❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Alba Morera

Alba Morera

Barcelona

La fotografia és com percebo el món. El cinema és com comparteixo històries. Explico històries per connectar. Escric guions per contactar una veritat que desconec, però que em commou. Investigo les històries des de l'essència de les emocions. L'escriptura és la meva forma d'activisme. El risc forma part de la meva manera de treballar. Necessito viure experiències i créixer contínuament. M'apassiona crear personatges femenins plens de matisos i contradiccions com les dones d'arreu del món. El canvi comença amb un mateix. "No pensis, fes-ho" és el meu lema. La meva és una il·lusió i dedicació total, amb la perseverància que el món del cinema demana. Acció!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies