❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Nou disc de Raydibaum

Raydibaum preparem el nostre 4rt disc i per fer-ho hem decidit comptar amb vosaltres a través de Verkami! Aquest disc és un canvi a tots nivells, per aquest motiu hem decidit anar per nous camins desde l'arrel, regirant les estructures sota terra

Raydibaum

Un projecte de

Categoria

Pop / Rock

Creat a

0
segons
209
Aportacions
6.406€
De 5.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte perquè simplement vols ajudar a fer-lo realitat:

“Estructures sota terra”, un disc molt personal, lliure de convencionalismes que marca un punt d’inflexió en la trajectòria del grup i que deixa clara la seva inquietud musical. No cal que el pop/rock sigui explícitament reivindicatiu o compromès per evidenciar la seva connexió amb la realitat: de la mateixa manera que la pluja mulla el bosc i l’aigua s’escola sota terra per acabar creant corrents subterranis, tota manifestació artística beu directament del seu entorn i acaba emergent.

En aquest treball Raydibaum ha buidat tota la tensió i la visceralitat del moment present per transformar-la en cançons enèrgiques, intenses i fosques. “Estructures sota terra” és un esforç per crear bellesa des de la penombra, des del més profund de les entranyes. Raydibaum fa un gir estètic i salta al buit sense mirar enrere, però mantenint la coherència de la seva trajectòria i un so innegablement propi.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions les destinarem al master del disc, edició, fabricació, artwork/disseny i per al videoclip del primer single

CALENDARI

Tenim previst que la sortida de disc sigui el 10 març, i voldriem començar a repartir les recompenses a partir de l'1 de març. Farem una festa per a donar en mà les recompenses a la gent de Barcelona i rodalies. Per aquells que no pogueu venir, no heu de patir ja que us ho enviarem a casa.

Ens podeu coneixer més a Facebook i Twitter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

9 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Nil Llorach

    Nil Llorach

    10 años

    La presentació és el dia 9 però a quina hora? I com va el tema entrades, jo he fet una aportació però hi pot vindre més gent? Meeerci

  • ELIANA LE DONNE

    ELIANA LE DONNE

    10 años

    Porfi traduzcan alguna de las canciones así las podemos cantar con ustedes....!!Gracias.....

  • Raydibaum

    Raydibaum
    Autor/a

    10 años

    Hola.

    En principi i si res no canvia, la festa per donar les recompenses serà el Doumenge 9 de Març al Koitton Club de Sants (Barcelona C/Rossend Arús, nº 9).

    Anyways, anirem informant-vos de totes les novetats.

    Salutacions.

  • mmasipv

    mmasipv

    10 años

    eis! Quan és la festa? (lloc, hora. etc)

  • Ivan Almazan

    Ivan Almazan

    10 años

    Aquest finde faras hores extras!!! De res crack!!!

  • Raydibaum

    Raydibaum
    Autor/a

    10 años

    Eo Ivan!! Ahora miro como lo soluciono. Gracias companyero.

  • Ivan Almazan

    Ivan Almazan

    10 años

    He fet dos aportaciones per error m'agradaria que participar com una sola aportació de 50€ PACK FAN DÚO COMPLERT! merci!!!

  • Raydibaum

    Raydibaum
    Autor/a

    10 años

    Merci ; Bibi !!

  • bibi

    bibi

    10 años

    no és una pregunta... és una afirmació! ES UN DISCAZO!!!!!!

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies