❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

glaucartesania@gmail.com

[email protected]

Olot

Glauc ànima artesana és un associació sense ànim de lucre amb espai físic a la ciutat d'Olot i format per cinc dones artesanes: la Queralt, l'Òria, la Sara, la Laura i la Marta. El nostre objectiu és fer visible i posar en valor l'artesania a la zona de la Garrotxa, potenciant la cooperació i col·laboració entre artesanes i artesans. A banda dels nostres productes i productes del nostre territori, també visibilitzem creacions d’arreu de Catalunya. Volem donar a conèixer les diferents famílies d'oficis artesans i donar suport a la producció local. Això si, apostem per aquells productes que la seva elaboració sigui sostenible i respectuosa amb les persones i el planeta.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies