❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

"AxisOrCa" primer disc de Carola Ortiz & Landy Gana

AxisOrCa són cançons profundes, oníriques i originals. Ajuda'ns a treure a la llum el nostre primer disc grabat íntegrament a casa!

Carola Ortiz Rodó

Un projecte de

Categoria

Pop

Creat a

0
segons
100
Aportacions
2.445€
De 2.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano, English i Français

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Estimats amics, amants de la música, familiars i músics,

Fa més d'un any que l'Aurélien "Landy" i jo vam començar una aventura musical molt especial: vam decidir gravar un disc de les nostres cançons a casa. El resultat és quelcom de molt viu, un treball d'artesania fet amb cura, constància, paciència i amor.

Durant aquest període hem crescut en molts aspectes, fent tasques que ni imaginàvem poder fer al principi. En Landy a més de gravar el baix, les bateries, les guitarres i totes les percussions del disc, ha après a utilitzar el ProTools (programa de gravació), ha construït un preamplificador, ha gravat tots els instruments i els ha mesclat. Jo he cantat i tocat els clarinets i a més he hagut de treballar fort per tocar els teclats, el piano i una mica d'acordió! També hem escrit totes les lletres en anglès, francès i català, hem fet els arranjaments generals i de la secció de cordes a més d'encarregar-nos de la post-producció sonora.

Al final ha sigut un camí molt llarg però encara més enriquidor!

Ara ja sóm a la recta final i després de tanta feina feta ens faria moltíssima il·lusió poder treure el disc, tenir-lo a les mans!!! i seria tant bonic poder-lo compartir amb vosaltres i que gaudiu escoltant el què hem creat!

Per això necessitem la vostra ajuda. Us convidem a recolzar el nostre projecte amb el sistema del micro-mecenatge. Una empenta que pot ser petita o molt gran, tant com pugueu i/o desitgeu.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els vostres diners serviran per afrontar els últims passos d'una producció musical: pagar el màster (el procés final del sò professional), el disseny gràfic del disc i les còpies físiques. La vostra aportació econòmica serà recompensada amb molta il·lusió i "carinyo" a més de tot allò especificat a sota de cada quantitat.

CALENDARI

Esperem poder-vos enviar l'àbum entre agost - octubre. Pel què fa a l'EP encara no ho sabem i el concert de presentació tampoc té una data precisa.

Moltíssimes gràcies per donar-nos una mica del vostre temps i ajuda i esperem poder compartir la nostra música ben aviat!

Musicalment,

Carola Ortiz i Landy Gana

video musical de Every Moment al Vimeo

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Samuel Ruiz

    Samuel Ruiz

    casi 11 años

    Hola, somos Praderas Music.

    Nos gustaría pasaros tarifas para duplicación de CD's.

    Si estáis interesados, enviadnos un mail con el número de teléfono, nombre y apellidos y la población (para calcular el transporte).

    Gracias.

    www.praderasmusic.com

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies