❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Endrapasomnis CD amb la música i les cançons de l'espectacle

Volem gravar i editar el CD amb la música i les cançons de "L'Endrapasomnis" composades i interpretades per La Tresca i la Verdesca, amb lletres del Jordi Palet.

0
segundos
179
Aportaciones
5.075€
De 3.600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM?

Teatre al detall és una companyia de teatre creadora d'espectacles imaginatius i poètics plens de sentit de l'humor i sentit de l'amor i La Tresca i la Verdesca un grup de música amb personalitat pròpia i de gran qualitat per a tota la família.

QUÈ ÉS L'ENDRAPASOMNIS?

És l'espectacle que ha fusionat el teatre d'uns amb la música dels altres! És La darrera producció de Teatre al detalI, inspirada en un conte de Michael Ende, escrita per Jordi Palet i dirigida per Joan Mª Segura. La música i les cançons de l'espectacle estan composades i interpretades en directe per La Tresca i la Verdesca. L'Endrapasomnis es va estrenar a la Mostra d'Igualada de 2014 amb gran èxit de crítica i públic. Aquest Setembre iniciarà Gira per tot Catalunya i farà temporada al SAT de Barcelona al Gener de 2015.

QUÈ SERÀ EL CD L'ENDRAPASOMNIS?

L'Endrapasomnis CD serà El disc de la Banda Sonora d'aquest màgic espectacle!!!

L'ESPECTACLE

Sinopsis: Al País de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, ho consulten amb el coixí i demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l'Endrapassomis serà la solució... Una història onírica i màgica que ens parla de la por i del valor terapèutic dels contes amb tendresa, música i humor per tota la família.

Fitxa artística: Autor: Jordi Palet, Inspirat en el conte L’Endrapasomnis de Michael Ende © Editorial Joventut / Direcció i coreografia: Joan Maria Segura / Actors: Xavi Idàñez ,Txell Botey / Música: La Tresca i la Verdesca (Jordi López,Toni López,Claudi Llobet) / Escenografia: Xavi Idàñez / Contrucció Escenografia: Fortià Coromina / Vestuari i atrezzo: Víctor Peralta / Il∙luminació: Yuri Plana / Titelles: Txell Botey / Diapositives: Sergi Cugat / Fotografies: Quim Botey / Producció: Teatre al detall. Tota la informació a L'Endrapasomnis

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Els 3600€ seran per pagar les despeses de producció i el cost de l'estudi de gravació on farem l'enregistrament, mescles i masterització. També inclou el cost del disseny gràfic, l'edició, impressió i enviament dels CDs i caràtules i les despeses derivades del Verkami.

EL CALENDARI

Estem en ple procés de disseny i producció de cd, procés que iniciarà la seva etapa d’enregistrament a l’estudi a mitjans d’aquest mes de juny.

L’etapa final de mescles i masterització del disc, està previst fer-la al juliol.

La impressió i edició dels CDs de L'Endrapasomnis la tindrem enllestida el proper 20 de setembre a Calella, on farem la primera funció després de l’estiu i ja podrem fer les primeres entregues.

COM RECOLLIREU LES RECOMPENSES?

ENTRADES: Les entrades que oferim són per a qualsevol de les funcions de la Temporada al Sant Andreu Teatre Barcelona (SAT) el Gener de 2015:

Diss 10 (17:30h) i Dg 11 (12:00h i 17:30h)

Dss 17 (17:30h) i Dg 18 (12:00h i 17:30h)

Dss 24 (17:30h) i Dg 25 (12:00h i 17:30h)

Amb les entrades per Verkami podreu tenir en exclusiva l'Audiència amb la Princesa Dormisona i la visita al País de La Bona Son, un cop acabada la funció.

Si no podeu venir al SAT però sí a qualsevol de les altres funcions d'arreu de Catalunya, abans de fer-vos mecenes poseu-vos en contacte amb la companyia [email protected] i provarem de trobar la possibilitat.

CDs: Els mecenes que vingueu a veure l'espectacle rebreu els vostres CDs en acabar la funció. Els mecenes que no us vagi bé recollir els CDs i/o DVDs a les dates de les funcions, podeu contactar amb [email protected] o [email protected] i us els farem arribar.

El gust per la feina ben feta, l’originalitat i la professionalitat són característiques que La tresca i la verdesca i Teatre al detall compartim. Junts hem creat un espectacle deliciós, fet amb el cor i amb el segell de qualitat que acompanya les dues companyies.

L’endrapasomnis, que s’inspira en un conte preciós de Michael Ende, creix en la dramatúrgia, es fa gran en la direcció, delicat en l’escenografia, oníric en la música i real en el teatre.

L’OBRA US ENCISARÀ

LA MÚSICA US FARÀ COMPANYIA PER SEMPRE

I SI FINS AVUI NO ENS CONEIXIEM LA TROBADA SERÀ UN PLAER MUTU.

GRÀCIES avançades de part de tot L'equip per fer possible aquest CD!!!

I així com professen els bonasonins i les bonasonines, que tingueu Bona Sort i Bona Son!

TOTA LA INFORMACIÓ

La Tresca: Web, Twitter,Facebook, Instagram, Myspace, Spotify, 4, Youtube, Vimeo

Teatre al detall: Web, Twitter, Facebook, Youtube

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Hola, no hi haurà cap problema. En el moment que decidiu les per quin dia voleu les entrades al SAT ens recordeu que necessiteu 1 entrada extra i us la reservem. La trindreu a la taquilla del teatre.

    Merci!!!

  • Pinxo

    Pinxo

    más de 9 años

    Hola!!
    És possible adquirir una entrada més de les tres que venien amb el pack?

    Moltes gràcies!

#10 / Avui (TV3, 22:45h) serem al Liceu dins la Gala de CATALUNYA AIXECA EL TELÓ

Avui a TV3 (22:45h) Gala de CATALUNYA AIXECA EL TELÓ des del teatre del LICEU i en rigurós diferit. Esperem que ens pugueu veure (encara que sigui com estrelles fugaces)! Nosaltres vam gaudir molt de l'experiència. Pujar a l'escenari del Gran Teatre del Liceu ple de gom a gom i córrer per dins les interioritats d'aquest espai tan emblemàtic va ser una experiència inoblidable! A les fotos us en fem cinc cèntims.

Ah! EL CD? QUÈ US EN DIEM DEL CD?

Aquesta setmana surtirà del forn!!!!! I dissabte 20 el podrem donar als mecenes que vingueu a la funció de la Sala Mozart de Calella (12h). Ja quedarem amb tots els altres i us enviarem els Somnis Endrapats perquè aneu obrint boca ;)

Una forta abraçada a tots i fins aviaaaaaaaaaaaaat!




#09 / Video Gravant el cor del viatge de Rei

El darrer dia de gravació (divendres 25 de juliol) el Marc Durandeau, el Joan Maria Segura Bernadas (dire de l'obra) i el Xavi idàñez vam afegir-nos al cor de vikings pel tema d' El viatge del Rei. De viatge en viatge ara som amb l'edició del llibret i el proper 20 de setembre esperem ja arribar a port!

Bon estiu a tots i GRÀCIES!

Ah! el mecenes que encara no heu donat els noms penseu a fer-nos-els arribar a [email protected]

#08 / Video amb tastet de la primera cançó del CD!!!

En aquest video podreu veure, en poques imatges, l'evolució del llit del País de la Bona Son des del dibuix al paper fins el moment de portar-ho a escena. I el que escolteu és un petit tastet de la cançó "La Son i L'Insomni" que és la primera de l'obra i del disc.

La cançó està composada i interpretada pel Claudi Llobet (La Tresca i la Verdesca) amb lletra d'en Jordi Palet. També serà la cançó que encetarà el CD gravat i editat gràcies als molts mecenes que ho haureu fet possible.

Si encara coneixeu de gent que vulgui col·laborar i alhora gaudir de les recompenses, a dia d'avui (22 de juliol) nomès queden 3 dies per acabar el Verkami.

MOLTES GRÀCIES MECENES!!!!

Aquest dibuix és de la Nora (6 anys). El va fer després de veure l'espectacle.

#06 / Video: Claudi Gravant detalls guitarreros dels "Malsons de la Dormisona"

Els malsons de la Dormisona

Al video podreu veure i escoltar al Claudi afegnt detalls de guitarra elèctrica a la cançó Els malsons de la Dormisona. Serà la cançó número 4 del CD L'Endrapasomnis. És un moment molt important de l'espectacle ja que és l'escena màgica en la que la princesa Dormisona, al llit de palau, no pot dormir perquè te malsons:

"Les parpelles cauen, les pestanyes juguen

les lleganyes surten, les pupil·les es clouen...
...cada nit igual, cada nit igual..."

Estem en el procés de gravació a l'estudi.

A data d'avui ja hem fet possible el verkami pel CD de l'Endrapasomnis.

Tot el que vingui serà per millorar encara més la gravació i edició del disc. Gràcies a tots els mecenes que el faràn possible!

#05 / VIDEO a l'Estudi de gravació: Dia 6 Tafaneries del Xavi

Avui el Xavi ha anat a l'estudi a fer el tafaner. Mireu com s'ho passen de bé amb la divertida cançó nº 5 "Tafaners i tafaneres" del disc:

també ha fet fotos dels trescos fent sonar i somniar la música de L'Endrapasomnis:

el Jordi Lopez rascant el baix:

el Claudi Llobet amb el llaüt:

i el Xavi també s'hi ha apuntat (nomès a la foto, hahahah!):

Això pinta molt bé.... i sobretot sona molt bé!!!

Gràcies per confiar en nosaltres i per "ser tafaners i fer-ne safareig"!

Seguim!!!!

#04 / Estudi de gravació: Dia 5

8/7/14 Dia 5 de Gravació de L'Endrapasomnis.

Aquest matí hem començat pel final, gravant la cançó que tanca l'obra. El Marc Durandeau ens ha deixat una Telecaster custom que es va comprar fa uns anys a Los Angeles. Un somni endrapat...
"Somnis endrapats" és el moment màgic en el que la Dormissona s'enlaira i sobrevola el pati de butaques i...

Demà intenterem que escolteu i veieu alguna cosa de la gravació a l'Estudi.

Avui us deixem una foto del Toni tocant la Telecaster custom de Los Angeles. Te pinta de sonar molt bé, oi?

#03 / Us presentem el llistat provisional de les cançons

Bona tarda Mecenes i/o futurs mecenes ;)

Us presentem el llistat provisonal de les cançons i música de l'Endrapasomnis. Així us podeu fer una idea de l'atmosfera del disc. Esperem que us agradin!

Gràcies per ser embaixadors del País de la Bona Son!

Properament... més!

#02 / Primers dies d'enregistrament

La tresca ha començat l'enregistrament de les cançons i la música del CD Endrapasomnis. Ho fan de la mà del Marc Durandeau, que amb la seva trajectòria com a músic i compositor segur que aportarà una mirada interessant a la producció.

No passa sempre, però han començat pel principi, amb la cançó de "La son i l'insomni", que obrirà el disc i és la que també obre l'espectacle. La cançó presenta a la Son (representat per la Txell Botey) i a l'Insomni (representat pel Xavi Idáñez), els dos personatges que s'encarreguen de narrar la història de L'Endrapasomnis:

La son i l'insomni

són dos bons amics,

els dos sempre es troben

al fer-se de nit...

El Claudi hi ha posat la guitarra clàssica i el Jordi el baix. El Claudi també ja ha deixat gravada la veu principal de la cançó. Encara cal afegir-hi instruments i segones veus.

leer más

#01 / Video Primera Setmana al Verkami. Tot passejant us oferim un tast de la "Cançó Coixina"

Aquest dissabte (21 Juny) Teatre al detall vam anar a Granollers a gaudir del concert ZUM de La Tresca i la Verdesca al concert de ZUM. Aquí teniu unes fotos:



Després vam aprofitar per gravar aquest video saludant-vos i oferint-vos un petit tast de la cançó coixina del CD de L'Endrapasomnis:

**Primera setmana al verkami. Gràcies Mecenes!

Queden 33 dies de Verkami

JUNTS HO ACONSEGUIREM!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies