❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Miquel

Miquel

Cabrils

Cantant i compositor, compta amb un primer disc publicat en solitari (“IRIS”, La Cupula Music, 2019) i actualment treballant pel segon disc que publicarà a finals d’aquest 2022. Ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el de La Marató de TV3 per la covid-19 (2020). Nascut en una família de músics, va començar els estudis cursant el batxillerat d’arts escèniques, més tard va entrar a l’Aula del Conservatori del Liceu per obtenir el Grau Professional de Música Moderna. Miquel Moya amb el seu teclat i la seva veu, juntament amb la solidesa i calidesa dels músics que l’acompanyen, aconsegueixen aportar una sonoritat amb una potència que promet un directe espectacular.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies