❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou CD de Lád Cúig - POEMES DE DESTRUCCIÓ

Ja són uns quants anys recorrent camins i ara toca passar a la següent pàgina. Amb una nova formació i ancorats en el punk/rock celta, Lád Cúig entra a estudi per gravar un nou LP, "Poemes de Destrucció", que mostra el treball realitzat durant els darrers temps. Ens ajudes a fer-ho possible?

Lád Cúig

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
83
Aportacions
2.507€
De 2.500€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Lád Cúig

Lád Cúig engega els seus motors ja fa un bon grapat d'anys. El grup ha sofert diferents realitats i ha evolucionat a través de diferents etapes fins a arribar a la situació actual: una clara aposta per la fusió entre el punk/rock contundent i reivindicatiu amb l'esperit folk/celta de sempre.

Amb un treball, "Tenim les Arrels", a les esquenes, el grup veu necessari l'enregistrament d'un nou LP, més d'acord amb la nova formació i l'estil actual. És així com, durant llarg temps i amb una estima i curositat minucioses, es preparen tots els ingredients que conformaran "Poemes de Destrucció".

En paral·lel als èxits obtinguts sobre els escenaris, tant a nivell estatal (Granada, Jerez, Zaragoza, Donosti...), com en l'àmbit català; el grup ha treballat en cançons pròpies, de caràcter contundent i carregades de missatge crític que vol mostrar, mitjançant la gravació d'aquest CD, a tot el públic.

Participa-hi!

Però, desgraciadament, la música és cara i tenim les arques buides. El procés d'elaboració d'un LP és llarg i, sobretot, costós; inaccessible per a un grup de joves com Lád Cúig.

És per això que fem una crida a la solidaritat per tal de tirar endavant el nostre projecte, al que tanta il·lusió dediquem. Si has arribat aquí i estàs llegint aquestes línies, esperem que entenguis que això no es tracta d'una botiga online de merchandising, alhora que tampoc és una súplica ni fem això per tal de pidolar diners o lucrar-nos d'aquests. Es tracta de transportar el que és el nostre projecte musical a una dimensió col·lectiva, per tal de fer sentir a tothom partícip d'un somni, una il·lusió.

Per això apostem pel micromecenatge com a eina per fer-ho realitat. Per a l'ocasió hem posat a la vostra disposició un seguit de recompenses, retribució justa amb cada aportació. No deixis de mirar-les totes! N'hi ha des de les més clàssiques (com samarretes i dessuadores, còpies físiques del disc...), fins a les més enginyoses: festes amb els integrants de Lád Cúig, cançons personalitzades, així com un llarg etcètera. Tota persona que hi vulgui participar s'endurà molt més que recompenses materials, es podrà sentir seu un fragment d'aquest treball.

Sobre les Recompenses

Totes les recompenses inclouen agraïments digitals i totes les que inclouen el CD també tindran agraïments al llibret del CD físic.

Tots els obsequis a partir de 20€ inclouen entrada al concert de presentació, i a partir de 40€ també inclouen aparició al videoclip.

Els dissenys de la samarreta i la dessuadora no són definitius. Un cop assolit l'objectiu farem els dissenys definitius en funció dels gustos dels nostres mecenes.

Aquelles que no impliquin la conclusió de l'LP (merchandising, agraïments digitals, trobades amb el grup, composició d'una cançó personalitzada) es podran començar a realitzar i entregar tant bon punt s'acabi el projecte d'autofinançament. Pel que fa a aquelles ubicades en els dies previs a l'estrena del CD (descàrrega anticipada, aparició videoclip...) es duran a terme quan estiguin disponibles. Pel que fa a la resta de recompenses, aquelles que impliquen la integritat completa del projecte, s'entregaran un cop acabada tota la producció.

L'entrega de les recompenses es farà en mà o el dia del concert de presentació. Tot i això, a aquelles persones que no puguin recollir-les, les hi farem arribar (despeses d'enviament incloses).

Gravats originals de Maria Farré:

Calendari Previst

Aquestes festes i l'impàs d'any ens sorprendran perfilant curosament els darrers detalls a l'estudi de gravació, amb les cançons ja enregistrades i comptant amb nombroses col·laboracions de luxe. El procés no s'acaba aquí: comença la mescla dels temes i, després de la màgia del màstering, les cançons veuran la llum. Durant aquest temps, Lád Cúig no romandrà inactiu, sinó que cal abordar nous plantejaments com és la gravació d'un videoclip de presentació de l'LP o la preparació d'un potent concert en directe, que serà presentat aquesta primavera i esperem que pugui visitar nombroses festes i sales d'arreu del territori.

Més Informació

Facebook
Twitter
Youtube

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

0 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies