❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Samarretes Cinc Cèntims

La companyia tenim ganes de portar unes samarretes que ens defineixin i volem compartir-les amb tota la família! Us en fem Cinc Cèntims...

Cinc Cèntims

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
22
Aportaciones
1.310€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El projecte

Tenim ganes de fer samarretes i crear la nostra pròpia imatge, i volem que tu en formis part.

Creiem que és bonic que el nostre públic pugui tenir el merchandising amb els personatges que els acompanyen en les nostres aventures.

Així que, a part de les samarretes, també oferim enganxines i tote bags amb la Silvana, l'Home dels Nassos, el Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma, entre d'altres protagonistes de les nostres històries i llegendes.

Pels donants més generosos, tenim una sorpresa: us construïrem una titella com la de la Silvana, personalitzada al vostre gust!

Pack 5
Pack 5

Qui som?

La nostra companyia neix amb la voluntat de fer arribar un teatre de creació, híbrid i multidisciplinar a un públic familiar. Així doncs, pretén incloure històries màgiques revestides d’una pedagogia que, a més de ser transmissora de valors, reivindiqui una idea d’art fresca i innovadora i on el contingut i la forma siguin sinònims.

És per això que es creen espectacles interactius, on els i les protagonistes no són només els personatges, sinó els mateixos infants i adults que venen a gaudir de la peça.

Des de Cinc Cèntims vetllem perquè espectadors i espectadores siguin testimonis de grans viatges i aventures carregades d’experiències transformadores. És per aquest motiu que treballem amb el compromís de seguir formant-nos a nivell actoral i així descobrir dispositius escènics que ens portin a llocs inesperats.

Irene, Pau i Mariona (d
Irene, Pau i Mariona (d'esquerra a dreta)

Mariona

Amb un tros de paper i cinta adhesiva et construeix el que vulguis. Una ment creativa i plàstica, veu coses que no saps d’on surten però que de cop es creen. Fanàtica de l’humor anglès i els plans que facin contenta l’ànima. La Mariona és calma, perspectiva i amor.

Mariona
Mariona

Pau

Les factures sempre al dia, gestionant mil temes alhora, ànima creativa i un líder innat. En Pau estima tot el que fa i hi posa l’ànima. Apassionat de la cultura catalana i de les seves tradicions. Sempre va més enllà per arribar a llocs que ni t’imaginaves. En Pau és ritme, confiança i amor.

Pau
Pau

Irene

Encarregada del vestuari i també del meravellós món de les subvencions, ella és la moderna de la família Cinc. És capaç de fer que la idea més simple brilli i destaqui al 100%. Sap trobar la bellesa a les coses més petites. La Irene és energia, decisió i amor.

Irene
Irene

A què destinarem les donacions?

Disseny samarreta
Disseny samarreta

Com podeu veure, el disseny de les nostres samarretes és únic i exclusiu. És per això que els vostres diners es destinaran a la creació d'aquestes, així com de les enganxines i les tote bag.

Calendari previst

Si la campanya va bé, rebreu les recompenses al setembre d'aquest mateix 2023.

Segueix-nos!

Podeu seguir-nos i veure el nostre projecte a:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Georgina

    Georgina

    8 meses

    Som.hi!!❤️

  • Carles Vilosa Buxó

    Carles Vilosa Buxó

    9 meses

    molta sort !!

  • REBECCA RUBIO

    REBECCA RUBIO

    9 meses

    Sols el poble salva al poble ❤️

  • David

    David

    9 meses

    Endavant!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies