❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fem realitat escola.cat, l'escola virtual en català.

Escola.cat és una plataforma d’aprenentatge que publicarà videocursos 100% en català de diversos àmbits i temàtiques. L'escola està oberta a tothom: joves, adults o jubilats. Ens ajudeu a obrir-la? :)

escola.cat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
15.598€
De 50.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ ÉS ESCOLA.CAT
QUÈ ÉS ESCOLA.CAT

Escola.cat és una plataforma d’aprenentatge que publicarà videocursos 100% en català de diversos àmbits i temàtiques. Cada curs té una durada mínima de 60 minuts i es compondrà de diversos capítols.

L’escola està oberta a tothom: joves, adults o jubilats. Tots podeu ser alumnes d’escola.cat si el vostre objectiu és aprendre.

Volem obrir l’escola amb un mínim de 50 cursos de diverses disciplines, tot i que si aconseguim els objectius ampliats, podem arribar a obrir amb més de 200. A més a més, penjarem noves classes cada setmana.

50 classes inicials
50 classes inicials

Metodologia d’aprenentatge

A escola.cat oferim un sistema d’aprenentatge pràctic i accessible a través d’Internet.

Els 50 cursos amb els quals obrirem amb l’ajuda de tothom tenen una qualitat garantida ja que ja hem fet un filtre per seleccionar els 50 professors. A més a més remunerem els professors per cada curs que preparen per a l’escola.

Tres tipus de cursos

Farem tres tipus de cursos a escola.cat:

  • Cursos fets amb *screening* en què veuràs la pantalla de l'ordinador del professor i t’explicaran de manera pràctica, per exemple com dominar el Photoshop, fer una campanya de Facebook Ads o com dissenyar una web.

  • Cursos de vídeo real en què el professor impartirà la seva disciplina adreçant-se’t a tu com si fossis en una classe real, per exemple els cursos de cuina, pilates o mecànica.

  • Cursos fets amb una presentació en què veuràs una presentació feta amb el Powerpoint, el Keynote, o el Prezi, i el professor explicarà el curs amb la veu en off; per exemple els cursos de català, de màrqueting o de nutrició.

Com funcionen els cursos per hora i les recompenses

Podràs adquirir (o regalar) un paquet d'hores a escola.cat per fer-les servir als cursos que vulguis. Els cursos indiquen sempre la seva durada perquè puguis saber quantes hores et cal tenir per a matricular-te. A la campanya de Verkami hi tenim uns preus ben especials per als mecenes.

Per exemple, amb 4 hores a escola.cat podries fer el curs de creació web en WordPress i el de construir el teu primer robot. O per exemple el d'introducció al Photoshop, introducció al Premier i alimentació sense gluten.

Cada curs que compris el podràs consultar tantes vegades com vulguis sense límit!

Per què donar suport a escola.cat al Verkami

  • Generaràs feina (el 70% del pressupost és per pagar els nostres professors).

  • Crearem una escola 100% en català i accessible per a tothom.

  • Crearem cursos de qualitat i adaptats al que demana la gent.

  • Segons l’import que aconseguim, podrem oferir classes de català gratuïtes per a tothom. :)

QUI SOM
QUI SOM

L’equip d’escola.cat està format per un nucli de responsables dels continguts, i d'un col·lectiu de professors i formadors experts en les seves assignatures.

EQUIP
EQUIP

Professorat: Mireia Leiva, Rocío Macías, Dolors Sala, Cristina Junyent, Meritxell Mas, Yolanda de las Heras, Lluís Gascón, Ariadna Gascón, Zaida Nicolás, Dolors Guillen, Laura Fernández, César Sánchez, Eva Hernández, Mercè Roselló, Miriam Trejo, Gemma Caldú, Maricel Alsina, Esther Congost, Elisabet Velo, Dolors Bueno, Mireia González, Caro Albareda, Ester Torras, Gustau Navarro, Joel Pujol, Anna Rigau, Manel Fernández, Jordi Massana, Isidre Roset, Gemma Meca, Sònia Loaisa, Rosalia Rabassa, Pep Navarro, Aina Cabau, David Domínguez, Imma Margalef, Pep Pons, Yolanda Bacardit, Xavi Alfonso, Sunsi Martínez, Clara Pelegrín, Anna Camacho, Enriqueta Tena, Martín Aguilera, Àgueda Sistere.

PER QUÈ NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ
PER QUÈ NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ

Engegar un projecte com escola.cat no és fàcil, i volem fer-ho amb unes garanties de qualitat i un mínim de 50 cursos. Això implica fer front a unes despeses inicials que inclouen el següent.

  • Pagaments a professors: 30.000€

  • Desenvolupament web: 5.000€

  • Recompenses: 5.000€

  • Disseny i imatge corporativa: 2.500€

  • Enviaments: 2.500€

  • Percentatge Verkami: 2.500€

  • Passarel·la de pagament: 1.500€

  • D’altres: 1.000€

DESPESES
DESPESES

RECOMPENSES
RECOMPENSES

10€
10€

20€
20€

30€
30€

40€
40€

50€
50€

60€
60€

90€
90€

100€
100€

200€
200€

300€
300€

500€
500€

700€
700€

900€
900€

1714€
1714€

5000€
5000€

OBJECTIUS AMPLIATS
OBJECTIUS AMPLIATS

Si superem el 100% que sol·licitem a la campanya per fer front a les despeses mínimes de l’escola, tenim previst tirar endavant les següents millores per a tothom:

75000€
75000€

100.000€
100.000€

125.000€
125.000€

150.000€
150.000€

175.000€
175.000€

200.000€
200.000€

225.000€
225.000€

250.000€
250.000€

CALENDARI PREVIST
CALENDARI PREVIST

Hem volgut escollir dues dates importants al nostre país per anar avançant el projecte.

  • Vam iniciar l’activitat a la xarxa el passat 11 de setembre del 2014.

  • I, amb la vostra col·laboració, obrirem la nostra escola el 23 d'abril del 2015.

+ informació

Pots trobar informació d' escola.cat als enllaços i xarxes socials següents:

Web oficial d'escola.cat
Facebook d'escola.cat
Twitter d'escola.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • escola.cat

    escola.cat
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola, gràcies per la teva pregunta. El preu per hora de classe a la campanya és de 20 euros i fora de campanya serà de 25 euros. A partir d'aquí, l'estalvi augmenta a mesura que es compren més hores a la campanya. Si mires cada recompensa, veuràs quin és el preu fora de campanya. Si tens cap dubte

    en particular, pregunta'ns i te'l resoldrem encantats!

  • marquitus1975

    marquitus1975

    más de 9 años

    No em queda clar quines tarifes hi haurà (orientativament) per als futurs alumnes de escola.cat.Hi haurà diferents tarifes en funció del tipus de classe?Tenint en compte que hi ha altra que oferta online,no en català, el model de tarifes es important

  • escola.cat

    escola.cat
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Esteve, gràcies per la teva pregunta. Efectivament amb una aportació de 40 € tens accés a 3 hores de curs i el curs de "Desenvolupament Android" és de 3 hores. Per tant el podries fer completament i consultar els vídeos tantes vegades com vulguis. El mecanisme és el següent: El curs es composa de diversos vídeos de durades relativament curtes per poder anar avançant còmodament en el contingut. En suma els vídeos d'un curs de, per exemple, 1 hora sumaran un total de 60 minuts, els d'un curs de dues hores sumaran 120 minuts, i així amb tots els cursos que pots veure a la campanya.

  • Esteve Pont

    Esteve Pont

    más de 9 años

    Exemple: A una aportació de 40 € corresponen 3 hores de curs. Vol dir que si he escollit "Desenvolupament Android", ho podré consultar tantes vegades com vulgui?. Possibilitat de consulta del curs, en cas de no entendre quelcom?

    Quin és el mecanisme?

  • escola.cat

    escola.cat
    Autor/a

    más de 9 años

    Gràcies per les teves preguntes, Mireia.

    1.- No, no passarà. L'apartat al que fas referència estava escrit en castellà degut a que estaves consultant la versió en castellà de Verkami. El nostre projecte a Verkami només està escrit en català, però si es consulta el web de Verkami en castellà tot el que no hem escrit nosaltres surt en castellà :-)

    2.- Garantirem l'accessibilitat als cursos ja que l'escola serà 100% per Internet i el preu per cada hora de curs serà econòmic. A més ara al nostre verkami els mecenes tenen descompte sobre el preu final que tindran els cursos si aconseguim obrir l'escola arribant al 100% del nostre objectiu de recaptació.

  • mireia artís

    mireia artís

    más de 9 años

    Pregunta 1.- En l'apartat on he posat el meu nom diu "nombre" en lloc de "nom". Això passarà també en els vostres cursos?

    Pregunta 2.- Què voleu dir que els cursos seran accessibles per a tothom? Que seran gratuïts?

  • escola.cat

    escola.cat
    Autor/a

    más de 9 años

    Hola Andreu, gràcies per la teva pregunta. Sí que una associació pot ser patrocinadora d'escola.cat. El patrocini inclou logotip a la nostra pàgina principal amb enllaç al web del patrocinador, logotip del patrocinador a les newsletters i comunicats oficials de l'escola, i presència del logotip als vídeos corporatius de l'escola. Tot durant tot el 2015.

  • Andreu

    Andreu

    más de 9 años

    Amb la decompensa de 1.714 puc posar una associació com a patrocinador? Podeu detallar el que és ser patrocinador? Tindré el logo a la web, o un enllaç, etc? Gracies.

  • escola.cat

    escola.cat
    Autor/a

    más de 9 años

    Gràcies per la teva pregunta. Es pot adquirir la recompensa de 20 euros que ja inclou 1 hora de curs amb un preu millor del que hi haurà un cop estrenem l'escola. Si per exemple vols 6 hores es pot combinar la recompensa de 60 (5 hores) amb la de 20 (1 hora).

  • Oriol Teixell Puig

    Oriol Teixell Puig

    más de 9 años

    Fora possible que alguna recompensa inclogués només hores per a la plataforma web?

#03 / Resum de la primera setmana: 15.478 gràcies!

Gràcies a totes i tots!

Hem aconseguit 15.478 euros de recaptació en la primera setmana de campanya però encara queda molt camí per obrir l'escola.

Si no arribem al 100% la nostra escola no podrà obrir-se i necessitem la màxima difusió per la campanya. L'equip no para de donar suport però els mecenes sou encara més importants en la tasca de comunicació.

Així que us demanem que ens ajudeu comunicant, només entre totes i tots podem fer possible que l'escola virtual en català obri el proper 23 d'abril del 2015.

Gràcies un cop més i endavant!

#02 / Us expliquem què significa ser padrí d'escola.cat

Ens han preguntat què significa patrocinar o ser padrí d'escola.cat i us ho volem explicar detalladament.

Per patrocinar escola.cat es pot aportar al nostre verkami amb la recompensa de 1.714 euros. El patrocini d'escola.cat dona accés a:

1) Presència de logotip a la nostra pàgina principal amb enllaç al web del patrocinador durant tot el 2015.

2) Logotip del patrocinador a les newsletters i comunicats oficials de l'escola durant tot el 2015.

3) Presència del logotip als vídeos corporatius de l'escola durant tot el 2015.

4) A més a més li donem al patrocinador un carnet descompte del 50% per adquirir cursos de l'escola a meitat de preu!

Per ser padrí d'escola.cat es pot aportar al nostre verkami amb la recompensa de 5.000 euros. Ser padrí d'escola.cat dona accés a:

1) Presència del nom del padrí (si vol) a la nostra pàgina principal amb enllaç al web personal o professional del padrí durant tota la història d'escola.cat.

leer más

#01 / Primeres hores i ja superem el 15% de l'objectiu!

Tot l'equip d'escola.cat estem molt contents i agraïm el suport que hem rebut dels primers mecenes. Ja portem 7.624 euros en les primeres hores i, tot i que queda molt camí per recórrer, podem estar contents d'aquest inici.

També agraïm el suport de les piulades del Jaume Barberà, el Xavier Grasset, la Pilar Rahola i el Lluís Marquina que ens han ajudat a arribar a moltes persones.

Seguim endavant amb tot el vostre suport per aconseguir obrir l'escola virtual en català. Recordeu que podeu fer-nos arribar totes les vostres preguntes a través del verkami, Facebook, Twitter, o el nostre web.

GRÀCIES A TOTES I TOTS!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies