❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sorigen

Sorigen

Reus

Sorigen som un grup de música de temes propis que neix a finals de l’any 2018 a Reus quan tres amics decideixen començar un projecte musical junts. Des d’aleshores i fins a principis de 2020 la banda creix fins arribar als 6 membres actuals. Durant el febrer de 2020 vam començar a gravar el nostre primer disc a l’estudi “Radish Records” de Tarragona. Malauradament va esclatar la pandèmia i només vam poder enregistrar dos temes. A causa de les mesures de confinament, vam aturar tot el procés de gravació i ens vam centrar en enllestir la resta de temes que formaran part del nostre primer àlbum. L’estiu d’aquest 2021 hem enregistrat els 9 temes restants de l’àlbum al “Wood Wave Studio”.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies