❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sagrada Família en 7"

Des de Sagrada Família tenim moltes ganes d’ensenyar-vos les nostres últimes cançons i fer-ho d’una manera ben maca: publicant un EP en vinil de 7” de manera autoeditada. De fet, ja va sent hora i no tenim un duro. Ens dones un cop de ma i ho fem possible?

Els Sagrada Família

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
74
Aportaciones
2.375€
De 2.100€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

QUÈ VOLEM?

Des de Sagrada Família tenim moltes ganes d’ensenyar-vos les nostres últimes cançons i fer-ho d’una manera ben maca: publicant un EP en vinil de 7” de manera autoeditada.

Concretament volem dedicar els nostres i els vostres esforços a l’enregistrament, la producció i edició d’una sèrie limitada de 300 EP’s de 7” en vinil. La referència constarà de 5 cançons composades amb molta il·lusió i embolcallades amb els nostres més cuidats dissenys.D’altra banda, la decisió d’enregistrar només cinc cançons de la nostra collita i fer un EP 7” atèn a critèris economics: sempre és més barat gravar 5 cançons que 12.

COM HO FAREM?

Per tal de gravar tot això tenim a la nostra disposició l’estudi Micromaltese (Barcelona) de la ma d’en Marco Morgione, integrant de Linn Youki i del segell discogràfic Siete Señoritas Gritando, tècnic de directes d'Antonia Font i productor de formacions tals com Atleta, Odio Paris, Tilde, Wiggum, Lasers, Las Ruinas, entre altres.

La publicació del disc serà autoeditada, sense la mediació de cap segell discografic i tot l'artwork que l'envoltarà serà esmeradament treballat per les nostres mans amb dissenys i serigrafies pròpies.

PERQUÈ MITJANÇANT VERKAMI?

Iniciar un projecte mitjançant el finançament col·lectiu que ofereix Verkami ens sembla una manera elegant d’ignorar discogràfiques amb molt bones intencions però cada vegada més caduques, i permet apostar per noves emergències culturals que exploren nous models d’autogestio, distribució i proximitat amb el públic.

En aquest sentit ens sembla que el crowdfunding esdevé una eina molt important en la potenciació de la implicació directa de comunitats culturals en els projectes que poden ser d'interès per a aquestes, és a dir, ajuda a facilitar la relació entre els creadors-públic-obra per a que un projecte determinat tingui l'èxit que mereix en funció de l'interès dipositat pel públic.

Per altra banda, el que nosaltres podem aportar a vosaltres els mecenes és l'oportunitat de seguir de ben a prop un procés creatiu que sempre acostuma a estar velat en mans d'experts i autors; permet a la comunitat conèixer d'a prop la gravació d'un petit disc des del moment en que es planteja, es grava, fins que es converteix en una realitat tangible a les pròpies mans. Aquesta participació aporta en definitiva la difusió d'un model de cultura en el que ja és possible començar a creure.

EN QUÈ ENS GASTAREM ELS 2.100€ QUE DEMANEM?

Volem aconseguir la quantitat de 2.100€ mitjançant el micromecenatge per a cobrir la despesa total que suposa lagravació del disc: l'enregistrament, la masterització, edició gràfica i manufacturació, el planxat dels vinils i l'elaboració de les recompenses per vosaltres els mecenes.

Podeu fer les vostres aportacions consultant la columna de la dreta, on hi trobareu diverses possibilitats de contribuir adaptades a totes les butxaques. Cada aportació rebrà a canvi unes recompenses molt suculentes, no deixeu de consultar-les.

I TOT AIXÒ PER QUAN?

Doncs el més aviat possible. Segons les nostres previsions esperem finalitzar el projecte abans de la meitat de 2012, entre maig i juny. Això comprèn haver realitzat el procés sencer que atèn des de la gravació, masterització, edició gràfica i manufacturació i planxat dels discs fins a la elaboració de les recompenses.

ESTEM EN CONTACTE

Periòdicament els mecenes anireu rebent les últimes informacions i entregues de petits tasts audiovisuals del procés del disc. També podeu consultar la nostra web per a més informació o fer-vos fans de la nostra pàgina a Facebook. Si ho desitjeu també ens podeu fer arribar qualsevol inquietud mitjançant un correu.

Diari de gravació / La nostra pàgina web / Pàgina de Facebook

[email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#10 / Concert de Presentació 'Del Aneto al Mulhacén', nou EP de Sagrada Família.

Tenim el gust de convidar-vos a la presentació del petit disc que acabem de treure del forn.

La cita tindrà lloc a la Sala Slow de Barcelona, un local amb solera on podreu escoltar en primícia i en directe les cançons que composen aquest 'Del Aneto al Mulhacén' i també nou material que mai ningú ha escoltat, mentre us serveixen tot tipus de cocktails.

L'entrada és gratuïta i, si déu vol, tindrem ja a disposició còpies en vinil de l'EP (edició en vinil 7'' vermell i serigrafia a dues tintes, tot fet amb molt carinyo). Els mecenes podreu tornar a casa amb la vostra còpia sota el braç!

Us hi esperem. En tenim ganes. Serà maco.

www.sagratifamiliar.com

www.7argh.com

www.slowbarcelona.es

Organitza: Siete Señoritas Gritando.

#09 / Avís per a navegants: Descàrrega anticipada en exclusiva per a tots els mecenes.

Estimats/des mecenes,

A hores d'ara, la totalitat de vosaltres hauria de poder gaudir en el seu reproductor personal d'una vista similar a la següent:

Però ens temem que això encara no és així. El passat dia de Reis us vam fer entrega de la primera recompensa com a mecenes del nostre EP 'Del Aneto al Mulhacén': la descàrrega anticipada del disc en mp3, amb els dissenys de les portades i llibret interior. Però sembla ser que alguns de vosaltres heu tingut problemes en la recepció i el disc ha anat a parar a les escombraries d'internet (esperem que això no sigui un indicador fiable de qualitat). Així doncs, per assegurar-nos que a tothom li arriba la tant esperada recompensa, us reproduïm a continuació el missatge que vam enviar-vos amb l'enllaç de descàrrega. Agrairíem igualment que ens confirméssiu la recepció d'aquesta comunicació enviant-nos un mail a bondia@sagratifamiliar. Us deixem doncs amb el text:

"Estimats/des mecenes,

leer más

#08 / Els discs ja estan aquí! Dissenys i nova web

Estimats/des mecenes,

Ens posem en contacte amb vosaltres una vegada més per tal de mantenir-vos al corrent de les novetats que van succeïnt a cals Sagrada Família. Aquest llarg procés està arribant a un punt molt interessant. Aquest divendres passat van trucar a la porta per lliurar-nos tot això:

Ja us podeu imaginar ben bé de què es tracten tants paquets. Si, son les tres-centes còpies de l"Aneto al Mulhacén", el disc que ens heu ajudat a tirar endavant. El final s'apropa però encara queden algunes cosetes per fer. El següent pas és portar-los a la impremta on seran curosament serigrafiats amb el següent disseny:

La proposta visual ha estat duta a terme pel nostre amic Carles Murillo, que és un crack. Des d'aquí volem felicitar-lo per la feina feta i la paciència que està tenint amb nosaltres. 'Solid red' és el color del vinil que dona forma als nostres discs. A continuació, perquè pogueu començar a salivar, un detall:

Ja esteu tardant en entrar al nostre nou i flamant webleer más

#07 / Ja som aquí, mecenes!

Benvolguts mecenes,

Després d'un calurós estiu enmig de tantes crisis començem el curs enfilant-nos ja pel llom de l'últim gep de l'any de la fi del món maia. Als que pensàveu que se'ns havia ennusat la tovallola als turmells o que haviem mort ofegats en les nostres pròpies suors, donar-vos un rotund i simpàtic 'no, i ara!': Estem aquí, desitjosíssims de fer-vos arribar tot el que us hem promés i més!

Així que aquest mes de setembre, amb el disc recent gravat i masteritzat sota el braç, ens hem posat a treballar en el que han de ser les vostres recompenses com a mecenes, a fer paquetets coronats amb llaços ben bonics. En la següent imatge us ensenyem com a testimoni el 'timing' en forma de collage de tota la feina que hem de fer, confeccionat amb cartolina, macarrons i les nostres mans.

Collage temporal
Collage temporal

Però abans de seguir embolicant recompenses i planxant… leer más

#06 / Objectiu complert!

Estimats mecenes,

Ho hem aconseguit, gràcies a vosaltres ho hem aconseguit i de llarg. La fase de finançament a través d'aquesta plataforma ha estat un èxit total de participació i la xifra que us haviem proposat ha quedat totalment sobrepassada. Així dóna gust.

I un cop fet el recapte ara el disc és quelcom diametralment més real. I en això estem. Aquesta setmana hem fet un intensiu d'assajos al nostre gèlid local per posar cera, pulir cera, xapa i pintura final a les cançons; llestes per ser enregistrades.

El nostre amfitrió Marco Morgione ja ens està esperant a casa seva amb els braços ben oberts i els amplificadors ben calents per tal de començar la gravació el proper dimarts i durant els cinc dies següents. Esperem estar a l'alçada i poder així encabir-hi totes les xorrades que tenim pensades.

Tot estarà degudament documentat amb els videos-crònica que la… leer más

#05 / Quedan tan solo 5 dias: The Sagrada Família Commercial (Spanish)

Estimados mecenas,

Aquí os presentamos la cuarta y última entrega de la serie de videos que os hemos ido mostrando en nuestro blog durante estos 35 dias de campaña crowdfunding en Verkami. Un material a través del cual hemos querido estar cerca para enseñaros nuestras entrañas para transparentar de qué va todo esto, de lo cual vais a poder disfrutar cuando lleguemos al final de los finales de esta historia. No dejéis de consultar nuestro blog en Verkami.

Esta vez, explotadas ya todas las sutilezas, hemos optado por el formato mainstream y burdo de la clásica teletienda yankee, de la cual podréis gozar pulsando en esta línea de texto. Este descarado comercial fue filmado por Miren Ustedes, Stebba Ósk Ómarsdóttir y Melissa Alagna en la fiesta de aniversario de Eva, un insólito caso de mecenazgo con recompensa cumplida antes de tiempo -una parte, al menos-. Es todo verídico y es un resumen. Disfrutad con sus hipnóticos mensajes.

leer más

#04 / Primera demo: "Lo menos triste".

Antes de entrar a grabar en un estudio de verdad hay que hacer bien los deberes. Por eso durante las ultimas semanas hemos estado enchufando los micros, hemos conectado cables y ordenadores para hacer lo que tradicionalmente se llama una maqueta, es decir, un estudio hecho de esbozos sobre aquello que pretendemos que vaya en el disco.

Estamos particularmente satisfechos del resultado y queremos compartir una parte de ello con vosotros. Así que, para ir salivando un poquito mas, aquí os hacemos entrega de una de las canciones de la maqueta que se va a incluir en la grabación del disco si finalmente conseguimos la financiación para grabarlo.

No dejéis de pasar la voz y de nuevo muchas gracias.

www.sagratifamiliar.com

#03 / Llegando al ecuador

Faltan 20 dias para finiquitar esta maravilla de la microfinanciacion colectiva y ya en la mitad de todo este tiempo hemos alcanzado la mitad de la cantidad que pedimos. De ecuadores va la cosa. A todo aquél que ha participado hasta ahora, nuestras mas sinceras gracias por hacerlo posible.

Para celebrarlo os obsequiamos con otra entrega del proceso de todo esto: amigos, canciones y un vermut casero a la altura de cualquier mañana soleada de domingo.

No dudéis ni un instante en pasar la voz.

#02 / Sagrada Família pinta alguna cosa

Detalle para los amigos

Los primeros diez días de recaudación han pasado y no hay motivo de queja, es difícil ser paciente con algo así entre manos pero no queremos ser pesados. Así pues os iremos regalando pequeñas perlas a modo de incentivo. Aquí la segunda.

Por otra parte, casi hemos acabado la maqueta que nos servirá de guía a la hora de grabar. Grabar en serio. Hay hallazgos y alguno acabará sumándose a estas pequeñas perlas que tenemos preparadas.

Pasad un buen fin de semana y no olvidéis seguir pasándolo bien el lunes también.

#01 / Nosotros, Los Conquistadores

Empezamos hoy todo el asunto. La máquina de hacer dinero se ha puesto en marcha.

Debemos recaudar 2.100€ para pagar a Marco Morgione -dueño y señor del estudio Micromaltese-, a quien une una entrañable amistad con Norto -un señor que se dedica a golpear objetos con cadencia-.

Porque estamos a favor del tráfico de influencias. Porque está cerca de casa. Porque parece un hombre bueno y nos fiamos de Norto. Por eso vamos a grabar con Marco el disco de 7″, un disco pequeño.

Será así si nuestros adinerados amigos se dan una vuelta por nuestro proyecto en Verkami, plataforma ideal para ignorar tanto nuestra paupérrima situación económica como a los burdeles de discos, que tampoco están para fiestas.

En la máquina de hacer dinero podéis aportar lo que vuestros bolsillos y corazones os dicten. Como todos los que vais a pasar por allí sois amigos o familia, podemos afirmar con cierta soberbia que sabéis que de esto va a salir algo fino, elegante y agridulce.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies