❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Aigua de Marina

Benvinguts! Us desitjo una bona immersió en aquest projecte musical! Aigua de Marina serà un disc, creat a partir de la llavor d'unes cançons que he composat amb la meva guitarra, que creixerà i donarà fruits amb la col·laboració d'amics músics en un event de gravació únic.

Marina Vidal Oller

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
56
Aportacions
2.388€
De 2.250€
Aporta al projecte
Veure projecte en English, Castellano i Euskara

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Sobre l'autora

Em dic Marina i tinc 34 anys. Va ser als vuit anys que la meva mare em va proposar aprendre música i des d'aleshores m'ha acompanyat tota la vida. Per a mi ha estat un vehicle per a expressar les meves emocions i per a comunicar-les a les persones del meu voltant. He tocat en agrupacions de guitarra, cantat en conjunts corals, tocat la gralla pels castellers i actualment toco el baix elèctric en un grup.

Orígen

Al llarg d'aquests anys he escrit i composat, a mode de cantautora, amb l'únic acompanyament de la meva guitarra, cançons que m'han servit per a expressar sentiments i vivències en determinats moments de la meva vida. Per a mí tenen un gran valor sentimental. La idea de donar-lis vida i un cos físic ha estat present des de fa anys i ara m'he decidit a fer-la realitat. He escollit les vuit cançons que considero més significatives, per a ser gravades en ordre cronològic en un disc únic.

Amb les vostres aportacions, aquest projecte esdevindrà realitat. Desitjo que ben aviat tingueu el disc a les vostres mans!!

L'equip

El disc no comptarà exclusivament amb la meva veu i el sò de la meva guitarra. Per a fer créixer, donar riquesa i personalitat a cada cançó, he convocat a un grup de nou amics i músics, vocals o instrumentistes, que he tingut el privil·legi de trobar en el camí.

Ells són: el Nico Canet (edició), el Gonya (guitarra), el Mario Bueno (piano), l'Anna Castellà (flauta travessera), la Emma Ribas (veu), el Rubén Pascual (veu), el Gerard Vidal (veu), la Sonja (veu) i el Dani Diaz (veu).

El plà

Els darrers mesos, amb el bon treball del Nico, hem gravat en el seu estudi de Mataró Tinyroom, les demos de les cançons.
Tinyroom

Les meves composicions seràn la base sobre la que afegirem més veus i instruments. Tot l'equip de músics ens trobarem del 23 al 26 de juliol a la masia Dolçamar de Sant Iscle de Vallalta, envoltats del parc natural del Montnegre i el Corredor, per a fer la gravació.

Habilitarem una construcció exterior a la casa a mode d'estudi de gravació. El personal de la masia té experiència en events similars i ens reserven l'espai per a nosaltres en exclusivitat. Podem adaptar els espais al nostre gust i disposar d'un horari lliure per a fer les nostres activitats.
Masia Dolçamar

El més important serà el clima de creativitat que sorgirà entre els músics durant la convivència i **la música que sorgirà espontàniament entre tots.

Farem un enregistrament fotogràfic i de video de l'esdeveniment a mode de "making-of", gràcies a la col·laboració del Sergi Molina (video) i de la Queralt Aloy (fotografia), que també formaran part de les recompenses que obtindreu com a mecenes del projecte. Entre les recompenses també us fem la proposta d'assistir a una de les jornades de gravació!

Aquest projecte no té un ànim de lucre, ni espero obtenir fama o convertir la música en la meva professió. L'únic objectiu és compartir la meva música amb tots aquells que creguin en ella. Fer-la créixer, tan com poguem i gaudir-la junts.

A què destinarem les vostres aportacions

El pressupost del projecte inclou l'allotjament i els àpats dels músics durant la gravació a Dolçamar, les despeses d'edició, masterització i impressió de les còpies físiques del disc i l'entrega de les recompenses a tots els que ens hagueu donat suport com a mecenes.

Prevec que a finals de setembre ja tindré el disc físic i podré organitzar la trobada de celebració del naixement del disc i començar a entregar les recompenses (enllaços per descàrrega digital del disc i del video "making of", discs físics, fotos, manuscrits i concerts).

Més info

Pots escoltar la demo de la cançó promocional del disc "Seràs tu"
demo Seràs tu

Visita la nostra pàgina de facebook:
Aigua de Marina

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

#03 / Procés laboriós

Hola a tots els nostres estimats mecenes:

Ja fa unes setmanes que hem reprès l'elaboració del format físic del disc. Després de moltes audicions en diferents reproductors i de les modificacions oportunes ja hem donat el vist-i-plau a les nostres cançons.

Hem rebut una mostra d'un minut i ens ha agradat la seva feina; així que ahir mateix vem enviar les pistes digitals de les cançons per a ser masteritzades per l'equip de "Sage Audio" a Nashville. Bon viatge! Trigaran unes deu dies i tornaran preparades per a ser gravades en els CD's.

L'Albert està fent molt bon treball amb el disseny de la caràtula i el llibret del CD. És complicat encabir-hi les meves lletres! Però jo crec que ens en sortirem.

Esperem tenir-ho tot a punt per enviar-ho a Duplicat.cat a primers d'octubre per a la impressió del disc. Trigarà però arribarà!

Molts petons a tots i fins aviat.

Marina

Hola a todos nuestros queridos mecenas:

seguir llegint

#02 / Fase de disseny!

Hola a tots!

Ja tenim les mescles finals de tots els temes d'Aigua de Marina :-)

només ens queda fer una audició final a Tinyroom i donar-li el vist-i-plau final per a enviar-ho a Estats Units (sí! el nostre disc viatjarà digitalment a Nashville!) per a la masterització.

Tenim el pressupost de l'edició física que serà a Barcelona, gràcies a l'equip de Duplicat.cat.

Està en marxa el disseny gràfic i maquetació que serà a càrrec de l'Albert Marcos (amic i mecenes també; tot queda a casa!). Moltes gràcies Albert!

I com que no volem rebelar cap sorpresa doncs... aquí acaba l'informatiu ;-)

Cal dir que com que és agost i tots tenim les nostres vacances... doncs farem també una pausa, és clar. Tanmateix espero acomplir amb les dates del projecte i tenir el disc a les mans per a finals de setembre.

I ja em posaré en contacte per a entregar-vos les vostres recompenses!

Serà una oportunitat per a trobar-me amb tots vosaltres personalment :-)

Bon estiu a tots i fins aviat!

Marina

seguir llegint

#01 / Moltes gràcies a tots!

"Aigua de Marina" és possible gràcies a vosaltres. Moltíssimes gràcies a tots!

Demà comencem a muntar la sala de gravació a Dolçamar i anirem rebent als músics... Molta inspiració a tots!

Posteriorment us contactaré personalment per a la entreda de les vostres recompenses com cal :-)

Molts petons

Marina

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies