❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Viu Espriu (CD)

Viu Espriu és un CD amb 16 temes inèdits amb poemes musicats íntegrament de Salvador Espriu. La creació d'aquestes cançons són de diversos autors (Lautaro Rosas, Carles Beltran, Llúcia Vives i Claudio Sanfilippo) amb arranjaments dels mestres Joan Sanmartí i Ernesto Briceño amb Cordes del Món.

Carles Beltran

Un projecte de

Categoria

0
segons
38
Aportacions
1.575€
De 6.000€
Aporta al projecte

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

Viu Espriu és el nom del projecte que us presentem. Un CD amb 13 cançons, 2 poemes i una obra instrumental dedicada al poeta i escriptor.

La composició musical de tots els poemes és original i inèdita, excepte La princesa del Iang-Tsé, un romancet que pren com a base musical la tradicional catalana.

PER QUÈ, ESPRIU?

En el centenari del seu naixement, l’obra literària de Salvador Espriu ens situa —ahir, avui i sempre— en una permanent reflexió sobre l’altíssim valor de la llibertat, la justícia i la convivència pacífica de la humanitat. El conat espriuà, la figura i el seu mestratge ens ha dut a fer i refer extenses consideracions musicals creatives, a transitar pels laberints de les claus mitològiques o místiques i endinsar-nos per la simbologia o la literatura precisa d'un dels poetes més importants de la nostra història.

Rosa Delor, comenta: Us adoneu de com jugava Espriu amb la literatura universal? Que poca justícia li va fer la crítica de la seva època. Si hagués nascut a Anglaterra o França, o a Alemanya o Itàlia, ara seria un dels grans referents mundials de la poesia europea del segle XX. Però ell era fidel a la seva petita llengua. Com li hauríem d’estar agraïts. Cada poema seu és una lliçó en tots els aspectes.

LA MÚSICA i LA PARAULA

El valor d'aquest disc, a més de la qualitat excepcional pels seus textos, és la diversitat i la comunió entre diversos autors que han treballat i treballen la música al servei de la paraula. És així com, a Viu Espriu, hem anat teixint un pacte intern de paraules i notes que exalta els sentits i ofereix un paisatge introductori del poeta de Sinera, una via d'entrada a la seva coneixença des d'una proposta musical que inclou valors i aspectes que no apareixen en altres formats d'expressió.

EQUIP ARTÍSTIC i DE CREACIÓ

En aquest treball comptem amb la col·laboració excepcional del grup instrumental Cordes del Món i els arranjaments dels mestres Joan Sanmartí, Lautaro Rosas, i Ernesto Briceño, i les veus de Llúcia Vives i Sílvia Bel.

Els autors de les cançons són: Lautaro Rosas, el cantautor milanès Claudio Sanfilippo, Llúcia Vives, Carles Beltran i una obra instrumental d'Ernesto Briceño.

LA TEVA COL·LABORACIÓ

Els diners aniran destinats íntegrament al treball d'arranjaments, gravació, mescles i edició del CD Viu Espriu, i amb la teva col·laboració, estarà disponible el mes de juny d'enguany.

LES RECOMPENSES

Totes les recompenses es podran recollir, de mutu acord, en els diversos concerts de Viu Espriu. Si no fos possible, ho enviarem per correu. El material gràfic que oferim és un recull de tot el procés de creació i gravació. Estem en contacte!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!!

De part de tot l'equip que forma Viu Espriu, volem agrair la teva col·laboració i et donem les gràcies per fer possible aquesta obra —que també és teva— de la música al servei de la paraula del poeta de Sinera.


Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

3 comentaris

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • Carles Beltran

    Carles Beltran
    Autor/a

    11 años

    Benvolguts,

    moltes gràcies per la vostra aportació i el vostre suport.

    Amb les aportacions de 500 o 1000€ oferim un concert privat (a més de la resta de recompenses) amb la idea de passar una vetllada junts, poder parlar, tastar els vins... i oferir un concert familiar al menjador, al garatge, al jardí o on vulgueu. No hi ha temps límit i el format serà el què convinguem de mutu acord i amb una data que ens sigui a tots favorable.

    Està pensat per a qualsevol col·lectiu, entitat o família que vulgui passar una vetllada relaxada i gaudir del món espriuà amb música i coneixement de l'obra i el personatge de Salvador Espriu.

    Gràcies pel vostre suport.

    Una abraçada gran!

  • Línia Musical

    Línia Musical

    11 años

    Hola!

    M'agradat molt el vostre projecte, voldría mes informació sobre el concert particular que oferiu amb l'aportació de 500 i 1000 €. De que es tracta? durada format........
    Gràcies i felicitats

  • Línia Musical

    Línia Musical

    11 años

    Hola!

    M'ha agradat molt el vostre projecte, voldria més informació sobre el concert particular que oferiu amb l'aportació de 500 o 1000 €.

    De què es tracta? durada, format ......

    Gràcies i felicitats

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies