❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carles Beltran

Carles Beltran

Torrelles de Llobregat

Compositor i cantautor, nascut a la ciutat de Barcelona. Ha format part de diverses formacions de músiques mediterrànies, celtes, cançó, jazz i folk. Ha musicat diversos poetes i ha compartit escenaris amb Marina Rossell, Quico Pi de la Serra, Ramon Muntaner, Joan Isaac, Els Esquirols, Lídia Pujol, Llibert Fortuny... i ha treballat en espectacles de Leo Bassi, Tortell Poltrona, l’actriu Carme Contreras i el director de teatre Raimon Molins. Autor del disc Calabruix, música per audiovisuals, compositor de l’obra La veu dels poetes morts i coautor de l’espectacle poèticomusical Som tres: la lluna, jo i l’ombra que em seguia amb Sílvia Molins i Francesc Ollé de la Cia. Sensedrama Teatre.

Carles Beltran aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies