❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Goodbye Barcelona

“Goodbye Barcelona” és un musical apassionant sobre una mare britànica i el seu fill quan ambdós es veuen implicats a la Guerra Civil. El musical està inspirat en la vida dels homes i dones d’arreu del món que van unir-se a les Brigades Internacionals per a lluitar contra el feixisme.

Goodbye Barcelona

Un projecte de

Categoria

Creat a

San Fernando, Filipines
0
segons
166
Aportacions
6.610€
De 6.000€
Aporta al projecte
Veure projecte en English i Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

ORÍGENS

Després de l’èxit el 2004 del musical ‘Release The Beat’ al Teatre Arcola, Judith Johnson i KS Lewkowicz es van inspirar per escriure "Goodbye Barcelona" després de llegir un article al diari The Guardian, publicat l’any 2000, en el qual es retrataven alguns dels perfils dels supervivents de les Brigades Internacionals en aquell moment.

Aquestes van ser les persones que es van oferir per lluitar contra els feixistes a la Guerra Civil Espanyola i que tenien algunes sorprenents històries per explicar als escriptors. Inspirats per l’esperit indomable dels brigadistes, els quals ja tenien 90 anys, els escriptors van començar a treballar en l’espectacle, encarregat pel Teatre Arcola i el Departament de les Arts de Londres.

PRODUCCIÓ A LONDRES

La producció inicial va tenir lloc de novembre a desembre de 2011 al Teatre Arcola, a Londres, a temps per commemorar el 75é aniversari de la Guerra Civil i de la formació de les Brigades Internacionals. La sala del Teatre Arcola es va omplir cada nit i el musical va rebre molt bones crítiques dels mitjans tant anglesos com catalans i espanyols.

PRODUCCIÓ A BARCELONA

Ara, després de dos anys, el Teatre del Raval s’ha ofert per dur a terme una producció completament nova del musical en català. Però per poder assumir aquesta nova producció, amb un nou equip creatiu i artístic, necessitem el vostre suport.

Per fer realitat la producció del musical "Goodbye Barcelona" en català manquen 6,000 euros per equilibrar el pressupost, que són els que sol·licitem a través de Verkami, i es destinaran a pagar a l’equip artístic.

Si aconseguim el finançament necessari el musical "Goodbye Barcelona" s'estrenarà a finals de setembre, molt probablement el 26 de setembre de 2013, al Teatre del Raval, on es podrà veure fins el Desembre de 2013.

Pàgina Web Goodbye Barcelona
Youtube Goodbye Barcelona
Facebook Goodbye Barcelona
Twiter

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

19 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • pau xavier fdez

    pau xavier fdez

    más de 10 años

    Hola! Sóc un col.la orador de mecenatge i sí que surto a la llista, però no he rebut cap missatge. Voldria triar el dia i no sé como fer-ho. Potser vaig donar malament el correo-e. Gráciles!

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hi Kjelle! We are still waiting for the people that have not paid yet. And, the 30th of August the project will be close. So, probably between the 3rd and 4rd of September, the Theatre will contact all of you in order to arrange the bookings and the compensations.

  • Kjelle

    Kjelle

    más de 10 años

    What happens now that the money is in place. Will I receive a confirmation and booking options?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola Ramon! Moltes gràcies, encara que l'èxit de la campanya ha estat gràcies a tots vosaltres, que heu contribuït i ajudat en la difusió. Seria genial fer aquest 'homenatge' a la Batalla de l'Ebre amb el reconeixement institucional que cal i la presència dels testimonis, però depèn de com funcioni el musical. Vull dir, encara no sabem si estarem en marxa el 16 de Novembre, esperem que sí, i en el cas que sigui així, intentarem fer un espectacle especial.

  • Ramon Salvat

    Ramon Salvat

    más de 10 años

    1er. Moltes felicitats i molta merda. 2on. Farà 75 anys de la retirada de les brigades en plena batalla de l'Ebre. ¿Heu mirat de fer una representació el dia exacte,"apretant" a les institucions i amb convit als pocs supervivents vius?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    És possible! A partir del dia 18, que es quan acaba la campanya de crowdfunding, us enviarem un e-mail a tots els mecenes preguntant: quin nom voleu que posem als agraïments, quan us agradaria venir a veure l'obra, i a partir de quan podreu recollir les altres recompenses. Gràcies!

  • Carles

    Carles

    más de 10 años

    Bones, he col·laborat finalment en l'opció de 30 €, però m'agradaria que no fos el meu nom el que apareix en el programa, sinó el de la meva acompanyant, a qui farà més il·lusió que a mi. És això possible?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hola! Farem pre-estrena del 24 al 26 de Setembre. Mentre que l'estrena oficial serà el 27 de Setembre. De moment el musical es podrà veure durant un mes al Teatre del Raval, amb possibilitat de prorrogar-ho. I seria ideal si arribem al 7.500€, ens trauria de sobre més d'un mal de cap. Gràcies!

  • joan morral

    joan morral

    más de 10 años

    Felicitats, això va endavant. Plantegereu fer dues preestrenes, a veure si podeu arribar fins els 7500€?

  • Goodbye Barcelona

    Goodbye Barcelona
    Autor/a

    más de 10 años

    Hello John! We may have subtitles in some of the sessions, but as the system is very expensive, we can't afford to have subtitles in all the sessions. I am not sure in which sessions we will have English subtitles but I will try to find it out in the following days. Then, I will let you know. When are you planning to see the musical (the premiere is on the 27th of September)?

#03 / Gràcies!

Fa més de 40 dies ens vam proposar com a objectiu recaptar 6.000 euros a través de la plataforma de micromecenatge de Verkami per equilibrar el nostre pressupost i fer, dins de les limitacions del període en el qual vivim, un espectacle digne i coherent amb els valors històrics i artístics.

Avui, 19 d'agost, hem finalitzat la nostra campanya a Verkami amb una recaptació total de 6.610 gràcies a les aportacions de 166 mecenes. I estem immensament feliços. Sabíem que es tractava d'un repte difícil, que possiblement no seríem capaços d'aconseguir, però ens vam arriscar i encara no ens podem creure la gran participació de la gent, no només amb aportacions directes, sinó també amb difusió. Gràcies a tots i cadascun de vosaltres. Sense vosaltres, aquest musical mai seria possible. Però també volem fer-vos sentir orgullosos del vostre mecenatge, volem que estigueu… seguir llegint

#02 / L'homenatge necessari que hem de fer a les Brigades Internacionals

Avui, 30 de Juliol, hem arribat a l'equador de la nostra campanya de crowfunding a Verkami. Gràcies a les aportacions de 76 mecenes hem aconseguit 3.365 euros en 20 dies. Estem immensament agraïts del suport que estem rebent per part de l'equip, d'amics i familiars i de desconeguts que, sentint que aquest musical és absolutament necessari, s'han implicat en la difusió del projecte. Per tant, a tots vosaltres, moltíssimes gràcies per l'esforç que esteu fent!


Tanmateix, ara comença la part difícil. Ens queden menys de 20 dies per recaptar 2.635 euros i a més en agost, que tothom està de vacances i poc connectat a la xara. Nosaltres som conscients que és un repte difícil però creiem que no és impossible.

El 'Goodbye Barcelona' sempre ha aixecat gran expectació entre alguns cercles perquè és un musical que… seguir llegint

#01 / 18 de Juliol

Tal dia com avui, un 18 de juliol del 1936, es va produir el cop d'estat contra el govern de la Segona República Espanyola. El fracàs general d'aquesta sublevació va conduir a la Guerra Civil Espanyola. Milers de joves d'arreu del món van venir a lluitar per la nostra llibertat.

Fa poc un grup de persones vam apostar per dur a terme una producció nova del musical 'Goodbye Barcelona'. Un musical que es va fer al Teatre Arcola de Londres entre Novembre i Desembre de 2011 i que va obtenir un gran èxit.

El 'Goodbye Barcelona' parla de totes aquelles persones que van deixar els seus països per venir a defensar la nostra llibertat, per defensar la democràcia i la justícia. És un homenatge al moviment de solidaritat més important que ha viscut la història, el de les Brigades Internacionals.

Tanmateix, no tenim cap ajut públic i molts pocs recursos privats per aixecar… seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies