❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"Què sents quan no sents res?": una novel·la sobre els trastorns de la conducta alimentària

"Què sents quan no sents res?" és una novel.la escrita per en Víctor Panicello i un grup de joves que pateixen un trastorn de la conducta alimentària. Una història valenta, real, emotiva que ens ajuda a entendre què hi ha més enllà de la por al menjar o el disgust amb el propi cos.

Fundación ABB

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
117
Aportacions
4.160€
De 4.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

"Què sents quan no sents res?", és una iniciativa de l’escriptor Víctor Panicello, la Fundació ABB i la participació d’un grup de pacients del Centre ABB que hem treballat conjuntament per a escriure plegats aquesta novel·la amb el propòsit de sensibilitzar sobre els trastorns alimentaris.

I de nou transmetre el missatge més bonic: la recuperació d’aquestes malalties és possible quan un pren consciència del què li passa i demana ajuda professional per a poder entendre-ho i afrontar-ho.

"Què sents quan no sents res?" és una història construïda a partir de les vivències d'aquest grup de pacients que han volgut compartir-les com a part del seu procés de recuperació i com a contribució personal a la prevenció d’aquestes malalties entre la població més vulnerable a patir-les: els joves.

En Víctor, amb el seu treball constant i acurat amb les noies i el noi coautors de la novel·la, ha sabut construir una història emotiva, real i valenta.

Què sents quan no sents res?, és la novel.la juvenil que ens narra el què hi ha darrera d'un trastorn de la conducta alimentària més enllà de la negació a menjar o l'obsessió amb el pes

Per què col.laborar amb el nostre projecte?

La novel·la "Què sents quan no sents res" és una magnífica oportunitat per a sensibilitzar als joves sobre els trastorns de la conducta alimentària i ajudar-los a entendre per què una persona els pot acabar patint, més enllà del menjar.

La teva contribució ajudarà a la prevenció dels trastorns de la conducta alimentària.

A què destinarem les vostres aportacions?

Les vostres aportacions es destinaran a fer possible l'edició d'aquesta novel·la i així poder fer arribar als joves i adolescents què s'hi amaga al darrera d'un trastorn alimentari com és l'anorèxia nerviosa i transmetre que es poden superar si es demana ajuda.

Les vostres aportacions també faran possible que la novel·la es pugui presentar molt a prop de la data tant senyalada com és Sant Jordi a Catalunya.

Sobre les recompenses

Si aconseguim els 4.000 euros que proposem:

  • Editarem "Què sents quan no sents res?"

  • La feina de l'il·lustrador

  • Correccions i traducció al castellà

  • Impressió de 500 exemplars en paper de la novel·la en català

  • Despeses de gestió

Si superem els 4.000€

  • Farem una nova impressió de la novel·la "Què sents quan no sents res?"

  • Intensificarem la campanya de promoció a través d'una Agència de comunicació.

Calendari previst

La presentació pública de la novel·la es farà al voltant de la diada de Sant Jordi 2016, on tots els mecenes que ho heu fet possible sereu convidats.

Ens acompanyaran tots els autors del llibre i signaran i respondran a les preguntes sobre la creació de la novel.la.

+ Info

facebook.com/FundacionABB
http://centroabb.com
http://fundacionabb.org

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

17 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Cristina

    Cristina

    8 años

    Enhorabona per aquesta iniciativa!
    És molt interessant compartir amb la societat una història que no és massa coneguda en la seva realitat. De ben segur podrem trobar-nos identificats amb algun moment i/o personatge. Encara es poden fer aportacions?

  • Fundación ABB

    Fundación ABB
    Autor/a

    8 años

    Moltes gràcies! Molt contents! :)

  • Tina Benet

    Tina Benet

    8 años

    FELICITATS, repte aconseguit ! ! ! ;)

  • Fundación ABB

    Fundación ABB
    Autor/a

    8 años

    ¡Hola Yolanda!. Sí, aunque no podáis asistir al acto donde entregaremos los libros firmados por los autores, podréis pasar a recoger el libro en la Fundación ABB: Calle Ausias March, 25, 3r piso 08010 Barcelona. Os enviaremos correo electrónico a todas las personas que habéis colaborado y facilitaremos la recogida del libro. ¡Muchas gracias por tu interés!

  • Yolanda

    Yolanda

    8 años

    Hola, Me gustaría aportar 20 €, pero si por horario no pudiese ir al acto que haréis para recoger el libro, ¿podría recogerlo en algún sitio y en algún horario diferente al del acto? Gracias y Felicidades por el proyecto.

  • Fundación ABB

    Fundación ABB
    Autor/a

    8 años

    Hola Mª Dolors, moltes gràcies pel teu comentari!!! Podeu col.laborar fent una aportació per tal que el projecte segueixi endavant. També podeu col.laborar fent difusió de la novel.la i així ajudar-nos a la prevenció i sensibilització dels trastorns de la conducta alimentària. Moltes gràcies pel vostre suport!

  • Maria Dolors mare de Marta

    Maria Dolors mare de Marta

    8 años

    AGRAIMENT....Un grup de professionals " com la copa d'un pi " que ens heu donat suport en tot moment .Ens heu ajudat a que mirem les nostres mancances de front i sense por amb l.esperança d'un canvi ....amb la joia del canvi !!!

    COLLABORAR com ?

  • Fundación ABB

    Fundación ABB
    Autor/a

    8 años

    Moltes gràcies Carme! Ha estat un procés molt bonic per les noies i el noi que han escrit la novel.la!. Una abraçada

  • Carme

    Carme

    8 años

    Els nois i noies d'aquest llibre segur que són uns herois. Persones amb unes sensibilitats increïbles, amb més fortaleses de les que es pensen i amb unes vivències que els faran únics i úniques !

  • Fundación ABB

    Fundación ABB
    Autor/a

    8 años

    Buenos días, pronto presentaremos su edición en castellano. Para más información podéis llamar al: 933013440. Muchísimas gracias por vuestro interés!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies