❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

GRAVACIÓ del PRIMER CD del TRIO RODIN

Amb motiu del centenari de la mort del cèlebre compositor Enric GRANADOS (1916-2016), el proper mes de juny gravarem el nostre PRIMER CD amb repertori íntegre de la seva obra cambrística.

Trio Rodin

Un projecte de

Categoria

Creat a

Utrecht, Països Baixos
0
segons
92
Aportacions
3.945€
De 3.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, English i Nederlands

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

Estimats amics:

Ens fa moltíssima il.lusió poder compartir amb vosaltres aquest nou projecte i sobretot que formeu part d'ell a través d'aquesta plataforma de micromecenatge. Com ja sabeu, amb motiu del centenari de la mort del cèlebre compositor ENRIC GRANADOS (1916-2016), gravarem el nostre primer CD amb repertori íntegre de la seva obra cambrística.

El CD inclourà el seu trio amb piano, així com algunes obres menys conegudes per a violí i piano (Sonata, Romanza i 3 preludios) i per a violoncel i piano (Madrigal, Trova i Danza gallega).

La majoria d'aquest repertori ha estat enregistrat en comptades ocasions. Algunes de les partitures no estan ni tan sols editades, pel que hem hagut d'acudir als manuscrits originals. Podem dir doncs que serà el primer cop que es gravi el 2on moviment de la sonata per a violí i piano del compositor lleidetà.

Quan, on i amb qui?

L'enregistrament es durà a terme els dies 2 i 3 del proper mes de juny de 2015 a l' Auditori del "Center Bratuz" a Gorizia (Italia).

Gorizia es una petita ciutat frontera amb Eslovenia, molt a prop de Duino, on vam estudiar durant dos anys un postgraduat amb el prestigiós Trio di Parma. Alessandro Simonetto serà l'encarregat de dirigir la gravació durant aquests dos dies,que serà produida pel segell discogràfic "OnClassical".

Calendari previst

Calculem que el CD estarà llest a principis del 2016!

Quins avantatges tens convertin-te en mecenes?

Colaborant amb aquest projecte t'oferim unes recompenses exclusives (només les trobaràs aquí!) a molt bon preu. Escull la recompensa que més t'agradi del menú de la dreta -------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Qué has de saber sobre les recompenses?

Per portar a terme aquest projecte ens serà de gran ajuda qualsevol aportació que ens puguis fer.

Un cop el projecte hagi finalitzat, i el CD estigui al mercat, cada persona rebrà la seva recompensa segons l'aportació realitzada (les despeses d'enviament del CD estan incloses en la donació). L' import no serà carregat fins que no finalitzi la campanya, i només en cas que s'aconsegueixi la totalitat de la campanya.

Ja hi heu donat un cop d'ull? Podeu aconseguir desde CD's firmats i dedicats, entrades per concerts del Trio, el vostre nom al llibret del disc...

A qué destinarem les aportacions?

Amb els diners recaptats, cobrirem les despeses de producció, masterització i edició del CD, així com el lloguer de la sala i l'elabroració del llibret.

Estarem encantats que ens ajudeu a fer realitat el nostre projecte sent-ne partícips en primera persona.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Una abraçada

Trio Rodin
www.triorodin.com
Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#01 / NOTICIAS/NEWS/NOTÍCIES

(english text below/ text en català més avall)

CASTELLANO

Queridos amigos y familia,

perdonad por haberos tenido desinformados este tiempo sobre nuestro proyecto! Os escribimos para deciros que todo ya está en marcha: el CD fue grabado en junio y todo este tiempo ha sido dedicado a editarlo y masterizarlo. Esperamos que este listo para finales de este año y todos podáis contar con vuestro/s ejemplares para principio de 2016. Nos encantaría que fuerais los primeros en verlo, ya que sois parte de él!

Os mantendremos informados sobre los distintos actos de presentación del CD tanto en España como en Holanda. A ver si os podemos ver ahi presentes y compartir ese momento.

Un abrazo,

Trio Rodin

ENGLISH

Dear friends,

first of all, we would like to apologize for not having contacted you in a while. We have been very busy preparing all… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies