❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

VI Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2015

Volem celebrar el VI Festival de Narració Oral de Barcelona, “Munt de Mots 2015” del 19 al 24 d’octubre, amb el lema “Tradició i Literatura: viatges d’anada i tornada”. Més de 30 narradors, 45 activitats: espectacles, conferències, tallers… Amb el teu suport podrem fer-lo!

Munt de Mots

Un projecte de

Creat a

0
segons
103
Aportacions
2.268€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

La VI edició del Festival de Narració Oral de Barcelona, “Munt de Mots 2015”, es durà a terme “del 19 al 24 d’octubre” a la mateixa Barcelona i en cinc ciutats més de Catalunya sota el lema “Tradició i Literatura: viatges d’anada i tornada”.

Més de 40 narradors arribats de diferents països compartiran amb el públic els seus espectacles per a adults, infantils, conferències, tallers, jam de lliure participació… tot en més de 30 espais diferents: biblioteques, centres cívics, bars, ateneus, espais oberts…

La inauguració serà el dilluns 19 d’octubre a les 20.00h a la Sala Luz de Gas, de Barcelona, amb entrada gratuïta. Les conferències es realitzaran del 20 al 23 a la Biblioteca Vila de Gràcia, a les 19.30h. Tant a l’espai Cuentod@s com al Tu Contes o al Narrín Narran, tothom hi està convidat a contar.

Per fer realitat aquest VI Festival Munt de Mots és indispensable el teu suport.

A què destinarem la teva aportació

Els nostres micromecenes ens ajudaran a cobrir les despeses operatives (i indispensables!!!) del Festival. És a dir: serveis tècnics, telefonia, honoraris professionals, transport, lloguer d’equips, publicitat i promoció.

Si superem l’objectiu d’aquesta campanya…

Genial! En aquest cas podríem imprimir més material de promoció –programació de mà, flayers, cartells- per convidar més persones a sumar-se en aquesta festa de la paraula. Encara que no t’ho creguis, a dia d’avui hi ha persones que no saben que aquest Festival existeix… I tothom té dret a sentir contes!!!

Sobre les recompenses

El Festival es realitzarà de 19 al 24 d’octubre. Durant aquests dies, al Centre Cívic Pati Llimona, estarem lliurant les recompenses que consisteixin en objectes físics (llibres, bosses, samarretes…). Les entrades als espectacles, per altra banda, esperaran els seus feliços mecenes en cada funció (et trobaràs a la llista de convidats).

Calendari previst

  • Principis de juliol: aquesta campanya de captació de micromecenes acabarà (exitosíssimament) i tindrem recursos necessaris.

  • Finals de juliol: Estarà enllestit el disseny general de l’esdeveniment (impresos, comunicacions, logística, etc.).

  • Setembre: concretem. El Festival en construcció (entrades, distribució de materials, oficina a punt, coordinació de voluntaris, etc.).

  • Octubre: el Festival es realitzarà del 19 al 24 d’aquest mes. A gaudir-lo!!!

Info

Estem preparant aquesta sisena edició del Festival. Per explicar-te com han estat d’increïbles les edicions anteriors, pots fer click aquí (fes-hi el tafaner, passeja-t’hi… amb confiança):

El nostre lloc a la Web
El nostre canal Youtube
El nostre perfil en Facebook
El nostre compte a Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies