❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Grup de recuperacio de la Memoria de Benassal

Grup de recuperacio de la Memoria de Benassal

Benasal

El GRMH es va crear l’any 2003 per recollir la història del poble durant el SXX a traves de testimonis orals. Es van recollir i transcriure les històries de 50 benassalencs entre els 30 i els 98 anys, que l’any 2007 es van publicar en el llibre "Benassal, SXX". Un segon llibre (2011), "Els masos de Benassal", va mostrar imatges dels masos del terme i testimonis de la vida al mas. També el 2011 es va muntar l'exposició "Experiments de la Legió Còndor a l’Alt Maestrat" per difondre els bombardejos que va patir el nostre poble. Els anys 2013 i 2018 vam commemorar els 75 i 80 aniversaris dels bombardejos, amb homenatges, jornades de debat i l'estrena del documental "Experiment Stuka".

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies