❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Festival Social TUDANZAS 2015

El Festival Social TUDANZAS és un festival auto sustentable, que utilitza la dansa com a pretext per fomentar la creació d’una xarxa d’artistes de diferents àrees de coneixement, que el seu interès comú és l’art com a vehicle de comunicació i transformació, tant a nivell personal com social.

TUDANZAS

Un projecte de

Creat a

0
segons
39
Aportacions
1.055€
De 950€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, English i Portugués

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Què és TUDANZAS?

TUDANZAS és una plataforma pública, oberta a l’intercanvi d’experiències artístiques interessades a promoure la interacció sociourbana, del qual l’element principal sigui el cos i la seva relació amb l’espai-temps.

El Festival Social TUDANZAS

L’any 2012 va néixer el Festival Social TUDANZAS a partir de la voluntat de crear una trobada social de barri a Barcelona, on en pogués fomentar i concretar la interrelació entre les diferents arts, cultures i éssers socials.

Així es va crear aquest festival auto sustentable, que utilitza la dansa com a pretext per fomentar la creació d’una xarxa d’artistes de diferents àrees de coneixement, que el seu interès comú és l’art com a vehicle de comunicació i transformació, tant a nivell personal com social.

Realitzat per artistes professionals, amateurs, autodidactes i públic en general, el festival té un fort component educatiu mitjançant diferents tipus d’actuacions: espectacles de petit format, tallers, urbanisme/arquitectura efímera, exposicions, conferències, performances i projeccions.

El Festival Social TUDANZAS aposta per una estructura basada en el voluntariat per la qual cosa és un projecte absolutament altruista i gratuït.

Aportacions

Involucrem a les associacions d’intervenció social, entitats privades, comerç i individus del barri a fer aportacions monetàries i de material, i hem creat un projecte de couchsurfing per acollir a qui vingui de fora d’Espanya.

No obstant això, necessitem crear més condicions per acompanyar el creixement exponencial de participants, per tant llogar un espai obert durant tot el festival que funcionarà com a punt de concentració dels artistes i voluntaris. Les vostres aportacions es destinaran a aquest fi.

Festival Social TUDANZAS 2015

COL·LABORADORS i EQUIPAMENTS

  • Casal de Joves Palau Alòs

  • Centre Cívic Convent de Sant Agustí

  • Casal de Barri Pou de la Figuera

  • Diferents espais públics del barri

LOCALS

El festival tindrà lloc al Casc Antic, als barris:

  • Sant Pere

  • Santa Caterina

  • La Ribera

DATES

  • El festival té una durada de 5 dies i tindrà lloc entre els dies 29 d’Abril i 3 de Maig.

  • Del 15 al 28 d’Abril es procedirà a la creació del festival – pre festival.

  • Del 15 al 30 de Juny es crearà el material post festival ( Àlbum de Fotografies TUDANZAS, Memòria Fotogràfica TUDANZAS, Memòria Escrita TUDANZAS i DVD Documental).

RECOMPENSES

Les recompenses podran ser recollides físicament o TUDANZAS procedirà al seu enviament, després de prèvia confirmació de les dades dels mecenes, entre l’1 i 31 de Juliol.

Pin

Samarreta Disponible en talles infantils (10 anys), M i L.

Àlbum de Fotografies TUDANZAS Col·lecció digital de les fotografies de les actuacions del Festival Social TUDANZAS 2015.

Memòria Fotogràfica TUDANZAS Col·lecció física de les fotografies del Festival Social TUDANZAS 2015.

Memòria Escrita TUDANZAS Llibre físic amb els testimonis del Festival Social TUDANZAS 2015.

DVD Documental del Festival Social TUDANZAS 2015.

Edicions Anteriors

3ª EDICIÓ

2014 S’han obert les fronteres entre diferents cultures augmentant el nombre d’Intercanvis Culturals (Portugal – Brasil – Espanya) i fomentant les activitats d’Art Comunitari. En aquesta edició va augmentar també el nombre de participants, voluntariat i impacte social, implicant més a la població del barri del Casc Antic en les seves activitats, on podem destacar la participació activa de les Escoles Bressol i del Casal de Gent Gran.

2ª EDICIÓ

2013 2013 El festival va tindre lloc (tot i una pluja fenomenal) amb més actuacions que la primera edició, gràcies a la fidel col·laboració del Casal de Joves Palau Alòs, el Centre Cívic Convent de Sant Agustí i del Casal de Barri Pou de la Figuera.

1ª EDICIÓ

2012 En la seva primera edició, el Festival Social TUDANZAS va integrar prop de 30 artistes i una afluència d’aproximadament 3.000 persones durant dos dies.

Visita els nostres espais web i coneix la plataforma:

Web TUDANZAS
Facebook Festival TUDANZAS
Blog TUDANZAS

¿Y TUDANZAS?

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies