❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carles Beltran

Carles Beltran

Torrelles de Llobregat

Compositor i cantautor, nascut a la ciutat de Barcelona. Ha format part de diverses formacions de músiques mediterrànies, celtes, cançó, jazz i folk. Ha musicat diversos poetes i ha compartit escenaris amb Marina Rossell, Quico Pi de la Serra, Ramon Muntaner, Joan Isaac, Els Esquirols, Lídia Pujol, Llibert Fortuny... i ha treballat en espectacles de Leo Bassi, Tortell Poltrona, l’actriu Carme Contreras i el director de teatre Raimon Molins. Autor del disc Calabruix, música per audiovisuals, compositor de l’obra La veu dels poetes morts i coautor de l’espectacle poèticomusical Som tres: la lluna, jo i l’ombra que em seguia amb Sílvia Molins i Francesc Ollé de la Cia. Sensedrama Teatre.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies