❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Primer Disc de la Brigada Intergeneracional per la Recuperació de la Memòria Històrica

Brigada InterGeneracional som un col·lectiu obert d'artistes per a la Recuperació de la Memòria Històrica i després de dos concerts (al Barnasants i a Corbera d'Ebre) ara volem publicar el primer disc. Hi participen Cesk Freixas, Feliu Ventura, Enric Hernàez o Rusó Sala entre molts altres.

Dani Caracola

Un projecte de

Creat a

0
segons
78
Aportacions
2.412€
De 2.300€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Què és la Brigada Intergeneracional?

El projecte Brigada InterGeneracional és un col·lectiu d'artistes per a la Recuperació de la Memòria Històrica que tenen alguna cosa a dir des de la seva experiència personal o familiar o des de qualsevol aspecte de la nostra història recent que els ha tocat o emocionat d'alguna manera a través de les seves cançons. N'hi ha moltes d'originals però també hi ha cançons i poemes de fa molts anys amb una nova mirada. Tot plegat per tal d'anar conformant un mapa vivencial, social i emocional de La República, La Guerra Civil (o més aviat Cop d'Estat Feixista), la Dictadura i la Transició a la Democràcia. Després d'organitzar un concert al Festival Barnasants i un altre al Poble Vell de Corbera d'Ebre durant aquest 2014, el proper pas és, amb la vostra col·laboració, fer un disc abans d'acabar el primer any d'existència per a posar en comú tot això i per a ajudar a finançar més activitats per recuperar la nostra memòria històrica en un moment en el que s'estan morint els darrers testimonis directes de la Guerra Civil. És doncs no només necessari sinó a més URGENT! Demanem, per tant, el màxim de col·laboració per a poder aportar llum a gent de totes les edats i capes socials amb cançons de totes les generacions i gèneres musicals d'artistes actuals i de sempre per ajudar a descobrir, generar curiositat i interès per una part enfosquida de la història que és de tots però que alguns volen amagar. Volem trencar el pacte de silenci i tots els tabús perquè no podem mirar el futur ni tancar ferides sense conèixer bé el nostre passat i dignificar tothom qui va patir i morir injustament.

Els artistes que han cedit cançons sobre la memòria històrica per aquest primer disc són: Cesk Freixas, Feliu Ventura, Quico Pi de la Serra & Carme Canela, Enric Hernàez, Manel Joseph, Xavier Batllés, Xavier Baró, Os Chotos!, Rosa Luxemburg, La Banda del Panda, Sergi Dantí, Joanjo Bosk, l'Orquestra de Trinxera, François Pagès, Turnez & Sesé i Quico, El Cèlio i el Noi Mut de Ferreries. I les cançons inèdites que s'han enregistrat expressament pel disc són les de: Rusó Sala, Dani Caracola, Mike Wild i Roc Casagran amb Cesk Freixas.

Què ens cal per poder fer el projecte?

Per a poder realitzar el projecte són necessaris com a mínim 2300€ que inclouen:

  • Fabricació de 1000 CDs

  • Despeses de tràmits per l'edició (Cànon SGAE, etc)

  • Hores d'estudi per la grabació de 4 cançons inèdites que apareixen al disc (de Rusó Sala, Mike Wild, Dani Caracola i Roc Casagran amb Cesk Freixas)

I si superem el mínim?

Si superem els 2300€ que com a mínim necessitem per a cobrir les despeses per publicar el disc dedicarem tots els beneficis a la financiació d'activitats i/o publicació de productes relacionats amb la Recuperació de la Memòria Històrica.

Calendari previst

El disc s'editarà aproximadament el 22 de desembre de 2014 per tal que tothom tingui la oportunitat de regalar aquests propers nadals una mica de la nostra memòria col·lectiva a través de música, poesia i cançó.

Recompenses

Per tal d'aconseguir publicar el disc ens cal molta ajuda però a canvi hi ha un ampli ventall de recompenses que el col·lectiu hem preparat, a més del propi disc. Busqueu en aquesta mateixa pàgina quina és la que us va millor per col·laborar a mantenir viva la nostra memòria històrica. Si tot va bé, a més de fer més activitats durant l'any vinent, si és possible també farem un altre CD en acabar el 2015. Fem memòria!!!

Més informació:

Blog de la Brigada Intergeneracional
Twitter
Facebook

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • encarna

    encarna

    9 años

    Hola,cuando se podrá descargar el cd y desde donde?

    Saludos

    Encarna

  • Dani Caracola

    Dani Caracola
    Autor/a

    más de 9 años

    El CD no ha salido todavia, necesitamos ayuda para poderlo hacer. Cuando hagas click en el link en la parte derecha de la página tienes opción de comprar el CD o aportar a cualquier otra recompensa para ayudar: http://www.verkami.com/locale/es/projects/10352

  • NEBOT NIETO

    NEBOT NIETO

    más de 9 años

    Buen dia. Vengo de llegar en esa red. Vuestro proyecto en cual fase esta? Los CD en salido?? Me gustaria sea comprar uno, sea ayudar como podre. LLebaros bien

#03 / Aquest divendres concert de presentació del CD a l'Ateneu Popular de 9Barris

Altra vegada ens toca agraïr-vos a totes i tots els/les mecenes que heu contribuït a fer realitat aquest disc i volem fer-ho celebrant que ja tenim el CD junts aquest divendres amb un espectacle de presentació que, a més d'incloure cançons del disc (com la Brigada Intergeneracional és un col·lectiu obert) també comptarà amb nous brigadistes com la Companyia de Teatre Espai en Construcció que ens faran un tast de l'obra "Et vindré a tapar", el cantautor Berni Armstrong o el grup Darània. Esperem que vingueu a compartir amb nosaltres aquest divendres la voluntad de dignificar totes les víctimes del franquisme visibilitzant tot allò que ha estat ocultat de la nostra història recent i trencant el silenci de tot el que s'ha callat durant vàries generacions, en aquest cas, a través de la música, la poesia, el teatre o qualsevol altre llenguatge artístic. Fem Memòria!!!!

#02 / Informació sobre com rebre les recompenses

Primer de tot voliem agraïr a totes i tots qui heu fet possible que aquest projecte comenci a ser ja una realitat. També voliem demanar disculpes perquè el disc i algunes de les recompenses trigaran una mica més del previst i no estaran disponibles abans de reis. Sisplau, envieu-nos la vostra adreça els qui sigueu de Barcelona i els que hagueu pagat les vostres despeses d'enviament el més aviat possible, com més aviat ens doneu la vostra adreça més aviat la rebreu. També aquesta setmana us proposarem una data per a la Ruta Orwell. Esperem que no sigui un gran inconvenient per ningú el petit retard en l'entrega del disc i d'algunes recompenses i us anirem avisant de totes les novetats al respecte. Us informem que la primera presentació del disc serà el 20 de febrer a l'Ateneu Popular de 9barris en el marc del Festival Barnasants per tal que us ho apunteu a l'agenda els qui volgueu venir a compartir aquest esdeveniment que serà ben especial. Seguim en contacte. Salutacions

#01 / Ja Tenim finançament pel 1r disc de la BRIGADA INTERGENERACIONAL!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTES I TOTS LES/ELS QUI HO HEU FET POSSIBLE!!! HO HEM ACONSEGUIT!!! Tindrem aviat primer disc de la BRIGADA INTERGENERACIONAL gràcies als 78 mecenes i tothom qui ha colaborat des de l'inici del projecte, un agraïment especialment a Xavier Batllés, Alan Warren, Joan Guasch i Pere Camps... Molt aviat us anunciarem la data de presentació del disc en concert.

Una abraçada ben forta!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies