❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

La lluita continua, nou disc de La Fístula Vallkànika

La lluita continua és el nou treball que volem estrenar a principi de l'any 2017, un disc que ens deixarà a tots bocabadats. Per tal de fer-ho possible necessitem de la teua ajuda. En el cas que no pugues fer la teua aportació, pots compartir el projecte amb la teua gent, també és una bona ajuda!

0
segons
87
Aportacions
1.200€
De 4.800€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

El nostre projecte

En primer lloc benvinguts a tots a la nostra campanya Verkami!! Com diem a la fi de tots els nostres concerts, La lluita continua !! Així es dirà el nostre proper disc en el que estem una vegada més tractant de donar-ho tot. Aquest nou treball ens porta a un canvi, o millor dit, a una ampliació d'estils amb noves incorporacions al grup. També comptarem amb grans col·laboradors de l'actual panorama musical valencià. Aquest projecte que estem preparant mereix veure prompte la llum i per això necessitem l'ajuda de tots vosaltres !! Aporteu el que pugueu, tota ajuda serà bona i recompensada. Salut i música!!

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners aniran destinats a totes les despeses que ens puga ocasionar l'enregistrament del disc. L'únic finançament amb que comptem és el Verkami. El treball serà dut a terme a l'estudi Atomik aconsellats per Mark Dasousa. A més, aquesta campanya finançarà vídeos promocionals i l'edició del material físic.

Sobre les recompenses (Calendari previst)

Cap a finals d'estiu del 2016 entrarem a l'estudi Atomik i traurem el disc a la llum en febrer de 2017. Les recompenses que no continguen material nou (del disc a enregistrar) aniran entregant-se a mesura que aneu fent les vostres aportacions. Les recompenses que continguen el disc La lluita continua , s'entregaran a la presentació del nostre disc. La gent que no puga assistir, ho rebrà per correu postal.

+ Info

Escolta ara el nostre primer treball

Segix-nos al nostre Facebook

Coneix millor el nostre projecte

Visita Atomic Studio

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies