❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

El Backstage de la Vida

Quan vaig descobrir la resposta del "Qui sóc" en mi, vaig viure una alegria i una llibertat indescriptible. Ara sé que com a creadora puc crear la meva pròpia felicitat. "Qui sóc?" és una pregunta que viatja amb nosaltres des dels temps i els no temps i la ment ens han donat milers de respostes...

Jordana Yontney

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
9
Aportacions
600€
De 5.851€
Aporta al projecte
Veure projecte en English, Castellano i Galego

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

"Quan vaig descobrir la resposta del Qui sóc en mi, vaig viure una alegria i una llibertat indescriptible".
"Ara sé que com a creadora puc crear la meva pròpia felicitat. Qui sóc? és una pregunta que viatja amb nosaltres des dels temps i els no temps i la ment ens han donat milers de respostes...

...Però on és la resposta que ens fa deixar de buscar?

EL BACKSTAGE DE LA VIDA

El primer projecte de Clau de llum produccions (Holístiques) és aquest documental sobre teràpies holístiques (Reiki,Bioenergètica,Respiració holotròpica, Ho'oponopono, Tantra, Regressió...ect), espiritualitat i nova consciència.

El documental El backstage de la vida està en el seu 50% rodat però ens falta acabar de rodar l'altre 50% on recau la major part del pressupost que necessitem. Seria destinat a material per al rodatge, so, càmeres, discs durs, equip humà (Tècnic, artístic i direcció), producció i post producció. Rodem en exteriors i ens cal abonar i demanar permisos de rodatge, catering, allotjament per a l'equip i els actors. Si arribéssim a superar el pressupost desitjaria destinar-ho a la retribució de l'equip que amb moltes ganes pren part en el projecte.

COM SERÀ EL DOCUMENTAL

El documental consisteix en diferents entrevistes a terapeutes experimentats de diferents teràpies energètiques i naturals acompanyades d'experiències reals i testimonis anònims que ens parlaran de la seva vivència amb una determinada teràpia. Tot acompanyat i guiat de la mà d'una periodista i d'Aura, una noia que ens farà de vehicle conductor i d'intermediària. En aquest treball investigarem només algunes de les diferents teràpies holístiques que actualment es coneixen i que malgrat les diferències, es consoliden i parteixen d'un mateixa base. No cercarem una sol·lució ràpida o una formula estàndard a la diversitat d'inquietuds, pors, experiències vivencials o dubtes si no unes eines que ens ajudaran i ens faran el camí més fàcil i feliç en el treball personal en un mateix/a.

CALENDARI DE RODATGE

Exteriors: Fageda Juliol (pendent de confirmar), Pedraforca Juny (pendent de confirmar), Vallgorguina Agost, Setembre, Octubre.

Interiors: Vallès Occidental Agost, Setembre, Octubre

TEMPS DE FINALITZACIÓ I "POSADA EN ESCENA"

Calculo/desitjo/espero que en 9 mesos o menys ho podria tenir tot rodat, editat i post produït, tenint en compte que la durada i el desenvolupament d'aquest procés creatiu és força subjectiu donat que també està en mans del futur, amb qui fluirem al màxim possible, a banda de les meves pròpies i de l'equip.

EQUIP HUMÀ

Equip Clau de Llum Produccions Holístiques

JO MATEIXA

Llicenciada en Media and Communication studies (specialized on Screenwrting) per la University of Wolverhampton (England). Masters en comunicació, escriptura de guions i cinema. Dramatúrgia, direcció escènica i escenificació. Teatre musical. Music.

Diuen que sóc genèticament artista i un esperit creatiu. Curiosament, però, no m’agrada gens el mot “artista” i no em vull ni podria mai auto-definir-me aixina, però sí, admeto tenir un esperit creatiu. La primera vegada que em vaig enfrontar a una pàgina en blanc tenia 6 anys (ara és molt més complicat que abans) i ho compaginava amb els estudis de música. La primera vegada que em vaig posar davant d’una camera va ser en directe com a presentadora l’any 1995. Sempre he desitjat poder dedicar-me a les meves vocacions-passions i a partir d’aquell moment em vaig decidir a seguir en aquest camí sense defallir. Podríem dir que sóc tossuda en auto-definir-me i creure, des dels 6 anys, en el meu camí com a guionista, escriptora, music, script, realitzadora i directora de ficció (cinema,teatre i televisió). He dirigit, produït i guionitzat tres curts dels que portava la producció i la direcció de l'equip al complert així com la direcció de la pel·lícula. He tingut la inestimable i meravellosa oportunitat de dirigir teatre musical, he conduit i guionitzat programes de televisió i radio i he escrit diversos guions per a producció aliena. He composat musica, toco dos instruments, he publicat dos llibres un de poesia i una novel·la de ciencia ficció (m'espera un altre en el forn) i he plantat un meravellós arbre que viu en el meu jardí.

Aquest és el meu primer documental de ficció i un repte molt encoratjador per a mi i que vull dur a terme com a primer projecte de la meva productora Clau de llum produccions Holístiques, nascuda de la inquietud per donar a conèixer i mostrar amb històries i personatges la diversitat d'eines per a la cerca de la nostra veritable essència dins de cada u, el "qui sóc", el que som, trobar l'alegria de Ser, el que vivim, el que sentim, el que compartim i com ho compartim amb els altres, i la diversitat de vides humanes que en realitat ens porten a la unitat, a la convivència pacifica, empàtica i solidaria, a la comprensió i la tolerància.

Sobre mi…..: Només un esperit més, nodrit per la bellesa de cada cosa, cada espai, cada bri d'aire, cada ona del mar, d'aquell tot que és art.

Per a més informació podeu adreçar-vos a la meva pàgina web: www.jordanayontney.com

LA PRODUCTORA

Creiem en l'esser humà com en un Ser multi dimensional en aquest cosmos, en aquest univers creat que aprèn amb nosaltres, un Ser que evoluciona dins una unitat infinita creadora i amorosa d'on som alhora creadors i alhora fruit creat. Els interessos materials, unidimensionals i egòtics ens han fet no recordar aquesta connexió amb nosaltres mateixos dividint-nos en ment, cos i esperit oblidant el que realment som i en un subgrup de jo, vosaltres, ells. Volem ser part integradora d'aquestes tres bàsiques dimensions aprofundint en el nostre SER i desfent poc a poc els dogmes, prejudicis, lideratges, conceptes formals i estructures mentals fixes, que ens han lligat de cor, mans i peus i així poder anar més enllà del ego-ment i ser realment lliures. Desitjaríem que la recerca del propi SER esdevingués quelcom natural, del dia a dia...una aventura, una experiència humana, un joc, un desig d'aprendre i de descobrir el que hi ha darrera del nostre personatge i de l'escenari que hem creat. Una de les portes d'entrada a tot això és la Natura. Perquè no hi pot haver la certesa de grup, de tot som Un, si abans no sabem qui som realment en individual.

Aquest documental pretén ser la antesala del nostre treball, una finestra oberta a tot allò que pugui venir després amb les nostres més grans il·lusions, intuïcions, curiositat, ganes de descobertes, empenta i alegria.

Tots els projectes i tots els rodatges comencen sent un repte i aquest ens fa una especial il·lusió donat que serà la primera pel·lícula que realitzarem amb la nostra jove productora Clau de llum produccions (Holístiques). Esperem que juntament amb el nostre proper curt, que esperem poder-vos presentar ben aviat, puguin tenir bona acollida i puguem dur a terme aquests i més projectes que ja esperen per veure la llum.

Moltíssimes gràcies!!!

Perquè tots els éssers som, en realitat un equip en fase d'aprenentatge i descoberta.

Porque todos los seres somos en realidad, un equipo en fase de aprendizaje y descubrimiento.

Because we all are a team on learning phase and discovering.

MÉS INFORMACIÓ
www.jordanayontney.com / www.claudellum.net / www.claudellumfilms.net

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#09 / Seguim treballant?

Cat

No em aconseguit el pressupost previst per al nostre Documental però hi seguim trevallant! Que ningú s'adormi ara eh? Enrederim els rodatges uns mesos, això si. Durant el mes de setembre esper poder donar més dades. Moltissimes gràcies a tots aquells que hi han col·laborat economicament, aquells que ens heu recolzat amb ànims i amb fets i aquells que ens heu escrit per demanar-nos més informació, interessant-vos i donant-nos suport. A tots gràcies!! D'això...que encara no marxem de vacances companys i companyes. Seguim doncs! Gràcies! :)

Eng

Didn't get the expected budget for our documentary but we still work on it! Nobody going asleep now huh? The shooting will be delayed for a few month, though. During the month of September I hope to give you more details. Many thanks to all those who have contributed financially, those who have supported us… seguir llegint

#07 / El nostre guió...i fins aquí puc llegir....

No puc desvetllar res...només dir que entre les seves pàgines hi ha molt d'un món de màgia i espiritualitat, del que som i que hem anat oblidant poc a poc pel pas de la nostra ment externa....de les formes i de les creences....

Ajudeu-nos a obrir les imatges que guarden les seves pàgines...

Gràcies!!

#06 / El nostre forum! Obert a tothom.

Forum Clau de llum Produccions Holístiques

Us volem presentar el nostre Forum obert on podreu participar activament i lliurement. Allí trobareu informació sobre el documental el "Backstage de la vida" (i properament sobre altres projectes) i com podeu interactuar amb ell en viu i directe i en la vida real.

http://claudellumfilmsforum.forocatala.com/

Esperem que us sigui una eina útil.

Fins prompte!!

#05 / Regresions: Part del testimoni #1.

Testimoni El Backstage de la vida

"No tinc por a la mort, perquè la meva mort serà el naixement en un altre estadi en una altra dimensió, en una espera per a tornar a aprendre unes altres coses..(...)"

"Les regressións són per a buscar respostes a situacions concretes, una vegada que has trobat la resposta, t'ajuden a superar aquell trauma que tens, aquella pregunta de la que no trobaves resposta però cal continuar vivint buscant altres experiències en aquesta vida , perquè quan estàs aquí, en aquest moment fisíc i material és per a aprendre coses noves, per a expermientar coses noves no per a viure del passat."

Regresió

És una teràpia mitjançant la qual s'efectua un relaxació profunda al pacient sens perdre mai la consiència que permet que aflorin experiències oblidades del passat, recent o remot. El pacient recorda amb plena… seguir llegint

#04 / Altres teràpies II: Connexió amb arbres.

Tot és Un. Sembla ser un concepte prou estès, sentit i comprès per molts essers humans que ho han pogut experimentar i és la base per a poder entendre aquesta teràpia i la connexió real arboria.

Els nostres origens es troben en la naturalesa d'on sempre hem pres l'energia, el refugi, la calma i el repòs a mode de tornada al bressol de la gran mare. Quan desconnectem d'aquest origen i esdevé el desequilibri i com a conseqüència la malaltia, els arbres ens obren la porta per a tornar a entrar en la connexió natural i establir de nou els llaços harmoniosos i equilibrants i de retruc sanadors amb la Natura i la nostra veritable essència.

Cada arbre d'acord amb la seva estructura encarna una energia especifica. Connectant amb ells rebrem aquella energia especifica que necessitem just en aquell moment de la nostra vida. L'arbre fa de canal energètic entre nosaltres i l'energia primigènia, l'origen, la natura.

seguir llegint

#03 / Algunes de les teràpies I : Reiki, Ho'opponopono, Respiració Holotròpica

Reiki: El reiki és un canal energètic de sanació que data de la fundació del cosmos. És una eina creada des dels inicis per permetre que, a través d’un canal físic facilitar l’entrada de l’energia creadora i sanadora al nostre pla físic de consciència quan la connexió amorosa amb la vida i el cosmos ha estat bloquejada per la nostra ment i el patiment. D’aquesta manera es restableix l’equilibri energètic, emocional i físic perdut a conseqüència d’aquesta desconexió. Jesús, Buda i molts altres profetes i essers desperts en la consciència universal ja l’utilitzaven fent de canals d’entrada d’aquesta energia que ens envolta esperant a que aprenguem a utilitzar-la.

Ho’oponopono: Parteix del fet que tots som un, una unitat a qui afectem i que ens afecta. Això implica que qualsevol esdeveniment… seguir llegint

#02 / "Qui sóc" versus Actualitat

A vegades pensem i creiem que no tenim temps d'aturar-nos i trobar el nostre qui sóc, perquè creiem que primer cal solucionar el que ocorre fora de nosaltres, el remolí d'esdeveniments contra els que hem de lluitar i oblidem que la nostra lluita sense l'arrel del "jo sóc" es com lluitar amb els peus clavats a terra i la resta de nosaltres fora del cos. Així esdevé una lluita amb molt de soroll i pocs fruits perquè no ho fem amb la força, la seguretat, la confiança, la fermesa i calma i l'amor que ens dona el conèixer i ser conscients del nostre ser.

Tenim moltes eines a les nostres mans per tal de crear una realitat adient a cada un de nosaltres, crear la abundància que cerquem, que tot flueixi en equilibri i igualtat, saber que en essència som i viure la alegria de la existència. Aquest documental vol donar una pinzellada per a ajudar-nos a redescobrir quines eines naturals i energètiques vibren amb nosaltres i ens ajuden en el nostre camí.

seguir llegint

#01 / Ja tenim primer mecenes!!

Ja tenim primer mecenes!!

Permeteu que la nostra primera entrada al blog sigui per a agrair la primera aportació feta al nostre projecte, potser ens hauriem d'haver presentat primer.....però és no ens podem estar de fer-ho: Milers de gràcies!! Ens ha fet una gran il·lusió i desitgem poder-ne agrair moltissimes més!

Ah, I no marxeu encara... que fem guió i punt i seguit....

Fins molt aviat!!

Gràcies!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies