❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cinc Cèntims

Cinc Cèntims

Vilassar de Dalt

La nostra companyia neix amb la voluntat de fer arribar un teatre de creació, híbrid i multidisciplinar a un públic familiar. Així doncs, pretén incloure històries màgiques revestides d’una pedagogia que, a més de ser transmissora de valors, reivindiqui una idea d’art fresca i innovadora i on el contingut i la forma siguin sinònims. Des de Cinc Cèntims vetllem perquè espectadors i espectadores siguin testimonis de grans viatges i aventures carregades d’experiències transformadores. És per aquest motiu que treballem amb el compromís de seguir formant-nos a nivell i així descobrir dispositius escènics que ens portin a llocs inesperats.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies