del projecte, alguna forma d’utilització, testimonis de persones que ja les han utilitzat, etc.

Sapigueu també que estem preparant un vídeo recollint “mini-video-selfies” de diferents mecenes que expliquen “Perquè he col•laborat amb el projecte?”. Us agrairem si hi voleu participar responent a aquesta pregunta. Ens podeu fer arribar els vídeos per correu a [email protected] o per whatsapp al 636858659 (Arnau Careta).

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies