❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

A MÀ, un nou taller-botiga d'INTEGRA

El projecte A MÀ Taller de paper, necessita créixer. Per això volem fer un pas més per optimitzar les condicions de treball de les persones amb altres capacitats. Ens hem proposat ampliar el projecte social obrint un nou taller-botiga al centre de la ciutat d’Olot. Ajuda’ns a fer-ho possible!

INTEGRA

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
116
Aportaciones
11.415€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUI SOM I LA NOSTRA MISSIÓ

Fa 8 anys que "A MÀ Taller de paper" va començar partint de l'experiència de treballar amb persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental en el procés d'elaboració de paper artesanal. Aquest aspecte dóna un valor afegit al nostre producte i a la seva elaboració en sí.

Actualment hi treballen 18 persones, amb capacitats diferents. Fem una producció anual de 2.000 Kg de paper artesanal.

La comercialització es basa en encàrrecs de particulars o empreses de la Garrotxa. Elaborem làmines de paper, llibretes, albums de fotos, invitacions de casament entre d'altres. El producte estrella són les capses de paper que realitzem per embolcallar.

Ens dediquem a la fabricació de paper seguint un procés totalment artesanal. La qualitat de les primeres matèries fan del paper A MÀ, un paper perdurable en el temps i un suport de gran qualitat apte per a tot tipus de tècnica creativa.

Progressivament ens hem especialitzat en la creació i en el manipulat del paper artesanal, i és ara quan volem continuar desenvolupant el projecte amb la creació d’un taller-botiga al centre de la ciutat d’Olot.

El taller-botiga aposta pels seus productes i el seu equip. Per això hem de fer un pas més per a poder aconseguir millorar la rendibilitat del taller-botiga i optimitzar les condicions de treball de les persones amb altres capacitats.

La nostra missió és augmentar la qualitat de vida de les persones de l'Associació d'INTEGRA ,així com fomentar la sensibilització i l'obertura social.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Actualment l'ubicació i l'espai del Taller de paper ens limita l'accessibilitat, la funcionalitat i l'obertura al públic ja que estem a les afores d'Olot.

Les aportacions serviran per finançar les reformes d'adaptació del nou taller-botiga.

Una de les vies de finançament que engeguem és aquest projecte de micromecenatge amb el que volem aconseguir 7.000€ .

En definitiva , amb les vostres aportacions , col.laborareu a ampliar el projecte social obrint un nou taller-botiga al centre de la ciutat d’Olot.

Volem que aquest somni esdevingui una iniciativa participativa i fer-ho extensiu a tota la societat.

CALENDARI I RETORN ALS MECENES

Esperem aconseguir l'objectiu d'aquesta campanya i poder iniciar el trasllat al nou taller-botiga a principis del mes de març de 2014.

Les recompenses es podrien lliurar a partir del mes de març, un cop hagi finalitzat el projecte de micromecenatge i hàgim acabat el trasllat al taller-botiga.

RECOMPENSES

Pel que fa a les recompenses, es podran passar a recollir per la botiga o bé les farem arribar als mecenes. Calculem que en dos mesos totes les recompenses estaran entregades.

Us deixem un exemple dels productes que podreu trobar en les recompenses que us oferim si col·laboreu en el projecte.

Exemple del lot "Línia Dolça"

Bijuteria

ENS POTS SEGUIR A:
Facebook del Taller Ocupacional
Al nostre web d'INTEGRA

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

10 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • INTEGRA

    INTEGRA
    Autor/a

    10 años

    Hola Laia, El sistema de micromecenatge et permet continuar fent aportacions i contribuir al projecte encara que ja s'hagi assolit l'import objectiu.
    És més, és important per nosaltres aconseguir el màxim import possible per poder finançar una major partida de la reforma i adequació del nou taller-botiga. Les aportacions rebudes més enllà de l'objectiu contribuiríen igualment en el finançament del mateix aspecte que la resta. Esperem haver resolt el teu dubte. Gràcies per interessar-te per al nostre projecte.

  • Laia

    Laia

    10 años

    Hola, si s'arriba a l'import proposat abans que s'acabi el termini, es poden seguir fent aportacions? Gràcies.

  • INTEGRA

    INTEGRA
    Autor/a

    10 años

    Bon dia Albert, sí, treballem sobre encàrrec, tot i que sempre tenim arracades, collarets,... en estoc, de molts colors i variats. Pel que fa a les formes pots triar la que t'agradi, fins i tot, proposar-ne de noves.

    Moltíssimes gràcies pel teu interès.

  • INTEGRA

    INTEGRA
    Autor/a

    10 años

    Bon dia, Sóc l'Albert. He vist que feu bijuteria amb paper reciclat. És una idea fantàstica! Treballeu sobre encàrrecs personalitzats? És a dir, si puc triar el color o fins i tot donar-vos la idea d'una forma, etc.

  • INTEGRA

    INTEGRA
    Autor/a

    10 años

    Hola Aniol, el dimarts dia 4 de febrer, de les 10 h. a les 13h., hi va haver un tall en el servei de la passarel·la de pagament que utilitza la plataforma Verkami, amb la qual cosa durant aquestes tres hores no es va poder realitzar cap aportació mitjançant targeta.

    Gràcies per intentar tornar a fer l'aportació.

    Molt agraïts pel teu interès!

  • Aniol

    Aniol

    10 años

    El dimarts dia 4 a les 11h vaig intentar fer una aportació , però no vaig rebre el correu de confirmació ni he vist que consti la quantiat agefida al total. Torno a fer-ho?

    Gràcies!

  • INTEGRA

    INTEGRA
    Autor/a

    10 años

    Hola Xavi,

    El passat dimarts dia 4 va haver-hi un tall en el servei de passarel·la de pagament, que va afectar a les aportacions realitzades amb targeta des de les 10 hores fins a les 13 hores. La incidència es va resoldre de seguida, però cal que tornis a realitzar l'aportació que desitjaves fer; ja que no va quedar comptabilitzada.

    Gràcies per la teva ajuda!

  • Xavi

    Xavi

    10 años

    Vaig intentar fer una aportació el dimarts dia 4 a les 11 del matí i no he rebut el correu de confirmació, hi ha algun problema?

  • INTEGRA

    INTEGRA
    Autor/a

    10 años

    Hola Nola,

    No hi ha cap problema. Quan la campanya finalitzi, la plataforma Verkami ens farà arribar les teves dades.

    Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per demanar-te com vols rebre les teves recompenses.

    També et demanarem si vols que el teu nom surti publicat a la pàgina d'agraïments de la nostra web. Si no vols que surti el teu nom, no hi cap problema.

    Moltíssimes gràcies per al teu interès!

  • Nola

    Nola

    10 años

    Hola,

    Puc ser mecenes sense que el meu nom surti a la vostra pàgina d'agraïments?

#08 / CONTINUA AJUDANT-NOS!

Encara queden 5 dies de campanya i la vostra ajuda ens és molt útil. Si encara t'interessa col·laborar i creus en el nostre projecte, no deixis de fer aportacions. El suport que rebem a partir ara, el destinarem a la innovació en tècniques d'elaboració de paper i en la compra d'estris de laboratori per fer les proves.

Us animem a que ens acompanyeu fins al final d'aquest viatge!

#07 / EL SOMNI ES FA REALITAT GRÀCIES A TOTS VOSALTRES!

Avui al taller ocupacional d’INTEGRA estem de celebració. Sobretot A MÀ Taller de paper, on es respira un ambient de felicitat i emoció. Gràcies a vosaltres, hem aconseguit el nostre somni d‘obrir un nou taller-botiga.

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.

Aquest projecte és de tots, persones que coneixem i també persones anònimes que han cregut en la nostra tasca i han participat del nostre projecte. Ara ens toca treballar molt, com hem fet fins ara, per donar-nos a conèixer a Olot, a Catalunya i al món. Comptem amb el vostre suport, tenim la il•lusió i l’experiència per fer-ho i sobretot tenim les persones.

Aquí les teniu :

#05 / Entrem a la recta final!

El dimecres 12 de març és l'últim dia per fer aportacions a través del Verkami al nou projecte "A MÀ, un nou taller-botiga" d'INTEGRA.

Avui, quinze dies abans, ja portem recollits més de 5.000€, però encara ens falta la recta final.

AJUDA'NS A FER-HO POSSIBLE !

Adreça projecte

#04 / Estem a l'equador de verkami!

A l'equador de la campanya de micromecenatge ja hem recollit 4.870 euros a través de 65 mecenes. Agraïm molt sincerament el suport rebut dels actuals mecenes i animem als qui encara no ho són, a formar part d’aquest projecte. Encara queden 20 dies per poder efectuar aportacions i participar d’una il•lusió que comença amb una làmina de paper i continua amb un taller-botiga.

Moltíssimes gràcies a tothom!!

#03 / Ja hem arribat a 4.000, el projecte continua...

Hores d’ara ja som una bona colla de mecenes, més de 50 persones. Entre tots hem aconseguit reunir 4.000 euros. Hem d’estar molt contents i contentes. Moltes gràcies a tots i a totes.

Però aquest projecte encara no està acabat, ens queda molt per fer, encara volem ser més, volem que molta més gent es faci seu el projecte. Ajuda’ns a escampar la idea. Envia aquest enllaç a totes les persones, parents i coneguts :

A MÀ, un nou taller-botiga d’Integra

http://www.verkami.com/projects/7549-a-ma-un-nou-taller-botiga-d-integra

Junts ho podem fer possible !

Gràcies per tot!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies