❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Amic Àngel

Un film documental homenatge a la vida de Àngel Pujol. Traslladarà als ulls del públic els seus 10 ultims anys de vida, dedicats plenament a desenvolupar projectes socials i humanitaris a Wukro, al nord d'Etiòpia, canalitzats a través de la Fundació "Centre d'Iniciatives Solidaries Ángel Olaran"

Ivan Talavera

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
4
Aportacions
90€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano i English

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Un film documental de la seva vida i obra.

El projecte Amic Àngel és un film documental sobre la vida i obra d'Àngel Pujol. Des de l'any 2005 , la seva única passió va ser poder ajudar els orfes de la ciutat Wukro , a la regió del Tigray , al país africà d'Etiòpia.

La seva amistat amb el missioner basc Ángel Olaran ha fet que moltes iniciatives puguin dur-se a terme.

"Amb Olaran només va fer falta una hora per conèixer-lo , un dia per admirar-lo i tota una vida per no deixar-lo.” Àngel Pujol.

Aquest film documental, a més de retre homenatge a Àngel Pujol, ens portarà fins a la regió etíop, per conèixer el problema de primera mà, i fer arribar al públic els sentiments i la realitat de Wukro , dels milers de nens i famílies que necessiten d'ajuda .

És molt fàcil escollir una paraula que defineixi el que va ser la vida de l'Amic Àngel,

GENEROSITAT

"Res li passava desapercebut ; tenia una manera delicada de mirar les coses , les gaudia i sempre les milloraria . Gaudia de qualsevol treball ben fet. Una de les seves metes, eradicar la fam i la manca d'escolaritat per als nens. Van ser gairebé 10 anys construint esperances de vida junts." Ángel Olaran.

Els testimonis i persones vinculades a ell , amics , professionals i coneguts, coincideixen en la seva capacitat de treball, esforç , energia , alegria i motivació per donar i fer feliços els que l'envoltaven .

Àngel Pujol en deixa el gener de 2015, la seva pèrdua suposa un fort cop, però més enllà de deixar orfe el projecte , la seva calor encara perdura.

Els objectius qualitatius d'aquest projecte.

• Reforçar la identitat de la fundació.
• Noves sensibilitats i maneres de conèixer la fundació i la cooperació.
• Creixement i consolidació a través del document audiovisual.
• Reflexió positiva sobre la cooperació.
• Plataforma de difusió per conèixer el projecte a Etiòpia.
• Donar a conèixer el treball d'Ángel Olaran.

La iniciativa que ens mou a la realització d'aquest film documental és la d'enllaçar Etiòpia i el territori d'actuació del CIS Centre d’Iniciatives Solidaries Ángel Olaran. A partir de testimonis reals , vivències personals, i el treball ja realitzat, el film traslladarà al públic les sensibilitats i els esforços presents i futurs per continuar el desenvolupament de projectes a Wukro , on amb el pare Olaran , va sorgir el Wukro Programm Development Social.

Els últims 10 anys de la seva vida dedica totes les seves energies a construir esperances de vida.

Gràcies a tu la seva flama perdura.

Cal continuar treballant per mantenir la flama i perquè els projectes sostinguts no quedin abandonats.

Les vostres aportacions van destinades a finançar part del cost de producció del film a Wukro , l'equip de treball es desplaça a Etiòpia, on es va a documentar la regió, els projectes i la problemàtica actual de la feina del pare Àngel Olaran per mantenir i donar resposta a les necessitats dels més de 700 nens orfes que encara resideixen en aquesta ciutat.

Aquest film documental ja s'està realitzant amb col·laboració del Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran. No obstant això , aquest tipus de projectes audiovisuals solidaris no són possibles sense la inestimable participació i la implicació de col·laboradors i patrocinadors.

Forma part del projecte amb les recompenses solidàries.

Part de les recompenses seran lliurades a principis de setembre.

Totes les recompenses lliurades als nostres mecenes són solidàries , és a dir part de l'aportació anirà integra i repercutirà directament en ajudar a la comunitat de la missió a Wukro .

Les despeses d'enviament també estan incloses.

Els dos àngels de Wukro, la seva única passió, fer possible cada dia un món millor .

Calendari previst

La finalització del film documental està prevista per a octubre de 2016 amb diferents projeccions a Lleida, Mollerussa , Madrid, Barcelona , Guipúscoa , així com un projecte trans -media a través de les xarxes socials del CIS per poder arribar més lluny i donar a conèixer el projecte del pare Àngel Olaran.

Les impressions i experiències de Carles Canut , Mari Pau Huguet , Artur Peguera , Rafael Ferreruela , Ángel Olaran , familiars i amics, entre d'altres, ens porten a introduir-nos en el món d'Àngel Pujol, d'Etiòpia i de la cooperació.

Equipo de Producción.

El càmera i realitzador Ivan Talavera , a càrrec de la fotografia el component de l'equip Marc Castello i la producció executiva a càrrec d'Anna Sierra . Aquest és l'equip encarregat de realitzar aquest projecte, paral·lelament al film documental, a Etiòpia es realitzara un treball fotogràfic dels últims avenços del Saint Mary 's College de Wukro .

La producció de diferents apartats del projecte ja estan en marxa, entrevistes, documentació i preparació d'imatges.

El calendari de post - producció està planificat per setembre i el de projecció i creació de còpies de visionat per al mes d'octubre.

+ Info

Pots seguir el projecte a Facebook

Centre d'iniciatives solidaries Ángel Olaran

[email protected]

#AmicÀngel #3petons

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies