❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Artur Pàmies

Artur Pàmies

Vic

Compositor format al Taller de Músics de Barcelona amb els compositors Joan Albert Amargós, Pablo Carrascosa, Raquel García Tomás i Juan Jurado, entre altres. Grau superior de clarinet per l’Escola Municipal de Música de Vic. Instruments: clarinet, saxo i baix. Impulsor i compositor del grup de jazz-fusió Jazz On Mars (finalista del VicSona 2017) amb els discos Jazz On Mars 1 i Jazz On Mars 2, i del grup de pop Efímer (premi popular Sona9 2020) amb el disc Mitja taronja i maquetes anteriors. Ha sigut també baixista de diferents grups de versions, i actualment toca al grup de Guillem Ramisa. El seu treball de final de carrera és un musical en català inspirat en la novel·la The Great Gatsby.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies