❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

3Dnassos

3Dnassos

Terrassa

Us heu preguntat mai per què molts videojocs no incorporen la nostra llengua? A banda de diversos hàndicaps i motius més o menys justificats, oblidem el més important… Per jugar a videojocs en català, cal parlar en català de videojocs! 3Dnassos és una revista de videojocs en català que s'especialitza en el contingut de proximitat. A Catalunya hi ha molts estudis amb videojocs fantàstics que tenen més ressò a l’estranger que a casa nostra. I això no pot seguir així! Apostem per un periodisme a foc lent i de qualitat, mesclat amb un compromís cultural i lingüístic. Busquem el contacte proper amb el públic, la comunitat de creadors i els estudis que ens envolten.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies