❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Tatsumi & Masako - L'Ànima indomable

L'Ànima indomable serà el cinquè disc de Tatsumi & Masako. L'edició serà en digital, casset i CD. Electrònica elegant i experimental.

Tatsumiandmasako

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
43
Aportacions
845€
De 680€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Tatsumi & Masako és el meu projecte personal (Raül Sala). Després d'editar Fred Urbà (Aiguamoll Records / Hiddentrack Records, 2018), Vysehrad (Aiguamoll Records / Edita la servidumbre, 2019), SYZ (Sevendipia Records, 2020) i Amor o Exili (Synth Vicious, 2022), ara torno amb un nou disc doble titulat L'Ànima Indomable.

Aquesta nova edició es realitzarà en estreta col·laboració amb Aiguamoll Records i Camping Records en format digital i amb el teu micromecenatge en format doble CD i Cassette. Amb la teva aportació no només estàs comprant música, sinó que estàs ajudant a la creació d'aquesta obra.

Sobre L'Ànima indomable

En aquest treball hi participen diversos artistes, com Klitter (Julio Lavado) o Batista (Óscar Fernández), i a més versiono una cançó de Voltereta (Felipe L. Navarro). El disc oscil·la entre l'indiretrònica, el pop sintètic, l'experimentació i la música ambient. A més, Klitter ha fet un remix de cada tema, que s'inclouran en l'edició digital, un CD extra i a la cara B del cassette.

La producció és a càrrec meu amb l'inestimable ajuda de Julio Lavado, qui també ha fet la masterització del mateix.

L'art final s'ha realitzat amb una antiga foto familiar en la qual apareix el meu avi i un misteriós personatge secundari. Aquest disc està dedicat als meus avis i a tota una generació que va prosperar malgrat viure en una època convulsa.

Per què opto pel micromecenatge?

L'edició d'aquest àlbum en diferents formats suposa una inversió important. A més, el micromecenatge sembla una bona oportunitat per arribar a un públic diferent i per provar noves formes de generar contingut cultural.

A què destinaré les vostres aportacions

Bàsicament, les vostres aportacions aniran directament a la fabricació de les còpies del doble CD i del Cassette, a més de la impressió dels fulls i la promoció de la campanya.

Sobre les recompenses

Tots aquells mecenes que vinguin al concert de presentació del disc podran recollir les seves recompenses in situ. A la resta us les faré arribar per correu postal. L'edició digital s'enviarà per correu electrònic.

Les recompenses que lliuraré als mecenes, segons les aportacions, són les següents:

  • Edició digital

  • Cassette

  • Doble CD

  • Làmina firmada de l'art del disc

  • Entrades al concert. Serà al setembre/octubre de 2023 a Mataró. Data per confirmar.

  • Nom als crèdits del disc

Calendari previst

Si s'assoleix l'objectiu del micromecenatge, l'àlbum es publicarà el pròxim mes de setembre. Les recompenses es lliuraran personalment pels membres del grup, al voltant d'aquell mes, i intentaré que puguis rebre el disc abans de la sortida oficial.

El concert de presentació està previst per setembre/octubre de 2023 a Mataró. Data per confirmar.

Què passa si no assolim l'objectiu fixat?

El disc estarà disponible en totes les plataformes digitals i continuaré amb moltes ganes de fer concerts perquè pugueu escoltar les cançons en directe.

Què passa si superem l'objectiu fixat?

Em sentiré el més afortunat del món i podré fabricar més còpies del disc o generar nous productes promocionals com ales de tela, samarretes, xapes, etc.productos promocionales como totebags, camisetas, chapas, etc.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

6 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Marcos

    Marcos

    11 mesos

    Qué buena pinta tiene! Qué pena no tener una de las recompensas con los antiguos álbumes!

  • Carles Soriano

    Carles Soriano

    11 mesos

    Molta sort amb el projecte!!!! Som Leo i Carles i us desitgem el millor!

  • felinavarro

    felinavarro

    11 mesos

    🔥🔥🔥

  • nara is neus

    nara is neus

    11 mesos

    🤍

  • Àngels Navas

    Àngels Navas

    11 mesos

    Queremos concierto! 🥳

  • Javier Torres Ridaura

    Javier Torres Ridaura

    11 mesos

    Un abrazo!

#01 / Lo hemos conseguido!!!

Muchas gracias a todas! Por fin verá la luz l'ànima indomable. Ya estamos iniciando los pedidos de material para que en septiembre, si todo va bien, podáis tener en vuestros reproductores el disco. Sois una parte importantísima de este proyecto, y se verá reflejado en los créditos del disco.

Os informaremos periodicamente de como evoluciona todo.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies